Blog

Divera het perfecte idee

Hoe vergroot je de kans op hét idee? Hét perfecte blog? Hét perfecte programma voor je clienten?

Posted on 14 maart 2019 · Posted in Tips en inspiratie

Het is knetterdruk in Huize van der Elst de afgelopen weken. M’n man is veel op reis en dat maakt het thuis extra druk. En de lancering van mijn boek komt er aan en er is nog veel werk te doen. Feedback geven op de redactie, beslissingen nemen over de..
Read more

Laat je hart en je inspiratie spreken

Laat je hart en je inspiratie spreken

Posted on 29 januari 2019 · Posted in Tips en inspiratie

Ik kan het niet uitleggen aan jou en al helemaal niet verklaren voor mezelf. En man, wat maakt dat de hele boel toch ontzettend ingewikkeld. Want hoe harder ik wil nadenken waarom ik iets wil vertellen of schrijven, komt het gewoon niet. De reden komt niet, de verklaring komt niet,..
Read more

De meetlat voor jouw meest schitterende leven

De meetlat voor jouw meest schitterende leven

Posted on 22 januari 2019 · Posted in Tips en inspiratie

Ik leer wat ik moet leren voor een schitterend leven. Ik deel wat ik wil delen voor een schitterend leven. Ik doe wat ik wil doen voor een schitterend leven.En alles wat ik doe en zie en hoor leg ik binnen een milliseconde langs de lat van precies dit. Mijn..
Read more

bedankt voor je moed

Alvast bedankt voor je moed om jouw goud bloot te leggen

Posted on 21 december 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik mag nog meer loslaten en vertrouwen. Vertrouwen dat de inspiratie wel komt. Loslaten dat alles precies moet gaan zoals ik me had bedacht. Loslaten dat ik iets moet met de gevoelens en ideeën van anderen. Ik sta er los van en ik mag observeren. Met nieuwsgierigheid voel ik de..
Read more

niet aan mij

Het is niet aan mij om het op te lossen.

Posted on 13 november 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik ben en dat is precies goed. Ik leef en dat is precies goed. Ik geniet en dat is precies goed. Ik huil en dat is precies goed. Ik boos en dat is precies goed. Ik leef mijn schitterende leven en dat is precies goed. De onzichtbare draden zijn doorgeknipt...
Read more

niet voor iedereen

Ik ben niet voor iedereen.

Posted on 8 november 2018 · Posted in Tips en inspiratie

En vroeger had ik me jammerend ter aarde gestort als ik daar weer eens bruut bewijs voor had gekregen. In de vorm van ‘doe eens een beetje rustig’. In de vorm van ‘niet uitgenodigd worden’. In de vorm van een zelf bedachte ‘zie je wel, daarom word ik dus genegeerd’...
Read more

nu is het klaar

En nu is het KLAAR! 

Posted on 6 november 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Sta op, doe wat er voor nodig is, stop met janken, stop met klagen, STOP! Heb je enig idee wat voor goud jij in handen hebt? De enige reden waarom jij droomt van de wereld mooier maken, is omdat JIJ DAT KAN. Daarom heb je dat verlangen. Daarom wil je..
Read more

Als jij ja zegt tegen het leven, zegt het leven ja tegen jou

Posted on 29 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor mijn leven. Dankbaar voor Gijs en Maite, voor KeesJan, voor Emma en Lianne, voor m’n heerlijke werkkamer, voor m’n fijne stoel met de warme deken om in de ochtend nog even in weg te zakken, voor mijn fitte en gezonde lichaam, voor mijn PIJNVRIJE..
Read more

Het recept voor een bedrijf (of leven) vanuit levenskracht

Posted on 18 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Want er kan niks misgaan. I win some or I learn some. Ik weet wat ik wil, ik weet m’n plan, ik weet de variabelen, ik meet alles wat ik doe en ik stuur bij. En ik heb er zin in! Echt hè, ik kan het zelf bijna niet geloven...
Read more

Geniet ervan

Geniet ervan én ga ervan uit dat het nooit meer zal stoppen.

Posted on 13 oktober 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Het gaat goed en ik zit in een superflow en ineens vliegt er een gedachte door m’n hoofd: ‘Enjoy it while you can’. Geniet ervan zolang het nog kan. Wat? Geniet ervan zolang het nog kan? Hoe bedoel je? Alsof het zou stoppen? Alsof het niet blijvend is? Alsof al..
Read more

>