Blog

Als je links kijkt, zie je rechts niks

Posted on 21 juli 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ik voel me zo ontzettend goed. Ik ben met de intentie gaan slapen om fit wakker te worden. CHECK Ik ben de dag begonnen met afstemmen en de intentie gezet om knetter-productief te zijn. CHECK Het voelt zo goed. De energie vloeit, stroomt en bruist door m’n lichaam en het..
Lees meer

Laat de gehechtheid aan de uitkomst los!! NU!

Posted on 19 juli 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Wat is de sleutel? Laat de gehechtheid aan de uitkomst los!! NU! Ik ben trots en dankbaar en van alles tegelijk. Een klant van mij vraagt of ze naar het event van Veronique moet gaan in september. En ze voelt zich een beetje ongemakkelijk dat ze het aan mij vraagt. Zo schattig..
Lees meer

Ik wil los!

Posted on 14 juli 2018 · Posted in Tips en inspiratie

 Wat zal er gebeuren als ik helemaal los ben? Los van goedkeuring van anderen? Los van angst en twijfel? Los van denken in tekorten en onmogelijkheden? Los van alle gedachtes die me tegenhouden? Klik op de afbeelding om de audio te beluisteren. Liefs, Divera p.s. ik neem je mee,..
Lees meer

Stront en diamanten

Posted on 29 mei 2018 · Posted in Tips en inspiratie

 En ze stelt me dus de briljante vraag: “en HOE is het nou gekomen?” En wat ze dus eigelijk wil weten, hoe heb ik een leven kunnen creëren wat zo mooi is, zo vol geluk en liefde? En daar was ineens een verhaal, een preek bijna, over stront en..
Lees meer

Goedemorgen!

Posted on 28 mei 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Vandaag is een mooie dag. Vandaag mag ik weer helemaal overnieuw beginnen. Vandaag kies ik gedachtes die goed voelen. Vandaag creëer ik wat ik wil creëren. Vandaag heb ik focus op wat ik wil. Vandaag heb ik focus op wat me gelukkig maakt. Vandaag heb ik focus op geïnspireerde actie...
Lees meer

Ik doe het omdat IK er GELUKKIG van word

Posted on 15 mei 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Liefs, Divera | Dé coach voor beginnende coaches Voor een schitterende praktijk én een schitterend leven p.s. wat is de stap die jij kan zetten om je beter te voelen, vrolijker, gelukkiger? Het mag een grote zijn, maar het mag ook een hele kleine zijn. Alvast bedankt voor het delen...
Lees meer

Vertrouwen, loslaten? Ammehoela!

Posted on 14 mei 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Ze pakt het magneetje uit m’n hand en plakt ‘m op de koelkast. En kijkt me aan met haar grote blauwe ogen vol plezier. En ze pakt nog een magneetje uit m’n hand en plakt ‘m op de koelkast. En zo heb ik zeker 10 minuten doorgebracht afgelopen Moederdag. Ik..
Lees meer

Wat een onzin, dat hele coach gedoe!

Posted on 30 april 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Oproep aan alle sceptici Ik ben op zoek naar de mensen die coaching niks vinden! Ik ben op zoek naar mensen die vinden dat er al veel te veel coaches zijn! Ik ben op zoek naar mensen die de opkomst van de hele coachindustrie met verbazing bekijken! Wie is er..
Lees meer

Ik zal altijd bij me zijn

Posted on 24 april 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Vandaag is een prachtige dag. Vandaag volg ik flow en ik voel me diep dankbaar voor elk signaal dat mijn leven en mijn lichaam me geven dat ik op de goede weg ben. Hell, ik ben zelfs dankbaar voor alle signalen dat ik NIET op de goede weg ben! Alles..
Lees meer

Wat nou als..

Posted on 23 april 2018 · Posted in Tips en inspiratie

Wat nou als ik mensen helemaal niet kan helpen? Wat nou als ik helemaal geen verschil kan maken? Wat nou als ik niet weet wat ik moet vragen? Wat nou als ik dichtklap? Wat nou als ik een coachvraag krijg waar ik niks mee kan? Wat nou als mijn client..
Lees meer