Blog

bedankt voor je moed

Alvast bedankt voor je moed om jouw goud bloot te leggen

Posted on 21 december 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik mag nog meer loslaten en vertrouwen. Vertrouwen dat de inspiratie wel komt. Loslaten dat alles precies moet gaan zoals ik me had bedacht. Loslaten dat ik iets moet met de gevoelens en ideeën van anderen. Ik sta er los van en ik mag observeren. Met nieuwsgierigheid voel ik de..
Lees meer

niet aan mij

Het is niet aan mij om het op te lossen.

Posted on 13 november 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik ben en dat is precies goed. Ik leef en dat is precies goed. Ik geniet en dat is precies goed. Ik huil en dat is precies goed. Ik boos en dat is precies goed. Ik leef mijn schitterende leven en dat is precies goed. De onzichtbare draden zijn doorgeknipt...
Lees meer

niet voor iedereen

Ik ben niet voor iedereen.

Posted on 8 november 2018 · Posted in Tips en inspiratie

En vroeger had ik me jammerend ter aarde gestort als ik daar weer eens bruut bewijs voor had gekregen. In de vorm van ‘doe eens een beetje rustig’. In de vorm van ‘niet uitgenodigd worden’. In de vorm van een zelf bedachte ‘zie je wel, daarom word ik dus genegeerd’...
Lees meer

nu is het klaar

En nu is het KLAAR! 

Posted on 6 november 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Sta op, doe wat er voor nodig is, stop met janken, stop met klagen, STOP! Heb je enig idee wat voor goud jij in handen hebt? De enige reden waarom jij droomt van de wereld mooier maken, is omdat JIJ DAT KAN. Daarom heb je dat verlangen. Daarom wil je..
Lees meer

Als jij ja zegt tegen het leven, zegt het leven ja tegen jou

Posted on 29 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor mijn leven. Dankbaar voor Gijs en Maite, voor KeesJan, voor Emma en Lianne, voor m’n heerlijke werkkamer, voor m’n fijne stoel met de warme deken om in de ochtend nog even in weg te zakken, voor mijn fitte en gezonde lichaam, voor mijn PIJNVRIJE..
Lees meer

Het recept voor een bedrijf (of leven) vanuit levenskracht

Posted on 18 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Want er kan niks misgaan. I win some or I learn some. Ik weet wat ik wil, ik weet m’n plan, ik weet de variabelen, ik meet alles wat ik doe en ik stuur bij. En ik heb er zin in! Echt hè, ik kan het zelf bijna niet geloven...
Lees meer

Geniet ervan

Geniet ervan én ga ervan uit dat het nooit meer zal stoppen.

Posted on 13 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Het gaat goed en ik zit in een superflow en ineens vliegt er een gedachte door m’n hoofd: ‘Enjoy it while you can’. Geniet ervan zolang het nog kan. Wat? Geniet ervan zolang het nog kan? Hoe bedoel je? Alsof het zou stoppen? Alsof het niet blijvend is? Alsof al..
Lees meer

Ik ga starten met mijn meest spannende programma ooit!

Posted on 13 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Misschien heb je dit gemist, maar ik ga starten met mijn meest spannende programma ooit!! Ik ga dit jaar het doel halen wat ik mezelf al drie jaar heb voorgenomen. En als jij wilt, ben jij erbij. Stap voor stap, euro voor euro, actie voor actie. 3 maanden lang, lief..
Lees meer

juiste stap

De eerstvolgende juiste stap komt wel.

Posted on 10 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

De ideeën stromen m’n oren uit, het voelt zo goed. Unfinished business. En dat was het. Letterlijk. Onafgemaakte zaken. Onafgemaakte business. Niks geen internationale focus. Niks geen denken en draaien over welke titel past nu het allerbeste bij mij. Niks geen nieuwe website bouwen in het Engels. Niks geen nieuwe,..
Lees meer

at first

The stunning beauty of unfinished business

Posted on 8 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

**SPOILER ALERT** If you want to be kept in the dark about how my international career will unfold, don’t read this blog. You’d better grap a cup of coffee and relax, caus’ I needed a lot of words this time 😉 At first there were only these words.. ‘The stunning..
Lees meer

>