Beyond Business

Een 1-op-1 coachtraject, waarin ik je in 6 maanden help met richting bepalen, gedoe transformeren en in actie komen. Allemaal met één doel:

Zonder schuldgevoel groeien met je bedrijf én genieten van je gezin!

Je hebt niet per se een financiële noodzaak om je bedrijf uit te bouwen, maar jij voelt die noodzaak wel!

  Je wilt vooruit!

  Maar soms schaam je je ervoor, omdat je omgeving ook dingen van je vraagt.
  Je voelt je klem zitten tussen je gezin en je ambitie.

   Voel je je te vaak verscheurd om je aandacht te verdelen tussen je gezin en je bedrijf?

   En voel jij je door je omgeving en zelfs door je business coach onbegrepen, omdat er niet per se een financiële noodzaak is voor een eigen bedrijf, laat staan om te groeien?

   Ben je er klaar voor om dit jaar VOL jouw interne drive te eren en schaamteloos te gaan voor die gewenste groei?

   Dan is het Beyond Business coachtraject voor jou!

    Wat is jouw resultaat?

    Ik leer je hoe je jouw interne drive volledig kunt omarmen en zonder schuldgevoel naar je gezin voluit kan gaan.

    Met plezier en pit geef je antwoord op de vraag ‘en, hoe gaat het met je bedrijf(je!)’

    Je hebt jouw sweet spot gevonden, waarin je intens geniet van je gezin én schaamteloos gaat voor jouw drive, groei en droombedrijf.

    En je weet exact wat je kunt doen om daar weer terug te komen, als de waan van de dag, je kinderen en jouw schuldgevoel je weer eens naar de dark side proberen te lokken.

    Wat houdt het traject in?

    Het programma duurt 6 maanden en bestaat uit:

    N

    2 live coachsessies van 2 uur in Bleiswijk.

    N

    4 coachsessies van 1 uur via Zoom (inclusief opname)

    N

    Toegang tot twee online trainingen t.w.v. € 1297*.

    *Daar waar relevant in onze coaching, zal ik je naar specifieke afstemoefeningen verwijzen uit deze trainingen om tussendoor mee aan de slag te gaan.

    Investering

    € 2997 ex. btw.

    Dit is het beste wat je jezelf kunt gunnen. Ik daag je uit om een ander programma te vinden met zoveel persoonlijke coaching van iemand die exact weet waar jij staat.

    Been there, done that, bought the t-shirt AND made it happen! En dat gun ik jou ook.

    Zonder schuldgevoel groeien met je bedrijf én ultiem genieten van je mooie gezin.

    Wat ik bijzonder vind aan onze samenwerking is dat jij mij echt ziet in mijn shinyness, en liefdevol omgaat met mijn darkness. Wat er eigenlijk voor mijn neus speelt, maar wat ik zelf (nog) niet kan zien, maak jij onwijs inzichtelijk door praktische herkenbare voorbeelden. Ik snap ineens waarom ik op sommige momenten doe wat ik doe, waarom bepaalde dingen die ik op automatische piloot doe, niet helpend voor me zijn, maar ook hoe ik het liefdevol kan aankijken en bewust inzien dat er ook andere keuzes mogelijk zijn.

    – Claudia

    Je laat met niet alleen zien waar ik mezelf klemzet, je ondersteund me ook praktisch waardoor ik niet alleen blijf hangen in het; jaaaa nu snap ik waarom ik het doe, en me thuis afvraag; euhhhh maar hoe doe ik het anders dan?
    Nee, bij jou blijf ik niet hangen in alleen inzichten, zoals ik dat bij vele andere businesscoaches had, maar kan ik er gelijk iets in praktijk mee, waardoor ik niet alleen het vertrouwen heb om grootse stappen te zetten, maar ook weet hoe ik dat kan doen.

    – Daphne

    Ik ben zoooo enthousiast omdat ik in onze samenwerking het ook echt durf -bijna letterlijk- in m’n grootsheid te stappen. En naast die diepgang moet ik ook echt zo vaak lachen om je heerlijke herkenbare voorbeelden en ook mijn traantjes mogen er zijn. Mega dankbaar dat wij elkaar hebben mogen tegenkomen; ik kan oprecht zeggen dat vanaf het moment ik je ontmoette; er meer geld ging stromen. Ik ben er zeker nog niet, maar ik geloof echt dat ik door onze samenwerking(en) er een stuk zekerder van ben dat ik er sneller, en vooral op een verruimende specifieke passende manier voor mij echt ga komen!

    – Krystel