Geweldig dat jij interesse hebt in de gratis NIEUWE Fellerlicht workshop
‘Energetisch Connecten Met Jouw Ideale Liefdesrelatie’.

Dinsdag 20 april van 10.00 uur tot 11.30 uur – ONLINE

Heb jij een relatie en twijfel je of ‘dit het wel is’?

Voel je dat er veel meer uit je relatie te halen is dan er nu uit komt?

Wil je veel meer genieten van je relatie, maar weet je niet hoe?

Neem het huidige beeld van jouw relatie nu voor ogen. En stel, dit is de situatie, voor de komende 10, 20, 30 misschien wel 40 jaar.

Als jij denkt ‘oh heerlijk’ dan ben ik HEEL BLIJ voor je en wens ik je een fantastisch leven samen.

En als jij denkt ‘oh nee ik moet er niet aan denken!’, dan is deze workshop voor jou.

In deze workshop ga je energetisch connecten met het volle potentieel van jouw relatie, zodat jij super helder krijgt wat voor jou de perfecte route is, de precies goed passende volgende stap, zodat jouw relatie weer precies klopt en past bij wie jij écht bent.

Je krijgt de visie voor jouw relatie zo helder voor ogen, dat je niet anders kunt dan ernaar toe bewegen.

Ik zal het je nog sterker vertellen: tijdens de workshop zijn we al bezig met de creatie van alles waar je naar verlangt!

We gaan ervaren wat nodig is, ik laat je voelen waar het werkelijk over gaat en ik help je aan de concrete acties om het voor elkaar te krijgen!

Ik beloof je, het wordt magisch!
Ben jij erbij?

Liefs, Divera

– Lees dit stuk even goed, ja ik weet het, SUPER saai maar wel heel belangrijk –

De workshop is gratis maar NIET vrijblijvend! Dus als je je aanmeldt via de link hieronder, ga ik er vanuit dat jij op de desbetreffende dag en tijd erbij bent.

Voorwaarde voor meedoen met de workshop is dat je camera aan staat en dat we je kunnen zien. Dit heeft met de veiligheid in de groep te maken. Als je dat niet kunt of wilt, geeft niks, maar volg dan een ander gratis programma van mij.

Ook vanwege de veiligheid in de groep, komt er geen opname van deze workshop.

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je automatisch een e-mail met de detailinformatie en de huiswerkopdracht, zodat jij helemaal voorbereid kunt meedoen met deze workshop!

Helaas belandt deze belangrijke e-mail meestal in je spambox, zeker als je werkt met een e-mailadres van Hotmail of Live.

Wil je mijn mails veilig stellen en verzekerd zijn dat je voortaan alles in je prioriteiten box ontvangt, klik dan even op deze link en volg de stappen.

Via het formulier kun je je aanmelden.

Tot snel bij de workshop!
Liefs, Divera

Dinsdag 20 april

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat zeggen de deelnemers?

Ik kende je nog niet, maar wat een kracht en wat straal je. Ik was echt verbaasd over hóe snel je zó tot de kern kwam en hoe alles ook op mij van toepassing was.

Elllen 

De sessie met Divera was verrassend en “spot on”! Dank je wel daarvoor.

Mirjam

Wow, wat een indrukwekkende combinatie van de toepassing van enerzijds de wet van aantrekking, een liefdevolle schop onder je kont, minutieus uitgelijnde afstemming op jouw zijn en bedrijf en verpakt in de meest vriendelijke en zelfrespectvolle en tegelijk toch retekrachtige benadering die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heel erg down to Earth, maar met alle ruimte voor zielswerk en inspiratie.

Divera weet met uiterste precisie te traceren waar jij jezelf vastzet en laat je zien hoe je ruimte kunt scheppen. Dat doet ze op zo’n heldere manier, dat je inzicht krijgt in ’t mechanisme en je direct zelf ermee aan de slag kunt.

Angelique

Wat een mooie workshop! De energie was fantastisch. De eenvoud waarmee je ons oog in oog laat staan met het gedoe is ongelooflijk treffend. Ik zeg eenvoud, maar het is de grenzeloze verbinding met het gevoel die jij aanspreekt en de enorme toewijding die daarmee wordt aangesproken. Vanaf het begin van de workshop ‘sloeg’ de één na het andere inzicht al in. Top! Dankjewel daarvoor.

Ilona 

Je bent een topper in wat je doet, mooi om te zien hoe je iedereen echt op een eigen manier coacht, alle verhalen en gedoe niet toelaat & meteen in oplos modus gaat.

Martine

Ik heb meegedaan aan de workshop Droomproject in Beweging. Divera heeft een fijne manier van communiceren, lekker direct en ze probeert je ook wat uit te dagen om verder te gaan, even een stapje dieper te gaan en dit alles op een enthousiaste en respectvolle manier. Ik vond t een waardevolle ervaring en kan het zeker aanraden aan iedereen die openstaat om zijn/haar (belemmerende ) overtuigingen aan te pakken om je Droomproject te realiseren!

Klaartje 

Ik vind het zo leerzaam als ik jou met andere mensen hoor praten, dan stromen bij mij de niet beperkende gedachten vrij binnen, in de vorm van goede en motiverende gedachten en plannen.

Sandra

Het was weer een intense workshop waarbij Divera ons liet kennismaken met het verschil tussen de belemmerende en vernauwende gedachten en de hartverwarmende of verruimende gedachten.
Daar waar veel hulpverleners juist het probleem van a tot z willen onderzoeken en manieren vinden om de vernauwende gedachten te herkaderen naar positieve(re) gedachten, gaat Divera de andere richting uit. Zij kiest bewust om te werken met het verlangen, het voelen wat dat verlangen energetisch met je doet en hoe de verlangens hoop en ruimte kunnen brengen in de aanzet tot het in actie komen.
Ze voelt quasi perfect aan waar de deelnemer mee worstelt en door middel van rake opmerkingen laat ze de deelnemer proeven van zijn of haar verlangen. De stralende energie die dan vrijkomt bij die persoon geeft eveneens een boost bij de andere deelnemers zodat op het einde van de sessie de zwaarte van de vernauwende gedachten als sneeuw voor de zon zijn verdwenen en we allen weer ‘thuiskomen’ met een ‘meest inspirerende volgende stap’ in het leiden van een schitterend leven.

Hoewel ze in de groepssessie 1 op 1 werkt, herkennen de meeste deelnemers veel in het gedrag en de vernauwende gedachten van de persoon waarmee Divera in gesprek gaat. Dit maakt de groepssessie zo waardevol voor iedereen want zelfs als je niet aan bod komt, heb je toch weer een hoop bij- en afgeleerd.

Ook haar sprankelende, enthousiaste verwelkoming: “dag mooie vrouw” laat een vrouw met een negatief zelfbeeld niet onberoerd.
Kortom, volg een sessie met Divera en je krijgt een boost positieve en sprankelende energie om voorgoed komaf te maken met de belemmerende woordenschat/gedachten in je leven.

Isabella

Menu