Geweldig dat jij interesse hebt in de gratis Fellerlicht workshop ‘Droomproject in Beweging’.

Donderdag 22 oktober 10.00-12.00 – ONLINE

dit veld niet invullen s.v.p.

Waar loop jij al tijden in vast en heb je echt genoeg van? Wat is iets wat je verder wilt oppakken, maar je voelt je steeds tegengehouden? Wat is de stap waarvan je weet dat je hem wilt zetten, maar het lukt gewoon niet?

Tijdens deze workshop doen we het werk wat nodig is om die ene wegwijzer te laten oplichten. Ik laat je voelen waar het werkelijk over gaat. En ik help je aan de concrete acties om het voor elkaar te krijgen.

Na deze workshop heb je een concreet actieplan om jouw droomproject eindelijk (weer) in beweging te brengen. Je zoekt het op, pakt het vast en we maken het samen werkend en kloppend.

– Lees dit stuk even goed, ja ik weet het, SUPER saai maar wel heel belangrijk –

De workshop is gratis maar NIET vrijblijvend! Dus als je je aanmeld via de link hieronder, ga ik er vanuit dat jij op de desbetreffende dag en tijd erbij bent.

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je automatisch een e-mail met de detailinformatie en de huiswerkopdracht, zodat jij helemaal voorbereid jouw droomproject weer in beweging kan brengen!

Helaas belandt deze belangrijke e-mail meestal in je spambox, zeker als je werkt met een e-mailadres van Hotmail of Live.

Wil je mijn mails veilig stellen en verzekerd zijn dat je voortaan alles in je prioriteiten box ontvangt, klik dan even op deze link en volg de stappen.

Via het formulier kun je je aanmelden.

Tot snel bij de workshop!
Liefs, Divera

Wat zeggen de deelnemers?

Ik kende je nog niet, maar wat een kracht en wat straal je. Ik was echt verbaasd over hóe snel je zó tot de kern kwam en hoe alles ook op mij van toepassing was.

Elllen 

De sessie met Divera was verrassend en “spot on”! Dank je wel daarvoor.

Mirjam

Wow, wat een indrukwekkende combinatie van de toepassing van enerzijds de wet van aantrekking, een liefdevolle schop onder je kont, minutieus uitgelijnde afstemming op jouw zijn en bedrijf en verpakt in de meest vriendelijke en zelfrespectvolle en tegelijk toch retekrachtige benadering die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heel erg down to Earth, maar met alle ruimte voor zielswerk en inspiratie.

Divera weet met uiterste precisie te traceren waar jij jezelf vastzet en laat je zien hoe je ruimte kunt scheppen. Dat doet ze op zo’n heldere manier, dat je inzicht krijgt in ’t mechanisme en je direct zelf ermee aan de slag kunt.

Angelique

Wat een mooie workshop! De energie was fantastisch. De eenvoud waarmee je ons oog in oog laat staan met het gedoe is ongelooflijk treffend. Ik zeg eenvoud, maar het is de grenzeloze verbinding met het gevoel die jij aanspreekt en de enorme toewijding die daarmee wordt aangesproken. Vanaf het begin van de workshop ‘sloeg’ de één na het andere inzicht al in. Top! Dankjewel daarvoor.

Ilona 

Je bent een topper in wat je doet, mooi om te zien hoe je iedereen echt op een eigen manier coacht, alle verhalen en gedoe niet toelaat & meteen in oplos modus gaat.

Martine

Ik heb meegedaan aan de workshop Droomproject in Beweging. Divera heeft een fijne manier van communiceren, lekker direct en ze probeert je ook wat uit te dagen om verder te gaan, even een stapje dieper te gaan en dit alles op een enthousiaste en respectvolle manier. Ik vond t een waardevolle ervaring en kan het zeker aanraden aan iedereen die openstaat om zijn/haar (belemmerende ) overtuigingen aan te pakken om je Droomproject te realiseren!

Klaartje 

Het was weer een intense workshop waarbij Divera ons liet kennismaken met het verschil tussen de belemmerende en vernauwende gedachten en de hartverwarmende of verruimende gedachten.
Daar waar veel hulpverleners juist het probleem van a tot z willen onderzoeken en manieren vinden om de vernauwende gedachten te herkaderen naar positieve(re) gedachten, gaat Divera de andere richting uit. Zij kiest bewust om te werken met het verlangen, het voelen wat dat verlangen energetisch met je doet en hoe de verlangens hoop en ruimte kunnen brengen in de aanzet tot het in actie komen.
Ze voelt quasi perfect aan waar de deelnemer mee worstelt en door middel van rake opmerkingen laat ze de deelnemer proeven van zijn of haar verlangen. De stralende energie die dan vrijkomt bij die persoon geeft eveneens een boost bij de andere deelnemers zodat op het einde van de sessie de zwaarte van de vernauwende gedachten als sneeuw voor de zon zijn verdwenen en we allen weer ‘thuiskomen’ met een ‘meest inspirerende volgende stap’ in het leiden van een schitterend leven.

Hoewel ze in de groepssessie 1 op 1 werkt, herkennen de meeste deelnemers veel in het gedrag en de vernauwende gedachten van de persoon waarmee Divera in gesprek gaat. Dit maakt de groepssessie zo waardevol voor iedereen want zelfs als je niet aan bod komt, heb je toch weer een hoop bij- en afgeleerd.

Ook haar sprankelende, enthousiaste verwelkoming: “dag mooie vrouw” laat een vrouw met een negatief zelfbeeld niet onberoerd.
Kortom, volg een sessie met Divera en je krijgt een boost positieve en sprankelende energie om voorgoed komaf te maken met de belemmerende woordenschat/gedachten in je leven.

Isabella

Menu