Challenge – Discover Your Next –
14 t/m 17 september

Dé challenge waarin je leert jouw gedoe los te laten en het volgende hoofdstuk van jouw Schitterende Leven te ontdekken.
Is dit wat je wilt? Meld je meteen hier aan.

Doe gratis mee!

Doe mee met de gratis Schitterend Leven Challenge – Discover Your Next van 14 t/m 17 september 2020

Discover Your Next

Wat wordt jouw volgende hoofdstuk?

Een gekke vraag misschien, op dit moment, waarin zoveel onzeker is.
En toch, dit is de perfecte tijd om even stil te staan en bewust de keuze te maken:

Wat wordt mijn nieuwe hoofdstuk?
Wat worden mijn volgende acties?
Wat ga ik vol omarmen?
Wat ga ik in liefde loslaten?
Wat wordt mijn persoonlijke vervolg op deze Corona crisis?

Hoe ga ik het leven VOL omarmen, nu ik heb ervaren hoe het is om zo beperkt te worden?

Grijp je deze kans aan om af te rekenen met wat jou tegenhoudt om Schitterend te Leven!
Want ga je straks als dat stink virus eindelijk de nek is omgedraaid gewoon terug naar hoe het was?
Of ga je eindelijk doen waar jij stik-gelukkig van wordt!

Doe mee met de gratis Schitterend Leven Challenge: Discover Your Next

5 opdrachten
5 uitdagingen
5 keer diep gaan
5 keer met prachtige inzichten weer boven komen

Met één resultaat: afscheid genomen van gedoe wat je al tijden tegenhoudt om vanuit je hart te leven en  één helder focuspunt waar je direct mee aan de slag kunt.

Let’s go!

Wat gaan we doen?

Opdracht 1.

Waar sta je nu?

Met een eenvoudige oefening daag ik je uit diep te gaan, eerlijk te kijken en de balans op te maken. Waar sta ik nu en wat vind ik daarvan? Ik leg je uit hoe je even de ruis van buiten stiller kunt maken en echt even naar binnen kunt gaan, zodat je bij je eigen gevoel komt.

Opdracht 2.

Wat is jouw verlangen, jouw droom?

We gaan verder waar we gisteren zijn gebleven en je kiest een focuspunt. Ik leer je hoe je de weerstand hierover kunt loslaten en ik geef je tips om helder te krijgen waar het bij jou écht om gaat.

Opdracht 3.

Hoe transformeer je je gedoe?

Want zodra je bezig gaat met je dromen en verlangens, komt onherroepelijk je (oude, vertrouwde) gedoe om te hoe kijken. Met een hele krachtige oefening en bijbehorende mediatie, help ik je om dat gedoe te transformeren. Tijdens het webinar van die dag geef ik je specifieke instructies wat je precies moet doen.

Opdracht 4.

Wat is jouw anker?

Voor een diepe bekrachtiging van jouw mooie, intensieve werk van deze week, geef ik je inspiratie om een anker te maken. Ik geef je tips en tools hoe je jouw inspiratie hiervoor kunt aanboren en inzetten.

Opdracht 5.

Uncover Your Next!

Vandaag is de dag om jouw NEXT te eren met actie. Want daardoor geef je een heel krachtig signaal aan alles in je leven: NIEUW HOOFDSTUK, HERE I COME!

– En elke dag een LIVE webinar om 20.00 uur –

Afsluitende sessie op donderdag 17 september om 20.00 uur

Hoe nu verder?

Je hebt tijdens deze challenge contact gemaakt met je diepe verlangens, gedoe getransformeerd en een krachtige volgende stap ingezet. Prachtig!

Maar hoe gaat het nu verder? Hoe zorg je ervoor dat je deze inspiratie vasthoudt? Hoe kun je meer leven vanuit intuïtie?

Ik vertel je in dit laatste webinar wat er echt nodig is om op de lange termijn, blijvende veranderingen aan te brengen zodat jij je meest Schitterende Leven gaat leven. Per direct. En ik vertel je welke ondersteuning er nodig is om op ook de lange termijn op het juiste pad te blijven. JOUW pad.

Zo kom je tot een transformatie die verankerd is in je systeem, waardoor je echt anders in het leven gaat staan en daardoor gaat leven zoals voor jou de bedoeling is.

Schitterend!

*Bonus*

De hele week mag je jouw vragen en situaties insturen en daarmee maak je kans op een persoonlijke afstemming! Tijdens het afsluitende webinar kies ik drie inzendingen, daar stem ik me op dat moment op af en ik zal alles wat ik doorkrijg delen. Afstemvragen, affirmaties, aanvullende inzichten, helemaal afgestemd op jou en jouw situatie!

Challenge – Discover Your Next –
14 t/m 17 september

 

Dé challenge waarin je leert jouw gedoe los te laten en het volgende hoofdstuk van jouw Schitterende Leven te ontdekken.
Is dit wat je wilt? Meld je meteen hier aan.

Praktische Informatie

Elke dag van deze challenge hou ik van 20.00 tot 21.00 uur een live webinar. Via de chat kun je me al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Als je je aanmeld voor deze challenge, ben je ook automatisch aangemeld voor alle live webinars.

Kun je er een keer niet live bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: de replay is nog enkele dagen beschikbaar en ik plaats de opdracht in de Facebook groep en ik stuur ze per mail. Zo kun je altijd nog meedoen!

Elke dag krijg je een opdracht waarvan je de uitwerking kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie stok achter de deur en een kans om elkaar te inspireren!

Word lid van de Facebookgroep

De hele week mag je jouw vragen en situaties insturen en daarmee maak je kans op een persoonlijke afstemming tijdens de afsluitende webinars!

En nooit vergeten, je bent een kanjer! En het is nooit te laat om te kiezen voor een Schitterend Leven.

Divera geeft je tools en inzichten die direct toepasbaar zijn om op de weg te komen of blijven van een schitterend leven. Ik ben me bewuster geworden waar ik mee aan de slag mag gaan op mijn eigen tempo en manier en vooral te mogen leren van “gedoe”.  Ik kreeg zoveel energie van de inhoud en manier hoe Divera vertelt en inspireert.  Het was een prachtige ervaring.

– Tessa

De challenge ‘Discover Your Next’ is net als andere webinars van Divera een verrijking voor je bewustzijn. Het maakt niet uit hoe ver je al bent op je pad er zit altijd wel iets treffends tussen waarmee je weer verder komt.
Dank je voor deze mogelijkheid Divera.

– Christel

Ik vond het inspirerend, liefdevol en verhelderend. Jij bent een pure eerlijke, zichzelf kwetsbaar opstellende, lieve, enthousiaste vrouw. Ik werd er blij van, dankjewel.

– Diana

Wat was de webinar week met Divera een fantastische en ruimte biedende ervaring. Zo puur en vol van persoonlijke ervaringen doordrenkt met pure liefde en wijsheid. Haar enthousiasme is nooit opdringerig noch weerstand opwekkend want het komt allemaal uit haar ziel en dat voel je.

– Jeanine

Het was magisch! we zaten met elkaar in een mooie flow, en wat me deze challenge gebracht heeft was een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Ik heb kennis gemaakt met mijn volgende hoofdstuk en een basis gelegd voor hoe ik dit hoofdstuk zelf kan gaan invullen. Pas na het afscheid te nemen van mijn belemmeringen (door eerst de confrontatie met ze aan te gaan) kon ik aan de slag met de toekomst. Het gaf ruimte, een gevoel van bevrijding, oog voor mijn eigen ontwikkeling.

– Daniëlla Keijsers