Ik zal altijd bij me zijn

Posted on 24 april 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Vandaag is een prachtige dag. Vandaag volg ik flow en ik voel me diep dankbaar voor elk signaal dat mijn leven en mijn lichaam me geven dat ik op de goede weg ben. Hell, ik ben zelfs dankbaar voor alle signalen dat ik NIET op de goede weg ben! Alles..
Lees meer

Wat nou als..

Posted on 23 april 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Wat nou als ik mensen helemaal niet kan helpen? Wat nou als ik helemaal geen verschil kan maken? Wat nou als ik niet weet wat ik moet vragen? Wat nou als ik dichtklap? Wat nou als ik een coachvraag krijg waar ik niks mee kan? Wat nou als mijn client..
Lees meer

Als iets stinkt, durf jij dan te ruiken?

Posted on 17 april 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Geld stinkt! Als ergens een luchtje aan zit, is het erg lastig om je neus te openen en eens even diep te snuiven. Toch? Ik ben opgegroeid in een gezin waarin altijd tekort was. Nou ja, dat WAS er niet, maar zo voelde het wel. En wat we ook deden,..
Lees meer

Wat laat jou bruisen van geluk?

Posted on 1 april 2018 · Posted in Tips en inspiratie

M’n zoon en ik rollen bijna over de grond van het lachen van de flauwe 1 april grapjes. ‘Kijk een vlek, neussie trek!’. Ik zeg ‘ je veter is los’ en hij loopt op blote voeten 😂 Op dit soort dagen moet ik altijd heel erg aan mijn vader denken...
Lees meer

Ruimte maken! Hoe dan?

Posted on 27 maart 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Als je een verlangen hebt Als je van binnen voelt dat er iets op je ligt te wachten Als je een verschil wilt maken, op welk gebied dan ook En je BENT daar nog niet? Dan kan deze kleine verandering een ENORM verschil voor jou maken. En door deze kleine verandering kun je RUIMTE maken..
Lees meer

Ja, daar heb je haar weer met d’r vuur!

Posted on 23 maart 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Het gaat heen en weer. Van flow en geluk naar wat moet ik HIER nou weer mee! Frustrerend en prachtig tegelijk, maar stiekem toch nog iets meer frustrerend. Gefrustreerd.. die ga ik zo opzoeken in m’n nieuwe emotie encyclopedie. Ik mag steeds meer ontspannen. Niet meer grijpen. Niet meer willen...
Lees meer

De bodemloze beker

Posted on 21 maart 2018 · Posted in Tips en inspiratie

The cup you wish to fill has no bottom – Soothsayer – Kung Fu Panda 2 – Ik probeerde mijn beker te vullen met liefde en erkenning van buitenaf. En hoe makkelijk die aandacht en liefde vaak ook te verkrijgen was, mijn beker bleef leeg. De beker die ik wilde..
Lees meer

Spring je eraf of rol je mee?

Posted on 19 maart 2018 · Posted in Tips en inspiratie

3e dag yoga gedaan om 6.00 ’s ochtends. Als ik het zo opschrijf denkt m’n hoofd OEH, dan moet je je echt TROTS voelen. Maar dat voel ik niet. Ik voel me ontspannen, in contact en heel fijn. Maar niet trots. Ik ben wel verwonderd. Ik kijk naar de yoga..
Lees meer

Anders denken, anders voelen, anders doen

Posted on 6 maart 2018 · Posted in Tips en inspiratie

De eerste keer dat ik deze zo helder zag, was het meteen drama. BAM. Oh nee toch, heb ik m’n hele leven gedacht en geloofd dat ik eigelijk geen bestaansrecht had. En oh nee, gaat het weer over m’n dode moeder. En oh nee, gaat het weer over hoe vreselijk..
Lees meer

Het mag gewoon gaan, het mag gewoon los!

Posted on 1 maart 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Deze audio was eigelijk niet voor jou! Deze was voor mij, om los te komen van m’n hoofd en echt te voelen waar het bij mij om ging. Om echt weer even een stukje te onderzoeken, want ik voelde me weer eens tegengehouden 😉 Zo klinkt het dus als ik..
Lees meer