22 Vragen Om Terug Te Blikken En Vooruit Te Kijken

door

Misschien had je liever 22 redenen gehad om 2020 zo snel mogelijk te vergeten. Dat kan. Maar alles wat je aandacht geeft groeit. Met het beantwoorden van deze 22 vragen ben je net even meer bezig met wat je wél wilt dan met wat je niet (meer) wilt.
Ik daag je uit om ze voor jezelf te beantwoorden!
En om je een handje te helpen, voor wat inspiratie en gewoon omdat ik het erg leuk vind, deel ik mijn eigen uitwerkingen hier met jou.

1. Omschrijf 2020 in 3 woorden
Geduld, Onmacht, Liefde.

Geduld heb ik mogen oefenen.
Onmacht heb ik ervaren.
Liefde heb ik gevoeld, meer dan ooit.

2. Wat is je favoriete herinnering?
Die is héél persoonlijk. Laten we zeggen dat ik op gebied van intimiteit een uniek hoogtepunt heb ervaren, no pun intended 😉

3. Wat is je grootste succes?
Zakelijk: 21-daagse Afstem Challenge! Op alle fronten. Meer dan 100 mensen hebben meegedaan, ik heb mijn nieuwe leeromgeving met speciale app kunnen gebruiken en het inspireerde me tot de nieuwe versie van de Commitment Club!
Wil je meedoen met de volgende Afstem Challenge? Kijk dan hier.
Nieuwsgierig naar de Schitterend Leven Commitment Club? Kijk dan hier.

Prive: zie punt 2 😉

4. Wat kon er beter?
Persoonlijke contact. Ik mis het zo. Het bij elkaar zijn, elkaar vasthouden, de evenementen, noem maar op.

5. Wat heb je voor nieuws geleerd?
Gezond snoep maken: brownies van zwarte bonen en kokossnoep. En ik voel me er zo goed onder, ongelofelijk. Oh ja, en ik heb geleerd om zelf body butter maken, verslavend lekker om te gebruiken.
Klik hier voor het recept van de body butter.
Klik hier voor het recept voor de gezonde brownies.

6. Wat was jouw beste beslissing?
Om samen te gaan werken met een virtueel assistent. Marijn, je bent een kanjer. Ik heb meer kunnen doen en meer focus kunnen houden, omdat jij zoveel werk uit handen neemt. Kijk hier als je jouw business ook een online marketing kanjer gunt.

7. Welk geld was goed besteed?
Zie vorige punt. EN investeren in een personal shopper. Ik ben nu inmiddels 4 keer uit winkelen geweest met de geweldige Judith Verschuren en echt, ik wil nooit meer anders. Kijk hier als jij wilt kijken welke wonderen Judith kan verrichten op jouw eigen(waarde) uitstraling.

8. In hoeverre heb je jouw doelen gehaald?
Ik zit op 86% van m’n (uitdagende!) omzetdoel en ik ben er heel trots op. En, niet vergeten, ik heb op het moment van schrijven nog VIER HELE DAGEN om nog omzet te maken, dus dat percentage zal wel hoger uitkomen.

9. Welke goede gewoonte ben je gestart?
Koud afdouchen. BRRRRR maar wat is dat hemels zeg. Is het trouwens afdouchen? Of nadouchen? Zelfs Google kon me daar niet mee helpen. Nou ja, je snapt in elk geval wat ik bedoel.

10. Met welke slechte gewoonte ben je gestopt?
Gedachteloos snoepen. En punt 5 heeft daar enorm bij geholpen, want niet snoepen is voor mij geen optie.

11. Wat zijn jouw losse eindjes van dit jaar?
Ik zou het niet weten. Ik heb dit blog geschreven over een periode van drie dagen, omdat sommige vragen wat ‘wandering and pondering’ nodig hadden. Maar nee, het antwoord op deze vraag kwam niet.

12. Wat wordt jouw thema voor 2021?
Spelen en (schaamteloos) genieten.

13. Waar wil je mee starten?
Bouwen aan de Schitterend Leven Community. Het wordt wel een andere naam, er is iets in wording en het komt, maar het is er nog niet. En bij gebrek aan beter, doen we dit. Ik heb een super gave online leeromgeving met een besloten groep erbij. En deze groep is speciaal voor jou, als jij voluit wilt kiezen voor Jouw Schitterend Leven.

Ik ga in fases aan het werk. Ben jij al klant bij mij, d.w.z. heb je ooit al geld betaald voor een product, workshop of coaching? Stuur me dan een mail, jij krijgt als eerste toegang. In de loop van 2021 gaat de groep open voor het ‘grote publiek’.

14. Wat wil je blijven doen?
Blijven liggen totdat ik opsta. Dat wil zeggen: niet twijfelen en lang nadenken, ik laat me door inspiratie in beweging komen en zolang die niet komt, doe ik niks. Nou ja, ik doe nooit niks. Maar ik ga niet lopen duwen en trekken, forceren en gedoe opzoeken.

15. Waar wil je mee stoppen?
Gedoe voelen over geld. Het zijn nog de laatste stuiptrekkingen van mijn oude geldverhaal, dat me nog van alles probeert wijs te maken. Sorry, maar daar doe ik niet meer aan mee.

16. Wat ga je doen wat net even buiten je comfort zone ligt?
Ik wil meer spreken buiten mijn eigen netwerk. Gastspreker bij online evenementen, te gast zijn bij podcasts, als gastdocent een workshop of een dag verzorgen. En dat vind ik heel spannend en ik ga ervoor! Dus als je een evenement of podcast weet die gaat over schaamteloos genieten en in afstemming leven met wie je écht bent, let me know! Stuur me een e-mail op info@divera.nl of bel me gewoon! Echt, vind ik hartstikke leuk.

17. Wat ga jij doen om goed voor jezelf te zorgen als mens?
If it doesn’t bring me income, inspiration or orgasms, it doesn’t belong in my life.
En BAM, daarmee heb ik meteen vraag 18 en 19 ook beantwoord.

18. Wat ga jij doen om goed voor jezelf te zorgen als professional?
Zie het antwoord bij 17.

19. Wat ga jij doen om goed voor jezelf te zorgen als ondernemer?
Zie het antwoord bij 17.

20. Wanneer is 2021 voor jou een succes?
Wanneer ik in 2021 net zo hard geniet van het leven als ik in 2020 heb gedaan.

21. Wat zijn jouw top drie doelen voor 2021?
More income, more inspiration, more orgasms. Ja ja, ik weet dat het niet SMART is, maar het is wel lekker!

22. Wat zijn je grootste inzichten na het beantwoorden van deze vragen?
Ik vind het heerlijk om het weer te doen. Ik hou ervan, even stil staan, even nadenken en voelen ‘wat klopt om hier op te schrijven’. En een groot inzicht: ik wil niet zoveel meer. Het grijpen, het willen, het willen veranderen is voorbij. Ik ben in een fase van m’n leven waarin ik intens geniet van alles wat er is én nieuwsgierig ben naar wat er gaat komen. En MAN wat is dat lekker.

Ik wens je een fantastisch 2021, met alles waar je naar verlangt en waar je ooit van hebt gedroomd. Maar ik wens het niet allemaal in één keer BAM, op je bordje. Ik wens je vooral de intense voldoening van weten waar je naar toe wilt, in elk moment van je leven je focus kiezen die richting uit, door de verruiming die je voelt weten dat je op de juiste weg bent én de bijna orgastische ervaring van bereiken wat wat je altijd al hebt gewild en WETEN dat het komt door jou. Door jouw focus, door jouw keuzes, door jouw intenties.

Liefs, Divera