Ik ben heel trots op de mooie referenties die opdrachtgevers/studenten/cliënten door de jaren heen over mij hebben geschreven. Lees de ervaringen van anderen met mijn werk.

Wil je zelf een referentie schrijven? Heel graag! Vul hieronder je gegevens en je persoonlijke ervaring met mijn werk in en het komt direct op de website. Alvast hartelijk dank!

Liefs, Divera | Dé coach voor beginnende coaches
En niet vergeten, de wereld wacht op jou om te schitteren!

12 Comments

 1. Cornelie
  8 januari 2018 at 3:04 pm · Beantwoorden

  In het kader van mijn coachopleiding heb ik laatst met Divera een oefensessie gedaan. De rollen waren voor deze keer dus omgedraaid en ik mocht op haar stoel zitten!
  Divera wist voor mij een veilige sfeer te creëren, waarin ik even ‘los’ mocht gaan zonder bang te zijn fouten te maken. Heel knap van haar dat ze zich kwetsbaar durfde op te stellen door openlijk te praten over waar zij tegen aan loopt! Haar feedback was to-the-point en constructief. En zoals elke ontmoeting met Divera mocht ik gratis ‘snoepen’ van haar natuurlijke blijdschap en positieve energie.
  Ik stapte met een schat aan (zelf)kennis, een flinke dosis vertrouwen in mezelf als coach en een rijk gevoel weer op de fiets naar huis!

 2. De Witte Christa
  14 december 2017 at 3:23 pm · Beantwoorden

  Ik heb vandaag mijn VIP-traject met Divera afgerond. Het is een beetje afscheid nemen 😊
  We hebben samen vier maanden gewerkt rond de opstart van mijn coachpraktijk en … die staat nu helemaal in de startblokken als http://www.coachingto.be
  De toegang tot heel wat documenten en gratis trainingen in ‘De schatkamer voor een schitterende coachpraktijk’, en de persoonlijke begeleiding van Divera hebben bijgedragen aan mijn groei als coach en mijn snelle opstart. Binnen dit VIP-traject kon ik heel doelgericht werken aan mijn profilering als coach, vond ik het fijn om mijn acties door te praten, advies te vragen. Divera’s invoelende en warme feedback, haar ervaring als coach, haar feedback op trajecten die ik met oefenklanten had, waren leerzaam en zorgden meermaals voor eyeopeners. Het was 4 maanden geleden even diep nadenken toen ik voor de keuze stond om al of niet te investeren in dit VIP-traject – ik heb het me gegund. Divera, je bent een fijne coach, je hebt met overgave meegewerkt aan mijn start als coach, je hebt mijn groei en start van mijn zaak ondersteund, advies gegeven over websites, sociale media en zoveel meer. Dank je!

 3. Moniek Rozemeijer
  12 november 2017 at 8:27 am · Beantwoorden

  Hoi Divera,

  Wat hebben we van je genoten tijden onze coaching module, waarvan jij onze docent was.

  Een heel bijzondere vrouw, met het hart op de goede plek. Evenwichtig, en niet bang om emoties te tonen. Echtheid, nabijheid, betrokkenheid, en puurheid komt daarbij bij mij het eerste naar boven. Prachtig!

  Zo dicht als jij bij jezelf kunt blijven! Je bent daardoor erg inspirerend!
  Zodra je begint te praten over je vak beginnen je ogen te stralen, en dankzij je levendige anekdotes konden we de theorie goed inleven naar de praktijk.

  Je gaf een gevoel van vertrouwdheid, veiligheid en geborgenheid waardoor iedereen zich veilig voelde om te delen wat iedereen wilde. Heel bijzonder. Dank!!

  Warme groet,
  Moniek Rozemeijer

 4. Ivonne
  13 augustus 2017 at 11:51 am · Beantwoorden

  De training ‘Weg met de weerstand, ik ben coach’ is voor mij een prachtig cadeau. De kracht van de training zit voor mij in het telkens weer herhalen van bepaalde opdrachten. Want ik denk vaak snel dat ik wel weet waar mijn weerstand zit of een blokkade. Ik merk echter dat ik ook te maken kan hebben met meerdere lagen van weerstand.
  Divera bleef mij gedurende de cursus telkens uitnodigen om te kijken naar waar ik nu sta en wat ik echt wil en nodig heb. Ik heb daardoor een veel completer en afgerond gevoel bij wat ik aan het doen ben en waar mijn kracht ligt. Deze ontdekking, in combinatie met de prachtige en liefdevolle begeleiding van Divera, maakt dat ik oprecht kan zeggen dat ik nu beter begrijp wat gehoord en gezien wil worden. Haar methode ‘eerste hulp bij weerstand’ gaat mee in mijn rugzak!

 5. Divera | Dé coach voor beginnende coaches
  1 augustus 2017 at 2:27 pm · Beantwoorden

  Referentie van Christa de Witte

  Op zoek naar info i.v.m. het opstarten van een coachingbusiness botste ik op de website van Divera. In grote letters en met leuke plaatjes stond ‘Van coachdroom naar werkelijkheid’. De inhoud van dit event trok me. De dagelijkse opdrachten, de gelegenheid om elke avond vragen te stellen in de facebook-life, de aantrekkelijke prijs – het persoonlijk contact dat we via facebook zouden hebben – de synchroniciteit waarmee dit event op mijn weg kwam deden me JA zeggen. En, wat ben ik blij dat ik hiervoor heb ingetekend. De dagelijkse opdrachten, de gelegenheid om elke avond vragen te stellen, het enthousiasme van Divera waarmee ze je vragen beantwoordt, jou centraal stelt, kennis breed deelt maakt dat deze week voor mij een opsteker en een aanmoediging is geweest om er vol voor te gaan. Het is best pittig zo’n week, zeker naast je baan. Deelnemen heeft me een boost gegeven, een methodiek om te focussen en voldoende informatie om mee aan de slag te gaan. Zeker een aanrader!

 6. Saskia Bos
  16 juli 2017 at 4:21 pm · Beantwoorden

  Zaterdag 8 juli heb ik de Coach Oefendag bij Divera van der Elst bijgewoond. Als je als beginnend coach nog met vragen en onzekerheden zit, of gewoon nog veel wilt leren, kan ik je zo’n praktijkdag van harte aanbevelen! Het is fijn om in een setting van mede-coaches te kunnen sparren en te oefenen met coach gesprekken. Divera is fantastisch als begeleider voor beginnende coaches. Ze weet en benoemt de punten waar wij tegenaan lopen en die herkenning is ontzettend fijn. Er is op zo’n dag ruimte om je verhaal te doen, waar liggen de knelpunten en waar zou je mee willen oefenen. De ochtend hebben we met de groep vooral veel gepraat en ervaringen uitgewisseld. De middag stond in het teken van oefenen met coach gesprekken. De dag vloog voorbij en ondanks mijn lichte frustratie (dat ik nog niet ben waar ik zo graag wil zijn) heb ik er veel van opgestoken en kom ik weer een stapje dichterbij mijn coach droom. Dank je wel lieve Divera voor deze mooie dag!

 7. Yvonne
  3 maart 2017 at 9:34 am · Beantwoorden

  Divera is nou een van die vrouwen waar je direct een warm gevoel bij krijgt.

  Ik volgde haar al een hele tijd en uiteindelijk was er voor mij een kans om mee te doen met de schatkamer. Snel daarna had ik mijn eerste Skype coach gesprek met haar. Ik had zoveel vragen. En vooral excuses en twijfels… En ik sprong van de hak op de tak. Divera was in staat om mij terug te halen uit mijn wervelwind en mij een hele onverwachte maar super krachtige vraag te stellen…. Een vraag die tot op de dag van vandaag doorwerkt. In mijn antwoord op die vraag lag mijn coachdroom besloten! En mijn missie en visie en meteen ook m’n doelgroep… Hoe is dat toch mogelijk?

  Het zat al die tijd al in mij. gewoon verstopt. En Divera las het gewoon tussen de regels door en bleef doorvragen tot ze dat laatste laagje stof eraf had gekregen. En daar was het! Mijn droom! Vanaf dat moment kwam ik in een gigantische creatieve flow terecht die ik nu nog steeds voel. Ik ben keihard aan het werken om al die ideeën om te zetten in acties. En dat ene gesprek met Divera zorgde ervoor dat ik weet wat het doel is, zodat ik de focus kan houden. Het gesprek met haar maakte mij duidelijk dat ik niet langer mijzelf hoef te verschuilen achter mijn twijfels en mijn Innerlijke “doe maar niet coach”. Jullie gaan heel snel meer van mij zien En ja…..

  Na Divera haar welverdiende verlof neem ik haar in de arm als mijn ondernemerscoach. Er is er geen een die mij zo goed kan prikkelen en uitdagen als zij!

 8. Marco Tieleman
  6 september 2016 at 9:24 am · Beantwoorden

  Wat goed Divera, dat je deze dienstverlening voor startende coaches bent begonnen! Ik gun het iedere startende coach om een gedegen basis te hebben onder zijn of haar coachpraktijk. Jij biedt de mensen daar de mogelijkheden toe en ik hoop dat vele starters die met beide handen aan willen grijpen!

 9. Veronica van der meer
  25 juli 2016 at 1:19 pm · Beantwoorden

  Afgelopen zaterdag heb ik de startersdag bijgewoond voor beginnende coaches. Deze dag kan ik iedereen van harte aanbevelen ! Als je van plan bent om als coach te gaan werken of je bent daarover aan het twijfelen, ben ben je (nog) onzeker , heb je de opleiding gedaan en vind je het lastig om de theorie om te gaan zetten naar de praktijk? Divera geeft je inzichten, tools en praktische tips om die drempel over te gaan. Je kunt je onzekerheden delen, je krijgt gerichte informatie en er is ruimte om vragen te stellen. Daarbij is Divera een warme persoonlijkheid die met grote toewijding haar kennis en enthousiasme over weet te brengen. Ze heeft mij geraakt.
  Ik ben dankbaar dat ik Divera heb leren kennen. Ik weet zeker dat ik nog heel veel ga leren, ik hou de activiteiten en de website goed in de gaten.
  Divera bedankt voor je hartelijke gastvrijheid en beslist tot ziens. Succes met jouw passie!

  • Divera | Dé coach voor beginnende coaches
   25 juli 2016 at 1:47 pm · Beantwoorden

   Lieve Veronica, heel erg bedankt. Ik ben er stil van..

 10. Marja Fransen
  20 april 2016 at 12:03 pm · Beantwoorden

  Ik heb met veel plezier de module coachingsmethoden- en technieken gevolgd. Divera gaf ons een stevige basis waardoor ik een goed inzicht heb gekregen in de keuken van het coachen. Ik vond de praktijklessen een waardevolle aanvulling op de theorie. Ik vond de sfeer plezierig en voelde de ruimte om mij open en eerlijk op te stellen.

  • Divera | Dé coach voor beginnende coaches
   20 april 2016 at 12:33 pm · Beantwoorden

   Hallo Marja, bedankt voor je aanbeveling! Ik vond het heel bijzonder om met je te werken en ik wens je heel veel succes en wijsheid in jouw volgende stappen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *