Help, ik heb nog helemaal geen doelgroep, wat moet ik doen?

Posted on 18 januari 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Je hoort en leest overal om je heen hoe ontzettend goed het is om een duidelijke doelgroep te hebben als coach. Het hebben van een doelgroep, een focus heeft een aantal grote voordelen: Voor jou Je hoeft niet meer je hoofd te breken over wat je nu weer moet posten op..
Lees meer

In hoeverre Know, Like and Trust jij jezelf?

Posted on 9 januari 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik ben dol op online marketing en ik heb inmiddels de krachtige en onschatbare waarde ervan gezien en ervaren. En één van de belangrijkste tools daarin is het bouwen aan je know, like and trust factor. Know: je potentiële klanten moeten je leren kennen. Want als ze niet van jouw..
Lees meer

Ben jij al goed genoeg?

Posted on 4 januari 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Er is altijd wel iets wat mijn ego verzint over mij, over mijn werk, over mijn prijzen, over mijn content, over mijn wat dan ook wat nog niet goed genoeg is. 1. Mijn prijzen zijn te hoog. 2. Mijn programma is te leeg. 3. Mijn kennis is heus zo bijzonder..
Lees meer

Laat mij maar kletsen!

Posted on 1 januari 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik kom jou GRATIS brengen wat je nodig hebt voor jouw Schitterende Coachpraktijk. Als jij minimaal 6 (beginnende) coaches samen weet te krijgen, kom ik GRATIS spreken! Als ik iets graag doe en met overgave kan, is het kletsen. Praten. Spreken. Verhalen vertellen. Grapjes maken. Jouw twijfel in een verhaal..
Lees meer

22 vragen om terug te blikken en vooruit te kijken

Posted on 30 december 2017 · Posted in Tips en inspiratie

Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik heb ‘one hell of a year’ achter de rug. Met prachtige momenten en grote paniek. Met grote successen en flinke teleurstellingen. Met hoge pieken en irritant diepe dalen. Maar ik ben er zo’n grote meid van geworden! Ik ben gevallen,..
Lees meer

Als je een droom hebt, maar geen plan, blijf je dromen!

Posted on 18 december 2017 · Posted in Tips en inspiratie

Ik zit er weer vol in: mijn plannen voor 2018. Want zoals mijn business coach altijd zegt, omzet overkomt je niet, die plan je. En ze heeft zo gelijk! Maar er hoort nog iets bij. Ja, het is belangrijk om je omzet te plannen. Want je gaat ook niet naar..
Lees meer

Wil je leren of weet je het al?

Posted on 11 december 2017 · Posted in Tips en inspiratie

Voel jij je na een gesprek met een (oefen)client vaak eerder uitgeput dan helemaal opgeladen? Zo nee, dan mag je stoppen met lezen en zeg ik: gefeliciteerd! Jij hebt geen last van het ‘ik moet toch zorgen voor resultaat want anders doe ik het niet goed’-syndroom. En denk je ‘ja..
Lees meer

Bloggen: het punt vinden tussen punaises poetsen en ‘oooooh dat is jammer zeg’.

Posted on 7 december 2017 · Posted in Tips en inspiratie

Van de week kreeg ik prachtige feedback op iets waarvan ik eigelijk een soort van dubbel trots ben. En dat kan wat gek klinken, want de feedback zelf was niet perse positief. Ik bedoel, positief in de zin van ‘jeetje Divera, wat ben je toch geweldig’. Het heeft voor mij..
Lees meer

Lekker even zwart wit én groots en meeslepend

Posted on 30 november 2017 · Posted in Tips en inspiratie

Ik voel me moe. Kleine Maite is ziek en als zij niet slaapt, slapen wij ook niet. En toch heb ik zin in de dag, omdat ik weet dat als ik bezig ben met m’n vak (ik heb straks eerst een coachgesprek) én als ik bezig ben om nieuwe mensen..
Lees meer

Het ondernemersleven is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen

Posted on 27 november 2017 · Posted in Tips en inspiratie

Het ondernemersleven is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen Sommige dingen kun je bijna niet uitleggen, hoe graag je het ook zou willen. Ik schreef daar al eerder over met de vergelijking dat sommige mensen zeggen ‘wacht maar tot je zelf kinderen hebt’. En toch ga..
Lees meer