De 5 Onverwachte Bewijzen dat je in Afstemming Bent

De 5 Onverwachte Bewijzen dat je in Afstemming Bent.

De 5 Onverwachte Bewijzen dat je in Afstemming Bent.

  1. Een bekende situatie treedt op en je reageert veel minder emotioneel dan vroeger.
  2. Je ziet meer kansen. Kansen voor meer geld, kansen voor verdieping van je relatie, kansen om een probleem op te lossen.
  3. Waar je vroeger zat te twijfelen, weet je nu ineens duidelijk wat je wilt.
  4. Je slaapt beter en je hebt meer energie.
  5. Je voelt je steeds meer ontspannen en je merkt steeds vaker op dat dat ‘vroeger’ wel anders was.

Het bewijs van jouw afstemming is niet INEENS een volle bankrekening, TADAAA die nieuwe lover in je bed en BAM de perfecte baan.

Je weet dat je op de goede weg bent als je de bovenstaande bewijzen ziet verschijnen in je leven.

Heb je enig idee wat een energie het kost om NIET te leven zoals voor jou de bedoeling is? Wikken en wegen, schuldgevoel 100x door je systeem laten gaan, twijfelen over elke stap en ’s avonds in bed denken:

Shit, heb ik het nou wel goed gedaan?
Heb ik wel de juiste keuze gemaakt?
Ben ik niet iets heel belangrijks vergeten?
Hoe moet dit nou verder?
Is dit wel hoe ik het wil?

Waardoor je slechter slaapt en je energie de volgende dag in geen velden of wegen te bekennen is.

Been. There.
En ik deed er nog een schepje ‘emotioneel over-reageren’ bovenop. Want om het minste of geringste zat ik in een ugly-cry omdat het me raakte in één of andere niet nader te bepalen oude pijn.

Leven in afstemming is pure vrijheid.

Ik werd deze week geïnterviewd voor de ‘Leven van Binnenuit’ podcast van Lianne Maathuis en ze stelde me deze mooie vraag: ‘wat stuwt je voort om op dit pad te blijven, om van binnenuit te blijven leven?’

En mijn antwoord was:

‘Het voelt goed. Het voelt fantastisch. Het gevoel van afstemming, van dat het klopt, dat die bron van liefde, geluk, overvloed, blijheid, inspiratie, flow, zo duidelijk voelbaar is. En dat ik tot die gloeiende bal van puur geluk op elk moment toegang heb. En doordat ik me laat meevoeren met de stroom van het leven, heb ik toegang tot ongekende inspiratie en de magie van zien hoe het leven zich voor mij ontvouwt als een soort heerlijke samenloop van omstandigheden. En hoe meer ik daar in durf te ontspannen, hoe magischer het wordt.’

Dus. Dat.

Liefs, Divera

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil je voluit leven in Afstemming met wie je Werkelijk Bent? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw droomdoel. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop Afstemmen – Ik leer je wat afstemmen precies is, waarom je dit zou willen en hoe je dat precies doet. En daarna kun je jouw situatie inbrengen en help ik je aan persoonlijk afgestemde affirmaties om jou te helpen in afstemming te leven met wie jij echt bent. Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!
Menu