Het Event: Van Coachdroom naar Droompraktijk!

En het is niet alleen het online event, het wordt eigelijk online experience!!

De opnames van dit event staan in de Schatkamer. Kijk op www.divera.nl/schatkamer voor meer informatie en om je aan te melden.

Want ik wil VEEL vertellen en ik wil IEDEREEN de kans geven om te profiteren van alle kennis en kunde, energie en motivatie die we met elkaar kunnen delen om jouw coachdroom binnen handbereik te krijgen.

Wat kom ik brengen?

Alles wat je niet leert tijdens je coachopleiding, maar wat je wel nodig hebt om met een rotsvast zelfvertrouwen te kunnen zeggen: IK BEN COACH!

In de week boordevol voorpret én serieuze actie:

 • Een laser focus op jouw coachdroom;
 • Opdrachten die je niet met stappen maar met sprongen dichterbij jouw coachdroom brengen;
 • Inzichten met enorme impact op jouw zelfvertrouwen als coach;
 • Een compleet andere kijk op welke acties jou echt in beweging brengen;
 • Persoonlijke aandacht en antwoorden op elke vraag die je mij deze week stelt;

Tijdens het Online Event:

 • De meest gemaakte fouten van beginnende coaches én hoe jij ze kunt voorkomen en anders op z’n minst van kan leren, zodat je een vliegende start maakt;
 • De grootste fout die 90% van de beginnende coaches maken en hoe jij ‘m lachend links laat liggen;
 • Creatieve manieren om jouw (praktijk)ervaring verder uit te bouwen, zodat jij vol zelfvertrouwen klanten aantrekt die precies bij jou passen;
 • Het verhaal van mijn coachdroom naar werkelijkheid, schaamteloos deel ik mijn successen maar ook mijn fouten, worstelingen, twijfels én wat ik heb gedaan om hieraan voorbij te komen;
 • Mijn dagelijkse routine die mij dag na dag meer zelfvertrouwen geeft en maakt dat ik niet alleen succesvol ben met m’n coachpraktijk maar ook nog eens voel dat ik PRECIES DOE waar ik voor gemaakt ben;
 • Welke systemen ik gebruik in mijn coachpraktijk en hoe ze mij helpen om mijn droom te leven;
 • Welk team ik om me heen heb verzameld en welke waarde dit heeft gegeven aan mij en aan mijn bedrijf;
 • En elke dag krijg ik meer ideeën wat ik met jou kan delen, alles wat jou verder gaat helpen!

En hoe kom ik het brengen?

De opnames van dit event staan in de Schatkamer. Kijk op www.divera.nl/schatkamer
voor meer informatie en om je aan te melden.

Wat heb je nodig?

 • Een droom die groot genoeg is om in te investeren. Niet alleen in geld, maar vooral in tijd, motivatie, inspiratie en de bereidheid om net iets harder en verder te gaan dat je misschien normaal gesproken zou doen;
 • Een ‘open mind’. Sta open voor wat ik je zo graag wil vertellen, met je wil delen. Alles wat ik zeg en doe en deel doe ik om jou verder te helpen richting jouw coachdroom;
 • Geduld en vertrouwen, want het is niet zo dat alles wat jou tot nu toe tegen hield na deze experience ineens voorgoed is verdwenen;
 • Doorzettingsvermogen: want na onze experience begint het pas. Dan ga je voortzetten wat wij samen zijn gestart.

En na deze intensieve week..

 • Weet je alles wat je niet leert tijdens je coachopleiding, maar wat je wel nodig hebt om met een rotsvast zelfvertrouwen te zeggen: IK BEN COACH!
 • Heb je haarscherp welke stappen jij zelf verder gaat zetten om vol vertrouwen je mooie werk te doen;
 • Ben je helemaal uit je ‘oude’ patroon en weet je precies wat je moet doen om 2018 ‘het jaar van jouw coachdroom’ te maken!

Ben jij klaar om jouw coachdroom waar te maken?

Jouw investering

De opnames van dit event staan in de Schatkamer. Kijk op www.divera.nl/schatkamer voor meer informatie en om je aan te melden.

Zo enthousiast waren de deelnemers van het vorige event

Ik wil je veel complimenten geven hoe je dit event hebt opgebouwd. Je bent een vakvrouw met een heel mooie persoonlijkheid die er niet voor schuwt haar kwetsbaarheid te laten zien.

Nu al dank je wel..

Ik heb net de eerste opdracht gemaakt. Die vond ik leuk om te doen! Ik heb mijn antwoorden een aantal keer doorgelezen en ik vóel gewoon hoe graag ik werkzaam wil zijn als coach. Hoe ik een ander mag en kan helpen met zijn coach-vraag.
En ik ga je eerlijk iets bekennen… Ik schoot vol, toen ik mijn antwoorden teruglas, bij de vragen “wat heb je losgelaten” en “hoe voel je je”. Ik realiseer me heel goed dat dat deels komt na mijn schuren tegen een burn-out, maar dat is het niet alleen. Het legt mijn kwetsbaarheid bloot en daar schrok ik misschien een beetje van. Ik heb de 10 minuten zo zitten pennen, ik kon niet stoppen (ja, toen de wekker ging). En als je dan terugleest met volle aandacht wat je nou precies hebt geschreven, dan legt het mijn droom/ambitie bloot zonder excuses of verontschuldigingen. Dat is mooi. Dus lieve Divera, nu al dank je wel.. Ik kijk uit naar morgen!
Je verdient het, dat ik je even laat weten dat ik deze week meedoe met de opdrachten, de opdrachten maak, soms met wat vertraging. Op dit moment ben ik bij. De fb-live filmpjes bekijk ik steeds de volgende ochtend.
De opdrachten werken goed voor mij. Vooral heel inspirerend en motiverend. Je maakt een mooie opbouw van de opdrachten in de loop van de dagen, zo ervaar ik ze: zo’n gevoel dat je ons aan de hand doorheen loodst, zeg maar. Heel fijn.
Over mezelf: Wat door deze opdrachten weer heel helder wordt is dat ik de ui, mijn ui, al wel bijna afgepeld heb. Ik weet wat ik wil, en ik weet ook wat mijn diepgewortelde basisovertuigingen (zijn er twee op dit moment) van al mijn blokkades is. Nu de stap gaan zetten, in actie komen en (oefen)cliënten aantrekken (scoort nu een 1). Het gaan doen lijkt zo simpel, de eerste stap op weg naar een 2 zetten, maar dat vind ik het niet.

Bedankt voor deze coachdroom-reis! Je doet het hartstikke leuk en goed!!

Allereerst wil ik je bedanken voor je mooie inzet om mij als beginnend coach te helpen door het delen van jouw kennis en ervaringen. Ik vind het mooi om te zien hoe enthousiast je bent en hoe je andere mensen wilt motiveren en inspireren.

Liefs, Divera | Voor een schitterende praktijk én een schitterend leven 

p.s. heb ik je al verteld hoe WAANZINNIG ENTHOUSIAST ik ben over dit geniale programma? Het doet me zoveel goed om zo’n geniaal event neer te zetten, met alle aandacht op jouw mindset als succesvol coach/therapeut.

p.p.s. heb je twijfels, maar heb je ergens wel het gevoel dat dit je veel kan brengen? Bel me, e-mail me of boek een gratis Coach Consult. Ik zal ALTIJD eerlijk tegen je zijn, als dit niet iets is voor jou zal ik dat eerlijk zeggen. Ik heb er niks aan als je meedoet, maar je komt er niet op vleugels en vol ideeën en inspiratie weer uit.

>