Webinar: Je gezin én je bedrijf, allebei op 1!

Ben jij het kotsbeu dat jouw bedrijf altijd een sluitpost is?
Ben jij het zat dat jouw bedrijf altijd maar ergens onderaan de priolijst bungelt?

Schrijf je meteen in voor mijn  online webinar:
Je gezin én je bedrijf allebei op 1!
Schrijf je hieronder meteen in!
Woensdag 3 juli van 10.00 tot 11.30 uur

Opgenomen in een stampvolle Bouncevalley 😉

Doe mee op woensdag 3 juli van 10.00 tot 11.30 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik ga je gewoon schaamteloos laten zien dat het KAN.
Vlammen met je bedrijf, zonder schuldgevoel richting je gezin.

En ik laat je ook nog eens kennismaken een superkrachtige tool die jou helpt om het precies zo te doen dat én jouw gezin én jouw bedrijf het allerbeste van jou krijgen.

Liefde.
Tijd.
Aandacht.

Kom erbij en ik help je.

Natuurlijk hou je intens veel van je gezin.
En natuurlijk geniet je ervan om ervoor te zorgen dat alles goed loopt thuis.

Maar jij en ik weten dat jouw bedrijf extreem belangrijk voor je is.
Het is een essentieel onderdeel van wie jij bent en wat jij te doen hebt.

Na deze masterclass heb je haarscherp wat jou in de weg staat en leer ik je hoe jij tijd kunt claimen voor je bedrijf, zonder dat eeuwige schuldgevoel dat het ten koste gaat van je mooie gezin.

  Echt, kappen met dat sociaal wenselijke gedrag en durf te ontdekken wat er allemaal wél mogelijk is!

  Stoppen is geen optie

  Als de druk hoog is, probeert je hoofd je te sussen: ‘stop nou gewoon met die business, dat is toch veel makkelijker? Zou jij je druk maken, je HOEFT toch geen geld te verdienen?’. Maar stoppen is geen optie. Wat voor voorbeeld ben je voor je kinderen, als je iets opgeeft wat zo ontzettend veel voor jou betekend?

  Dat eeuwige schuldgevoel

  Wat je ook doet, er lijkt altijd iemand het haasje! Of je gezin, of je bedrijf, of JIJ omdat je je schuldig voelt. Of je nu gezellig spelletjes doet met je kinderen of een nieuwe masterclass plant voor je klanten, er is altijd die fluisterstem dat je JUIST net dat andere aandacht had moeten geven.

  Luxe-positie

  Als je nog één keer hoort dat het zo fijn is, die luxe positie van jou, ga je gillen! Natuurlijk ben je dankbaar, maar dit maakt niet dat je ineens stik-gelukkig wordt door de hele dag thuis te zitten. Voor jezelf én voor je gezin is jouw bedrijf essentieel. Maar nu nog ergens de tijd vandaan halen..

  Als je nu tegen het scherm aan het knikken bent, is het tijd om te leren hoe jij én je gezin én je bedrijf op nummer 1 zet.

  Over Divera

  Dag mooie vrouw! Mijn naam is Divera van der Elst en ik woon met m’n prachtige gezin in Den Haag. Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam en volgens mijn man is dat zeer duidelijk te horen als ik heel enthousiast ben, of heel boos!

  Ik ben “zo’n verwend nest in een luxe-positie, voor wie het nooit genoeg is”.

  Ik heb een fantastisch, rijk leven en daar geniet ik intens van. Vooral omdat het niet altijd zo geweest is. Ik heb lang geloofd dat ik zoveel overvloed, liefde en geluk niet verdiende, maar dat is een verhaal voor een ander moment.

  Toen ik eenmaal m’n droomleven voor elkaar had, kwam er een onverwacht duveltje uit het doosje: mag ik er wel van genieten? En mag ik nog wel meer willen, nu ik het zo goed heb? Want met alle overvloed was ik niet ineens een ander mens. Ik zit vol energie, heb een drive om mensen te helpen en om het beste uit mezelf te halen. En in mijn business kan ik dit allemaal ultiem leven.

  Voor m’n gevoel heb ik het onmogelijk voor elkaar gekregen. En dat gun ik jou ook.