Let op: 27 augustus gaat de prijs omhoog!

Gun jezelf ultieme inspiratie voor een Schitterend Leven met dit magische videopakket met meer dan 4 uur aan videomateriaal. 

Gedoe transformeren naar inzicht, dat staat in deze magische, interactieve sessies centraal. Ik stem me persoonlijk af op de vraagsteller en ik geef inspiratie, afstemvragen en affirmaties voor een Schitterend Leven!

Dit pakket bevat drie van de meest magische afleveringen. Elke aflevering start ik met een uitgebreide introductie over Schitterend Leven en wat er op dat moment gezegd en gedeeld mag worden. Daarna behandel ik alle vragen die voor die aflevering zijn ingestuurd en geef ik afstemvragen en persoonlijk afgestemde affirmaties om dat gedoe te transformeren!

De vragen die ik heb behandeld in dit pakket, vind je in het overzicht hieronder. Zo kun je precies zien wat er besproken is.

Wat krijg je?

  • Direct toegang tot de drie volledige sessies
  • Bijna 4 uur aan videomateriaal
  • Een pdf met alle ingezonden vragen zodat jij heel gericht een aflevering kunt zoeken en bekijken

Investering

De waarde van dit pakket is minimaal € 750 als je alleen al kijkt naar mijn tijdsbesteding. Dan heb ik het nog niet eens over de inhoudelijke waarde.

Tot 1 augustus 2020 kun jij dit videopakket aanschaffen voor slechts
€ 47 inclusief btw.

Video pakket XL

Hou je van ‘binge-watching’? Kun je geen inspiratie genoeg krijgen en wil je toegang tot alle 16 afleveringen met daarin meer dan 50 (!) behandelde inzendingen? Kies dan voor de upgrade en voor maar € 30 meer krijg jij toegang tot het XL pakket.

Wil jij het Video pakket XL aanschaffen? Kies dan de upgrade mogelijkheid als je gaat afrekenen. Dat doe je door op het woordje ‘toepassen’ te klikken en je bestelling wordt direct ge-upgrade.

Welke inzendingen behandel ik in dit video pakket?

En nooit vergeten, je bent een kanjer en het is nooit te laat om te kiezen voor een Schitterend Leven