Gratis

Gratis Kick-Start voor een EPIC Life & Business

Het is vaak al moeilijk genoeg om te weten wat je écht wilt, in je leven en in je business!
Laat mij je helpen.

Hier vind je mijn podcast, gratis masterclasses en gratis afstemvragen. Maar ook twee hele krachtige gratis workshops! Hiermee hoop ik je een duwtje in de goede richting te geven. Want echt, je hoeft het niet allemaal helemaal alleen uit te zoeken!

Laat je inspireren en niet vergeten jouw verlangens te eren met actie. Op naar een leven & business in afstemming met wie jij écht bent!

Podcast

Elke week een nieuwe aflevering boordevol tips, inspiratie, persoonlijke verhalen en anekdotes. Laat je inspireren om zelf ook Schitterend te Leven.

Masterclass Genieten

Je leert de energetische logica en je gaat de magische kracht ervan ervaren. En je krijgt concrete tools om meer te genieten van alles wat er is.

#31 Afstemvragen

Met veel plezier deel ik met jou een hele effectieve manier van hoe je kunt werken met een afstemdagboek.

Ik geef je inzicht in de 7 stappen naar een Schitterend Leven, zodat jij ZIET waar jij staat en ZIET welke stappen nodig zijn om alles te krijgen waar je naar verlangt. Of het nu liefde is, rust, een fijne nieuwe baan of gewoon het gevoel dat jouw leven klopt bij wie je écht bent.

Klik hier om je direct in te schrijven.

In het eerste deel van de workshop vertel ik je over afstemmen. Wat het is, waarom je dit zou willen leren en hoe je het precies kunt doen.

Daarna help ik je jouw eigen afstemming te vinden. Je mag delen wat jij wilt manifesteren en wat jou op dit moment tegenhoudt. En ik help je met herkaderen en ik geef je afstemvragen en affirmaties die jou subtiel (en soms minder subtiel 😉) weer in actie zetten en terug op jouw pad brengen.

Klik hier om je direct in te schrijven.