Betrap jij jezelf ook op een beetje lummelen?

๐—˜๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ.
Het ging vast over โ€˜ik doe het niet goedโ€™ als het gaat om mโ€™n business, want dat is voor mij de meest hardnekkige en kostbare overtuiging.

Als ik even niet goed oplet, zit zij weer stralend achter het stuur!
En ben ik bezig met punaises poetsen en eeuwig twijfelen.

En dat, mooie vrouw, is NIET de weg naar veel geld verdienen met wat je het allerliefste doet!

Dus. Zoals elke dag open ik mโ€™n Evernote, klik op โ€˜Appeltje + Nโ€™ en kies ik in sjablonen mโ€™n afstemdagboekformat.

Ik kom bij het onderdeel ‘๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ธ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป? ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ? ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ธ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?โ€™ en ik begin te schrijven. Free Writen, gewoon zonder filter neerschrijven wat er in mโ€™n hoofd speelt.

Letterlijk.

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ!!
๐˜๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ.
๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ญ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ: ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ขฬ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ? ๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ.
๐˜Ž๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ..

๐˜•๐˜ฆ๐˜ถ.. ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ.

๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ.
๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ.
๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ž๐˜Œ๐˜“ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ?

๐˜๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ 2 ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ.
๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด:

– ๐˜•๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜น๐˜ฆ๐˜ฏ
– ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฌ, ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง
– ๐˜•๐˜ถ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ
– ๐˜–๐˜ฉ! ๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต: ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆฬ๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ!

Bla bla bla bla bla!

En ineens zie en voel ik het.
De subtiliteit.
Het steentje in de schoen.

๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น:

Ik betrap mezelf erop dat ik OF Ik ontdek dat ik..
Ik ben aan het lummelen OF ik merk dat ik mโ€™n tijd anders besteed dan ik me had voorgenomen..
Dan gaat mโ€™n hoofd weer met me aan de haal OF het valt me op dat er gedachtes opkomen die niet kloppen bij wat ik graag wil bereiken..

Ik kwam.
Ik zag.
Ik overwon.

Ik kwam opdagen voor mโ€™n afstem practice.
Ik zag de bullshit.
Ik overwon het.

De hemel brak open.
Koren begonnen te zingen.
En met lichtflitsen en van die intens indrukwekkende rook steeg ik boven de bullshit uit.

Mijn vingers vlogen verder over het toetsenbord:

๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ!
๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ.
๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ.
๐˜•๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ.
๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต: ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต.

Dit is de reden waarom ik zo graag wil jij gaat afstemmen.
Dit is de reden waarom ik zo graag deel wat ik zelf geleerd en ervaren heb.
Dit is de reden waarom ik wil dat je aan mijn lippen hangt, alles wil horen wat ik te zeggen heb en alles wil lezen wat ik te schrijven heb.

Omdat ik jou dat moment gun.

Dat moment van adem kunnen happen, je dorst kunnen lessen, je honger kunnen stillen en nooit meer afhankelijk zijn van omgeving omstandigheden of andere mensen om dit te ervaren.

Maar dat helemaal vanuit jezelf te doen en vanuit die basis, vanuit dat uitgangspunt stap voor stap genieten en voor je ogen je leven zien ontvouwen op een manier waarvan je ooit had besloten:

๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ.

Lfs, Divera

P.s. ontdek jouw afstemming vandaag nog! Klik hier en ontdek mijn gratis afstemoefeningen.

P.p.s. p.p.s. als je liever luistert dan leest, klik dan hier voor de podcast.

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil jij ook het vuur terug en weer Verliefd worden op je Business? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw ideale, afgestemde business. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop 12 Geheimen – Ik leer je mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business. Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
    Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je โ€™s morgens opstaat met het gevoel โ€˜ik mag weer!โ€™

    Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!