21 – Daagse afstem challenge

Ontdek wie je écht bent, wat je écht wilt en manifesteer alles waar jij naar verlangt!

j
Dagelijks een eenvoudige schrijfopdracht

Elke dag krijg je een korte schrijfopdracht om over te schrijven in je afstem dagboek. En elke vraag heeft een logische samenhang met de vorige en de volgende. Zo bouw je langzaam naar een magische afstem gewoonte.

Slechts 15 minuten per dag

Slechts 15 minuten per dag.
Alle schrijfopdrachten zijn zo ingericht dat je slechts 15 minuten nodig hebt om de opdracht te doen. Dus als jij 15 minuten per dag vrij kunt maken, kun jij met deze challenge aan de slag!

Dit ga je ontdekken:

De 8 onmisbare tips die afstemmen makkelijk maken.
(En leuk natuurlijk, want ik ga voor niets minder)

Wat de beste methode is om te bouwen aan een life-changing habit. (Genieten van de reis en de bestemming, echt!).

Welke magische oefeningen jou inzicht geven waar het bij jou écht om gaat. (Want inzicht is alles).

Hoe je jezelf binnen een milliseconde uit gedoe en weer in afstemming brengt. (Zodat er zelfs een moment komt dat je denkt ‘oh goody, more things to shift!)

Hoe gaat het in z’n werk?

 • Je krijgt een persoonlijke inlogcode voor de speciale online leeromgeving.
 • Elke dag komt een opdracht beschikbaar.
 • Na dag 12 kun je jouw coach call inplannen
 • Je houdt vanaf jouw startmoment een jaar toegang tot de challenge.

Jouw investering:

Deelname aan dit programma inclusief een 1-op-1 coachcall van 45 minuten is

€ 197 ex. btw

Maar de allerbelangrijkste, lieve schat..

Je gaat ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je ooit had durven dromen.

Bold promise?
Inderdaad.

Maar ik ben het levende, spelende, overvloedige bewijs dat het allemaal mogelijk is.
Een EPIC leven & business, afgestemd op wie je écht bent.

Wat wil jij (meer) aantrekken in je leven & business?

Het doel van deze challenge is om jou te laten intappen op jouw creatiekracht! Zodat jij met een helder doel kunt bewegen naar alles waar jij naar verlangt in jouw business. En dat allemaal door 15 minuten per dag te gebruiken voor het afstemmen.

Inspiratie
Liefde
Plezier
Creativiteit
Gezondheid
Energie

Er zijn veel manieren om af te stemmen, alles wat je denkt, doet en gelooft in lijn brengen met waar jij naar verlangt. Je kunt visualiseren, je kunt mediteren, je kunt met affirmaties werken, oh er zijn EINDELOOS veel manier.

Maar schrijven is één van de meest krachtige. Met schrijven combineer je namelijk mediteren, visualiseren en affirmeren in in één magische handeling: met jouw pen op papier of met jouw vingers op het toetsenbord.

Let’s go and create a habit!

Gewoontes zijn zo heerlijk, omdat ze naadloos passen in jouw leven en je ze bijna moeiteloos doet. Het doel van de 21-daagse is om jou het afstemmen te leren (stapje voor stapje), te laten ervaren hoe krachtig dit middel is én om een start te maken om dit als dagelijkse gewoonte in jouw leven te integreren.

We bouwen samen en we rekken meteen je comfortzone een beetje op, want ik heb het niet voor niets een challenge genoemd. Zoek de uitdaging op en dat kan op verschillende manieren:

 • Het besluit nemen en investeren in jezelf kan de uitdaging zijn
 • Tijd vrijmaken voor jou en jouw verlangens kan de uitdaging zijn
 • Starten met schrijven kan de uitdaging zijn
 • Het meer dan drie dagen achter elkaar volhouden kan de uitdaging zijn
 • Teruglezen wat er in jouw binnenwereld leeft kan de uitdaging zijn
 • Geïnspireerde actie nemen vanuit de afstemming kan natuurlijk ook de uitdaging zijn
 • En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Mooie reacties van mensen die eerder dit programma hebben gevolgd

Ik vond de 21-daagse Afstem challenge heel goed in elkaar gestoken. Ik durf nog wel eens een dag overslaan, maar voor de rest stem ik zoveel mogelijk af. In eerste instantie deed ik mee, omdat ik vroeger al eens begonnen was met afstemmen. En soms begin je, dan weer niet. Door de challenge werd er opnieuw leven in gebracht. Divera is een hele lieve zachte coach, die heel goed weet waarover ze praat. Iets online volgen vind ik ondertussen heel leuk. Ik ben ook van België en online is dus een enorm pluspunt voor mij. Ook het feit dat ik Divera al heel lang volg. Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen, want het gebeurt stap voor stap. Heel dankbaar voor deze prachtige challenge. Na 21 dagen zit het ook beter in je vingers.

– Arianne

Jouw enthousiasme werkt bij mij aanstekelijk en inspirerend. Bij het bekijken van je webinars en bij het beluisteren van je podcasts hang ik immers keer op keer weer aan je lippen!
Deze challenge geeft een positieve start van de dag, denken over wat ik in mijn leven wil uitnodigen. Ik ben bewuster bezig. In het begin dacht ik “schrijven… is dat wel iets voor mij?”, maar ik heb gezien dat dit werkt! Én het valt best mee eenmaal ik achter mijn PC zit. Het is superwaardevol om echt te schrijven, ik kan er even naar teruggrijpen om dan meer in de diepte te duiken. Als je de oefening in je hoofd doet, is het moeilijk om achteraf in te zoomen op de verschillende zaken.

– Sandra

Ik ben het gaan doen omdat ik in jouw podcast al meerdere keren gehoord had van jouw afstemmen en was er erg nieuwsgierig naar.
Verder ben ik een ochtendmens en voelde er wel voor om voor dag en dauw, als mijn gezin nog op bed lag, met deze challenge bezig te zijn.
Het heeft me bakken met energie  en zelfinzicht gegeven.

 

– Marieke

Ik kon me er maar niet toe zetten om te gaan schrijven en nu weet ik waarom. Nu ik de logica leer en ik kleine opdrachten doe die op elkaar doorbouwen voel ik de kracht van het afstemmen!

– Sanne

Eindelijk een programma waar ik me niet overweldigd voelde. Kleine beetjes helpen, dat heb ik absoluut ervaren!

– Marjolein