Schitterend Leven Basistraining

Vanuit een stabiele basis kun je eindeloos doorbouwen!

Schitterend Leven Basistraining – 7, 8 en 15 oktober van 20.00 tot 22.00 uur

Vroegboekkorting

Als je voelt, dit mag ik echt niet missen, schrijf je direct in en ontvang € 50 korting.
De vroegboekkorting geldt t/m zondag 27 september a.s.

Dus voor maar € 147 inclusief btw bouw jij aan de beste fundering voor jouw Schitterend Leven.

Eer jouw verlangens met actie, klik op de link en schrijf je meteen in!

* Je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

Schitterend Leven Basistraining

Heb je wel eens gemerkt hoeveel lekkerder eten is als je enorme honger had?
Of hoeveel frisser het water is als je zo’n vreselijke dorst had?

En weet je hoe het voelt om na gedoe een inzicht te voelen landen, wat daarmee in één zwaai die donkere wolk weg laat waaien?

Inzicht. Is. Alles.

Het is tijd om te leren wat ONMISBAAR is als je stappen wilt zetten naar fijner, beter, moeitelozer volledig vanuit intuïtie en flow.

Ik wil dat je het gaat snappen, ik wil dat je de basisregels kent, dat je de principes leert, dat je weet waar je vandaan komt en beeld krijgt van waar je naar toe wilt.

Niet het beeld met alle details van jouw schitterende leven (hoe prachtig dat er ook uit zal zien), nee ik wil dat je een nieuwe standaard ontwikkeld.

Een nieuw sjabloon, een nieuw bouwwerk, een nieuwe structuur een nieuwe basis, een nieuwe manier van denken, voelen, geloven en doen.

Ik ben al jaren heel actief bezig met mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling en nog steeds leer ik meer, klikken mijn inzichten dieper, ga ik ineens snappen waar mijn voorbeelden het jaren geleden over hadden.

En die verpletterend mooie inzichten zijn nodig om vervolgens nog beter te kunnen kiezen voor wat goed is voor mij.

En inzicht komt alleen als je je openstelt om te leren, om te onderzoeken én als je de moed hebt om knetterhard en onverbiddelijk te falen, de mist in te gaan, de plank mis te slaan. Om vervolgens de mooie lessen te mogen leren die, samen met de kennis die je jezelf stukje bij beetje hebt eigengemaakt, de inzichten geven die jouw leven veranderen.

Het is tijd om terug te gaan naar de basis, om die goed en stevig neer te zetten.

Vanuit een stabiele basis kun je eindeloos doorbouwen. Ik leer je de stappen voor Schitterend Leven en per stap gaan we aan de slag met concrete tools, zodat je weet wat je elke dag kunt doen om stap voor stap jouw droomleven vorm te geven.

Je leert de kennis die nodig is. Je leert de uitgangspunten die jouw hart doen zingen, omdat je ziel ze herkent. Alleen je hoofd wil er nog even niet aan. Geeft helemaal niks. Het gaat erom dat je de basis bouwt, zodat jouw hoofd stap voor stap gaat vertrouwen.

‘Nee, ze/hij doet niet zomaar iets, daar zit een gedachte achter, daar hoort een plan bij, dat gebeurt volgens feilloos werkende basisprincipes. Oh fijn, dan kan ik even ontspannen’.

En in die ontspannenheid, in die rust, in dat gevoel van veiligheid staat het licht op groen, op naar jouw schitterende leven.

Praktische details:

De training bestaat uit drie uitgebreide sessies:

Woensdag 7 oktober
Donderdag 8 oktober
Donderdag 15 oktober

Tijd: 20.00 – 22.00 uur

Locatie: via live webinars vanaf je eigen computer te volgen

Wat ga je leren en met welk resultaat?

  1. Je kent de uitgangspunten van manifestatie, zodat jij niet hoeft af te wachten maar zelf jouw droombaan, droompartner of droomleven kunt manifesteren.
  2. Je weet de boodschap en de functie van je emoties, zodat je dit kunt gebruiken als navigatiesysteem rechtstreeks naar alles waar je naar verlangt.
  3. Je kent het verschil tussen contrast en gedoe en je leert praktische tools om je gedoe te transformeren naar inzicht, zodat je niet meer eindeloos in de drek blijft rond spartelen maar HUP weer op het juiste pad komt.
  4. Je leert hoe je moet afstemmen: alles wat je denkt, doet en gelooft in lijn brengen met waar jij naar verlangd. En ik geef je praktische tools hoe je dit kunt doen én hoe je hier een gewoonte van kunt maken.

Hoe gaat het in z’n werk?

We gaan er vol voor! Elke sessie duurt 2 uur met 1,5 uur de masterclass en daarna ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

De sessies worden live gegeven via een Webinar, zodat je tijdens sessies al je vragen kunt stellen zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Per masterclass ontvang je een werkboek als naslagwerk.

De training blijft voor jou levenslang toegankelijk via een besloten online omgeving met je eigen inlognaam en wachtwoord.

Investering

De volledige basistraining inclusief werkboek is een investering van € 197 inclusief btw en inclusief levenslang toegang tot het materiaal.

Vroegboekkorting

Als je voelt, dit mag ik echt niet missen, schrijf je direct in en ontvang € 50 korting.
De vroegboekkorting geldt t/m zondag 27 september a.s.

Dus voor maar € 147 inclusief btw bouw jij aan de beste fundering voor jouw Schitterend Leven.

Eer jouw verlangens met actie, klik op de link en schrijf je meteen in!

* Je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

Bekijk de video voor antwoord op de meest gestelde vragen (en als je liever wilt lezen, scroll dan verder naar onderen)

Praktische Informatie

De sessies geef ik via een live webinars, zodat jij al je vragen kunt stellen én wanneer je wilt de opnames kunt terugkijken. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de drie webinars.

Kun je er een keer niet live bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: de opname van de sessies blijven voor jou beschikbaar.

Van elke sessie krijg je een uitgebreid werkboek als naslagwerk, zodat je wanneer je wilt de uitgangspunten en alle tools rustig kunt nalezen.

Delen is helen! Als je wilt kun je jouw ervaringen en inzichten delen in de besloten Schitterend Leven Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaar te inspireren!

Word lid van de Facebookgroep

* Je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

En nooit vergeten, je bent een kanjer! En het is nooit te laat om te kiezen voor een Schitterend Leven.

Menu