Als er geen goed of fout zou zijn..

door

Als er geen goed of fout zou zijn..

Zou ik schrijven zonder mezelf te verklaren.

Zou ik genieten zonder me schuldig te voelen.
Zou ik praten zonder teveel te zijn.
Zou ik lachen zonder te luid te zijn.
Zou ik spelen zonder aan mijn leeftijd te moeten denken.
Zou ik flirten zonder schaamte.
Zou ik laat opblijven zonder na te denken over de ochtend.
Zou ik alleen zijn, zonder anderen af te wijzen.
Zou ik delen wat er in mij leeft, vrij van schaamte, schuld of angst voor afwijzing.
Zou ik houden van alles en iedereen.

Zou ik mezelf laten zien zoals ik echt ben.

Ik hou van het leven, ik hou van de liefde en ik hou van de zonnige kant. Ik hou van kansen zien, willen samenwerken en van moeite doen voor jezelf en voor de ander. Ik hou van hoop, ik hou van mogelijkheden, ik hou van licht. Ik hou van lachen, ik hou van groeien, ik hou van kwetsbaarheid. Ik hou van hard huilen om mooie films en ik hou van de ondergaande zon. Ik hou van aandacht, ik hou van applaus. Ik hou van mooie woorden, om ze te spreken, te schrijven of om te horen. Ik hou van veel, groots en geweldig. Ik hou van stevige omhelzingen en van mooie kleren. Ik hou van goeie grappen, dik erboven op of super subtiel.

Ik hou ervan om JOU te laten zien hoe mooi het kan zijn.

Ik hou ervan om JOU te inspireren het allerbeste van jezelf te zien.
Ik hou ervan om JOU te inspireren het allerbeste van jezelf te LATEN zien.
Ik hou ervan om je de wegwijzers te tonen en je aan te moedigen.

Ik zal er zijn, aan de zijlijn, hard fluitend en joelend, je aanmoedigend tot het einde der tijden.

Ik ben onvermoeibaar voor de dingen waar ik van hou.

En ik hou van jou.

Liefs, Divera