Divera van der Elst_Excuses modus of Let’s Make Shit Happen modus

Excuses modus of Let’s Make Shit Happen modus

In welke modus zit je?
Excuses modus of Let’s Make Shit Happen modus?

Lieverd echt, ik zie je, ik hoor je, IK WAS JOU!
Je voelt dat het leven zoveel beter kan, je ziet en voelt flintertjes van hier en daar.
En dan BAM, lijkt het alsof het leven je weer een rechtse geeft en voor je het weet zit je in de ‘zie je wel’ modus.

Schitterend Leven gebeurt niet door er heel hard over na te denken en te wensen, vooral op de momenten dat het extra K*T is.

Je creëert een Schitterend Leven vanaf de seconde dat je BESLUIT dat je weigert genoegen te nemen met minder.

Dat kan niet met haat en afwijzingen en schuld toekennen aan wie dan ook.
Dat gaat vanuit liefde en een open hart.

Ik weet het..

Je mediteert je een ongeluk.
Je schrijft in je afstemdagboek de meest prachtige dromen.
Je hebt je hele huis vol staan met moodboards.

Maar voor je gevoel verandert er geen ene malle moer.

Supeerrrrrrrr frustrerend.
Believe me, I know.

En de € 64.000 vraag is: wat nu?

Ga je weer in je oude cirkeltje van ‘kan niet, mag niet, ik verdien het niet’ bullshit?
Of pak je jezelf op, sla je het stof van je knieën en zeg je ‘oké, en wat nu dan WEL?

De enige reden waarom jij nog niet bent waar jij wilt zijn, is omdat je er nog niet vanuit je HART en met overtuiging voor hebt GEKOZEN. En omdat jij NOG niet alles wat je zegt, doet, denkt en gelooft in lijn hebt gebracht met jouw verlangen.

Want anders had je minimaal op één manier het bewijs gehad dat het allemaal naar je onderweg is: omdat je je GEWELDIG voelt. Ja, zelfs zonder die partner, ja, zelfs zonder al dat geld op de bank, ja, zonder dat diepe vertrouwen dat je nu voor altijd weet hoe je op je pad terug moet komen.

Als jij voelt, fuck it, ik GA ervoor, dan ben ik er voor je.
Want ik weet inmiddels: het gaat er niet om waar je naar verlangt.
Het gaat erom of jij de ballen hebt om je leven te veranderen zodat het andere leven jouw realiteit mag worden. En dus gaat het erom wat je elke dag ANDERS DOET om een ANDER RESULTAAT te krijgen.

Jij kan dit.
Liefs, Divera

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil je voluit leven in Afstemming met wie je Werkelijk Bent? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw droomdoel. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop Afstemmen – Ik leer je wat afstemmen precies is, waarom je dit zou willen en hoe je dat precies doet. En daarna kun je jouw situatie inbrengen en help ik je aan persoonlijk afgestemde affirmaties om jou te helpen in afstemming te leven met wie jij echt bent. Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!
Menu