Geweldig dat jij interesse hebt in deze gratis NIEUWE online workshop:
‘De 12 Geheimen om weer Verliefd te worden op je Business’.

Direct te bekijken – On Demand

Het vuur is weg, de passie is weg.
Je vraagt je af ‘waar doe ik het allemaal voor’?

Je bent ooit jouw business gestart vanuit passie, verlangen en bezieling.
En nu voel je de hele tijd een steen in je maag als je aan je bedrijf denkt.
En je voelt de frustratie opkomen als je kijkt naar je agenda of je to-do lijst.

Alles in je business lijkt een aaneenschakeling van ‘moeten’ geworden, getver!!

Het stroomt niet.
En je zit jezelf hopeloos in de weg.

Breng de Liefde weer terug in je Business.
Echt, het kan!

In deze gratis workshop wil ik iets anders doen, iets bijzonders, iets geks.

Ik wil je op het puntje van je stoel krijgen en jouw energie weer laten stromen.
Ik wil bij jou in beweging zetten wat al veel te lang vast heeft gezeten tussen ‘zo is het nou eenmaal’ en ‘het is vast niet voor mij weggelegd’.
Ik wil bij jou die VONK weer laten ontbranden.
Dat gevoel van ‘jaaaa, zo wil ik het!!’

Laat mij jou inspireren dat het WEL mogelijk is!

In deze gratis workshop deel ik mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business.

Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je ’s morgens opstaat met het gevoel ‘ik mag weer!’

Heel veel plezier!
Liefs, Divera

Wat zeggen de deelnemers?

Ik kende je nog niet, maar wat een kracht en wat straal je. Ik was echt verbaasd over hóe snel je zó tot de kern kwam en hoe alles ook op mij van toepassing was.

Elllen 

De sessie met Divera was verrassend en “spot on”! Dank je wel daarvoor.

Mirjam

Wow, wat een indrukwekkende combinatie van de toepassing van enerzijds de wet van aantrekking, een liefdevolle schop onder je kont, minutieus uitgelijnde afstemming op jouw zijn en bedrijf en verpakt in de meest vriendelijke en zelfrespectvolle en tegelijk toch retekrachtige benadering die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heel erg down to Earth, maar met alle ruimte voor zielswerk en inspiratie.

Divera weet met uiterste precisie te traceren waar jij jezelf vastzet en laat je zien hoe je ruimte kunt scheppen. Dat doet ze op zo’n heldere manier, dat je inzicht krijgt in ’t mechanisme en je direct zelf ermee aan de slag kunt.

Angelique

Wat een mooie workshop! De energie was fantastisch. De eenvoud waarmee je ons oog in oog laat staan met het gedoe is ongelooflijk treffend. Ik zeg eenvoud, maar het is de grenzeloze verbinding met het gevoel die jij aanspreekt en de enorme toewijding die daarmee wordt aangesproken. Vanaf het begin van de workshop ‘sloeg’ de één na het andere inzicht al in. Top! Dankjewel daarvoor.

Ilona 

Je bent een topper in wat je doet, mooi om te zien hoe je iedereen echt op een eigen manier coacht, alle verhalen en gedoe niet toelaat & meteen in oplos modus gaat.

Martine

Ik heb meegedaan aan de workshop Droomproject in Beweging. Divera heeft een fijne manier van communiceren, lekker direct en ze probeert je ook wat uit te dagen om verder te gaan, even een stapje dieper te gaan en dit alles op een enthousiaste en respectvolle manier. Ik vond t een waardevolle ervaring en kan het zeker aanraden aan iedereen die openstaat om zijn/haar (belemmerende ) overtuigingen aan te pakken om je Droomproject te realiseren!

Klaartje 

Ik vind het zo leerzaam als ik jou met andere mensen hoor praten, dan stromen bij mij de niet beperkende gedachten vrij binnen, in de vorm van goede en motiverende gedachten en plannen.

Sandra

Het was weer een intense workshop waarbij Divera ons liet kennismaken met het verschil tussen de belemmerende en vernauwende gedachten en de hartverwarmende of verruimende gedachten.
Daar waar veel hulpverleners juist het probleem van a tot z willen onderzoeken en manieren vinden om de vernauwende gedachten te herkaderen naar positieve(re) gedachten, gaat Divera de andere richting uit. Zij kiest bewust om te werken met het verlangen, het voelen wat dat verlangen energetisch met je doet en hoe de verlangens hoop en ruimte kunnen brengen in de aanzet tot het in actie komen.
Ze voelt quasi perfect aan waar de deelnemer mee worstelt en door middel van rake opmerkingen laat ze de deelnemer proeven van zijn of haar verlangen. De stralende energie die dan vrijkomt bij die persoon geeft eveneens een boost bij de andere deelnemers zodat op het einde van de sessie de zwaarte van de vernauwende gedachten als sneeuw voor de zon zijn verdwenen en we allen weer ‘thuiskomen’ met een ‘meest inspirerende volgende stap’ in het leiden van een schitterend leven.

Hoewel ze in de groepssessie 1 op 1 werkt, herkennen de meeste deelnemers veel in het gedrag en de vernauwende gedachten van de persoon waarmee Divera in gesprek gaat. Dit maakt de groepssessie zo waardevol voor iedereen want zelfs als je niet aan bod komt, heb je toch weer een hoop bij- en afgeleerd.

Ook haar sprankelende, enthousiaste verwelkoming: “dag mooie vrouw” laat een vrouw met een negatief zelfbeeld niet onberoerd.
Kortom, volg een sessie met Divera en je krijgt een boost positieve en sprankelende energie om voorgoed komaf te maken met de belemmerende woordenschat/gedachten in je leven.

Isabella

Menu