Volledig controle (her)pakken over je eigen leven: ontdekken wie je écht bent, ontdekken wat jouw natuurlijke stroom blokkeert, zien welk leven voor jou de bedoeling is en hier schaamteloos en ultiem van genieten.

Wil jij een diepgaande relatie die gebaseerd is op liefde, vertrouwen en passie?
Wil jij genieten van een fijne relatie met jezelf én met anderen?
Wil jij (meer) genieten van passie en intimiteit?
Wil jij (meer) geld en overvloed ervaren?
Verlang je naar een diep verankerd gevoel van zingeving?

Dat begint allemaal bij leven in afstemming met wie je echt bent. En dan zal ALLES waar je naar verlangt zich manifesteren in jouw realiteit.

Hoe zou je het vinden als je je heerlijk en ontspannen voelt, ook al breekt er om je heen de pleuris uit? En dat je precies weet wat je moet doen om onmiddellijk weer op jouw pad te komen, als dat nodig is?

Jij bent van onschatbare waarde, jij bent schitterend én jij bent het waard om knetter-gelukkig te zijn. Maar door wat jij hebt meegemaakt in jouw leven, is jouw schittering bedekt geraakt. Maar echt, ik beloof je, het is er en het ligt geduldig op je te wachten.

En soms wat minder geduldig.

Want die heftige emoties die je voelt?
Dat gedoe dat je ervaart in je leven?
Dat sterke verlangen naar meer, beter, fijner, moeitelozer?

Dat is jouw essentie die ongeduldig wordt! Je hebt de kleine, fijne signalen gemist en nu is jouw systeem bezig om je wakker te schudden.

Je hebt al van alles geprobeerd en  je weet niet goed wat je nog meer kunt doen om hieruit te breken, hier afscheid van te nemen en voluit te leven in afstemming met wie je écht bent!

No problem, I’ve got your back.

Want ehm, ik doe een wilde gok én ik weet het bijna zeker: alles wat jij hebt meegemaakt ken ik.
Alles waar jij tegenaanloop, ben ik bijna aan ten onder gegaan.
Alles waarvan jij echt zo zat van bent, dat het blijft gebeuren, believe me, been there, done that, bought the t-shirt.

En.. Als een feniks ben ik herrezen uit de as en man oh man, wat ziet het leven er prachtig uit van deze kant. Ja, zelfs de kanten die inktzwart waren toen ik er nog midden in zat.

Met de juiste training, kennis en oefeningen zal je merken dat jij exact hetzelfde kunt: door de magische kracht van jouw focus, kun je alles doen, zijn en bereiken waar je maar naar verlangt.

 • Ben je er klaar mee om rond te modderen?
 • Wil je het niet (meer) alleen doen?
 • Ben je razend benieuwd naar de stapels afstemtools die ik voor je heb klaarstaan?
 • Voelt het nog spannend en ben je toch bereid om te doen wat nodig is om voluit te leven in afstemming met wie je echt bent?

Sluit je dan aan bij de Commitment Club.

Wat leer je in de Commitment Club?

Het online programma bestaat uit in totaal 20 online lessen! 4 lessen om jou meer te leren over Schitterend Leven en 12 lessen met elk een krachtige, magische afstemoefening. De lessen zijn een combinatie van video lessen, audio trainingen en downloadbare instructie materialen.

Dit programma zit boordevol alles wat jij nodig hebt om voluit te leven in afstemming met wie je echt bent!

 • Je leert fijngevoelig je signalen kennen. En dus direct daar keuzes in maken en niet als je al helemaal in het gedoe zit
 • Je leert hoe je continu moeiteloos kunt checken waar je staat ten opzichte van waar je naar toe wilt.
 • Je krijgt de tools om alles vrij te laten bewegen. Ook de spanningen, angsten, twijfels en zorgen. En ook je verlangens en dromen. De weerstand valt weg.
 • Je krijgt zicht op de overtuigingen die tussen jou en jouw droomleven staan. Elke belemmerende overtuiging is een leugen.
 • Je krijgt training hoe je die overtuigingen kunt observeren en ik laat je continu affirmeren op: maar wat wil ik dan WEL als waarheid aannemen en wat creëer ik dan in mijn leven?
1-op-1 coaching & mentorship

Ik begeleid je stap voor stap naar de inzichten en lessen die voor jou de bedoeling zijn.

Elke week samen afstemmen

Met de andere leden van de Commitment Club stemmen we wekelijks af op de maandagavond.

Schitterend Leven Next Level (4 online lessen)

In deze 4 uitgebreide video lessen leer je alles over Schitterend Leven. Wat het is, welke valkuilen er zijn en welke stappen jij kunt zetten om ultiem te leven in afstemming met wie je écht bent!

Les 1.

Grootste tegenstellingen op een rij

Wil jij beter snappen hoe manifestatie werkt?
Wil jij inzicht krijgen hoe Schitterend Leven precies verschilt met hoe je tot nu toe hebt geleefd?

In deze videotraining zet ik de 14 grootste tegenstellingen op een rij, zodat jij heel helder krijgt op welke thema’s je jezelf nog mag helen.

Les 2.

Uitgangspunten en basisprincipes van Schitterend Leven

Vind je het fijn om wat meer richtlijnen te krijgen hoe je ultiem kunt leven in afstemming met wie je echt bent? Ben je op zoek naar een wat meer theoretische basis? Inzicht is alles.

In deze video training help ik je om deze belangrijke basisprincipes te begrijpen én geef ik je tips hoe je dit kunt toepassen in je eigen leven.

Les 3.

In 7 Stappen naar een Schitterend Leven

Er zijn maar 7 stappen te zetten om voor nu en voor altijd in afstemming te leven met wie je écht bent. Zonder bullshit, zonder maskers, puur jezelf in jouw meest schitterende vorm.

In deze videotraining neem ik de stappen met je door én krijg je haarscherp welke stap jij nog beter wilt integreren in jouw leven.

Les 4.

De Magische Kracht van Focus

Lijkt het soms dat jouw omstandigheden jouw humeur bepalen? Voelt het alsof je zelf geen enkele invloed kan uitoefenen op je leven? Met veel liefde en plezier introduceer ik in deze workshop ‘de magische kracht van focus’.

Je leert hoe je jouw aandacht en focus kunt richten op wat je wél wilt en je ervaart direct het magische effect.

Afstemmen Next Level (12 online lessen)

De grootste transformatie zal komen van de krachtige tools die ik je ga leren in deze 12 online lessen.

Hiermee leer je next level afstemmen op jouw Schitterend Leven. Dit is een combinatie van audio’s, downloadbare instructiematerialen, video’s, ademoefeningen en nog veel meer.

Vergeven & Loslaten

Vergeving doe je niet voor de ander. Vergeven en loslaten doe je voor je eigen zielenrust en om weer in beweging te komen. In deze mooie oefening help ik je, met alle liefde, om los en vrij te laten wat jou niet meer dient.

Feel, Move & Transform

Deze oefening is ervoor om oude, zware energie te helen en te transformeren. Je voelt vanzelf wanneer het zich aandient. Het voelt als negatieve emoties, die bijna letterlijk zwaar op je drukken en een verstikkend of verkrampend gevoel geven. Met deze healing tool kun je deze energie transformeren.

Jouw Ja’s en Jouw Nee’s

Het is cruciaal, essentieel, echt ONMISBAAR dat jij op een diep niveau weet wat jouw ja’s en jouw nee’s zijn. Want hoe kun je anders zeggen, doen, denken en geloven wat echt in afstemming met wie je echt bent? In deze oefening gaan we hiermee aan de slag.

Jouw Versie 2.0

Stap in de versie die je wilt worden (jouw versie 2.0 of de Next Level You) en haal energetisch alles wat je nu kunt gebruiken naar je toe.

Wat Als

Met een interessante, prikkelende vraag laat ik je dagdromen over wat er allemaal mogelijk is.

Het Sprookje van Jouw Energie

Deze oefening kun je schrijven, maar hij is ook heel krachtig om jezelf op te nemen op audio! Met deze afstem oefening ga je jouw unieke energiefrequentie ervaren en ik geef je tips hoe je deze op elk moment kunt oproepen.

Next Level Afstem Format

Ik geef je mijn persoonlijke, next level afstem format en in de video neem ik alle onderdelen stuk voor stuk met je door.

Schitterend Leven Canvas

In deze les leg ik uit hoe je voor jezelf de juiste focus én de juiste intentie kunt kiezen voor de komende maanden. De download van het Schitterend Leven Canvas gaat jou daarbij helpen.

Wat is Afstemmen Next Level?

In deze videotraining leer ik je wat Afstemmen Next Level precies is en vertel ik jou mijn persoonlijke ervaring met afstemmen.

Energetisch Connecten met jouw Droomdoel

Met deze schrijf- en visualisatie oefening ga je energetisch connecten met jouw droomdoel, zodat jij super helder krijgt wat voor jou de perfect kloppende route is, de precies goed passende volgende stap.

Blokkade Transformeren

De snelste manier om voorbij een blokkade te komen is om het toch gewoon te doen, de actie gewoon te nemen. Maar als het nodig is, moet je er aandacht aan geven. En dat gaan we uitgebreid doen in deze oefening.

Het Filmscript van Jouw Leven

Een magische schrijf oefening waarin ik je contact laat maken met jouw onbewuste blokkades a.d.h.v. een film metafoor.

Wat is jouw resultaat na onze samenwerking?

Schitterend Leven!

 • Goed in je vel zitten (letterlijk en figuurlijk)!
 • Fijne relaties (met jezelf én met anderen)!
 • Genieten van passie/intimiteit!
 • Genieten van geld!
 • Een stabiel emotioneel systeem dat weer werkt als jouw perfect afgestemde navigatie systeem!
 • Diep verankerd gevoel van zingeving!

En hoe ziet dat er verder uit?

 • Je leeft vanuit jouw verlangens en geeft je leven vorm zoals past bij jouw essentie.
 • Je laat je niet meer beïnvloeden door mensen of situaties, maar je vaart op jouw eigen, perfecte interne navigatie systeem.
 • Je bent in staat om in een heel vroeg stadium elke verstoring in je veld op te merken, zodat je meteen kunt bijsturen.
 • Je leert met magische tools te werken die jou op jouw pad houden.
 • Je hebt een rotsvast zelfvertrouwen om dit zelf door te zetten na de 6 maanden, omdat ik je in die 6 maanden precies leer hoe je jezelf op koers kunt houden.
 • Je hebt ultiem ervaren wat het betekend om Schitterend te Leven.

Voor welke onderwerpen is er ruimte in dit programma?

Alles wat van belang is voor jou. En ja, dat is veel. Maar het gaat over JOU! Dus dat is inclusief werk, (liefdes)relaties, familie, jouw eventuele bedrijf, geld, intimiteit etc.

Het uitgangspunt van onze samenwerking is dat ik jou begeleid naar acties vanuit JOUW flow, vanuit JOUW intuitie. En daarnaast denk ik graag met je mee.

Commitment Club

Nooit meer consessies doen, voor altijd leven zoals voor jou de bedoeling is.

€ 2500

Online modules en groepscoaching

Schitterend Leven Next Level (4 live lessen via Zoom voor ultieme interactie)

Afstemmen Next Level (12 online lessen)

6 maanden toegang tot de exclusieve besloten community voor al je vragen (dit is een eigen platform buiten social media om)

Levenslang toegang tot al het materiaal, inclusief updates (zolang het programma bestaat).

Elke maandagavond is er een groepssessie via Zoom van 1,5 uur. Daarin gaan we Samen Afstemmen, zijn er coach sessies en bespreken we de maandelijkse thema’s.

6 coachsessies van 45 minuten via Zoom, zodat we continu kunnen schakelen in wat je ook tegenkomt in je dagelijks leven.

* je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

Wat zeggen anderen over de Schitterend Leven Commitment Club?

100% Garantie! Ik wéét gewoon dat dit jou gaat helpen.
Voldoet het programma in de eerste maand niet aan verwachtingen?
Dan geef ik je met liefde je geld terug*.

*check de faq voor de details

In de Commitent Club leer je Schitterend Leven

En dat vraagt best wel wat.
Want dat is een andere manier van leven.
En dat breekt met alle patronen waar je ooit in hebt gezeten.
Het vraagt om moed.
Het vraagt ook om een verlangen naar vrijheid.
En het verlangen moet groter zijn de schijnzekerheid om vast te houden aan wat je al kent.
Loslaten.
Het is allemaal zo tegenstrijdig.
Het LIJKT allemaal zo tegenstrijdig.
 • Anders kijken naar je gedoe
 • Gedoe zien als onmisbare voedingsbodem voor een schitterend leven
  Leven vanuit continu je gevoel checken, de communicatie bron van emoties
 • Leven en werken vanuit intuïtie
 • Toegang hebben tot je innerlijke wijsheid
 • Afscheid nemen van continu de buitenwereld nodig hebben om je keuzen/ stappen/acties bevestigt te krijgen
 • Moeiteloos contact maken met die bron van intuïtie
Dat innerlijke weten. ‘Dit is gewoon mijn weg’.
Wat ga je leren in de Commitment Club?
 • Je leert fijngevoelig je signalen kennen. En dus DIRECT daar keuzes in maken en niet als je al helemaal in het gedoe zit
 • Je leert hoe je continu moeiteloos kunt checken, waar sta ik nu ten opzichte van waar ik naartoe wil.
 • Je krijgt de tools om alles vrij te laten bewegen. Ook de spanningen, angsten, twijfels en zorgen. En ook je verlangens en dromen. De weerstand valt weg.
 • Je krijgt zicht op de overtuigingen die tussen jou en jouw droomleven staan. Elke belemmerende overtuiging is een leugen.
 • Je krijgt training hoe je die overtuigingen kunt observeren en ik laat je continu affirmeren op: maar wat wil ik dan WEL als waarheid aannemen en wat creëer ik dan in mijn leven?
Dat zijn de componenten die aan de basis staan van Schitterend Leven.

Ik laat je ervaren hoe je dat kunt inzetten, sturen, gebruiken als onuitputtelijke energiebron.

En wat leer je nog meer?

Ik vertel je over het blijven liggen totdat je opstaat.
De duwtjes eren met actie, niet zelf ergens moedwillig bovenop zitten in de hoop dat er iets ontstaat.
Niet meer duwen, sleuren, trekken omdat het moet zoals je het in je hoofd hebt.

Nee.. Je mag gewoon vol overgave zien wat er mag ontstaan.

Je kunt niet verzinnen welke meest schitterende dingen er voor je klaar liggen.

Het gaat voorbij aan wat jij je kunt voorstellen .

Dus de enige manier waarop je dat Schitterende Leven toe kunt laten is je openstellen.
En dat kan alleen maar door het MET JE TENGELS VAN AF TE BLIJVEN

Maar dat voelt ontzettend tegenstrijdig.

Je wilt er bovenop zitten, sturen en controleren, ik wil het zo en zo en het moet op die en die manier.
En tuurlijk kan dat.
En er is nog zoveel meer mogelijk.
Overgave, moeiteloosheid, een schittering die je gewoon zelf niet kan verzinnen.

En je kunt je BEDENKEN hoe jouw Schitterend Leven eruit ziet, maar daar zitten wel drie, vier vijf, ontelbaar veel lagen dieper onder.

Laat je maar verrassen door het leven!

En dat kun jij met je ogen dicht, omdat je een basis nieuwsgierigheid ontwikkelt voor alles wat er mag komen.

En dat vraagt best wel wat.
Want dat is een andere manier van leven.
En dat breekt met alle patronen waar je ooit in hebt gezeten.

Het vraagt om moed.
Het vraagt ook om een verlangen naar vrijheid.
En het verlangen moet groter zijn dan de schijnzekerheid om vast te houden aan wat je al kent.

Loslaten.

Het is allemaal zo tegenstrijdig.
Het LIJKT allemaal zo tegenstrijdig.

Maar dit is de weg.
Dit is het pad.
En jij maakt jouw pad.

Al lopende.

Je mag ook niks doen en blijven waar je bent, echt.. Maar wil je nog langer genoegen nemen met MWAH?

Twijfel niet langer, omring je met alles wat jij nodig hebt om (eindelijk) te leven vanuit intuïtie en flow en meld je nu aan.

Commitment Club

Nooit meer consessies doen. Voor altijd leven zoals voor jou de bedoeling is.

* je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

Wie is de oprichter en leider van de Schitterend Leven Commitment Club?

“Mijn naam is Divera van der Elst en ik daag je uit om te leven in afstemming met wie je écht bent!

Ik ben letterlijk van drama naar droomleven gegaan. Op het eerste oog zou je denken dat ik ‘alle reden’ had om zo te worstelen in het leven. Mijn moeder stierf toen ik heel jong was, mijn vader stierf jaren later aan de gevolgen van een gebroken hart én een alcoholverslaving, ik ben burn-out geweest en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Doe ik niet.
Want het bleek allemaal minder relevant dat ik ooit dacht.
Ik deed, leefde en reageerde op alles in mijn leven, zoals me was voorgedaan.

Ik heb mogen leren hoe het leven écht werkt, en man, wat had ik dit allemaal graag willen weten toen ik nog aan het vechten was voor mijn bestaansrecht. Ik ben de creator van mijn eigen leven. Voor 100%. En dat kun jij ook zijn. Laat mij je meenemen op avontuur.

Ik ben jouw cheerleader, ik ben jouw voorbeeld, ik ben er voor je, op de mooie en op de minder mooie momenten. Je mag 100% op mij en mijn kennis en ervaring steunen en je zal zien HOE SNEL jouw leven zal transformeren.

Schitterend Leven. Let’s go!
Liefs, Divera

FAQ Commitment Club

Speciaal voor jou heb ik deze veelgestelde vragen verzameld. Staat jouw vraag er niet tussen? Doe jezelf en mij een heel groot plezier en stuur mij dan een e-mail via info@divera.nl en stel je vraag alsnog. Jouw Schitterende Leven is het waard!