Geweldig dat jij interesse hebt in deze gratis NIEUWE online workshop:
‘WAT is Afstemmen, WAAROM zou ik dat willen en HOE doe ik dat?’.

On Demand – Dus direct te bekijken!

Ik leer je genieten van je eigen afstemming.

Ik leer je genieten van je eigen verantwoording.

Ik leer je genieten van de ‘way of life’ waarmee jij jezelf in elk moment kunt geven wat je nodig hebt.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je afgestemd zou zijn op wie je echt bent?
Leven, werken en liefhebben vanuit flow en liefde?
Vol vertrouwen je dag door en precies weten WAT jij moet doen om jouw droomleven vorm te geven?

Elke dag opnieuw?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren over afstemmen: alles wat je denkt, doet, zegt en gelooft in lijn brengen met wie jij echt bent.

Zodat de maskers mogen afvallen, twijfel mag verdwijnen als sneeuw voor de zon en onze pure essentie overblijft. Van waaruit we doen waarvoor we hier zijn, we ons stikgelukkig voelen en daardoor woest aantrekkelijk zijn voor alles wat we willen manifesteren in ons leven.

Als je leeft in afstemming met wie je echt bent:

  • Is er geen twijfel, dus weet je precies welke acties je moet nemen om te bereiken wat je wilt.
  • Is er geen ‘doe ik het wel goed’, dus kun jij vol vertrouwen je intuïtie volgen.
  • Is er geen ‘ik moet mezelf beschermen’ dus kun je met open hart de heerlijkste relaties aangaan.
  • Is er geen ‘ik moet eerst <<vul voorwaarde in>> dan ben ik gelukkig’, dus kun je voluit en gelukkig leven vanaf NU.
  • Voel je tot in je tenen ‘JA, nu ben ik écht gelukkig en klopt het leven precies met hoe ik me diep van binnen voel!!

Afstemming is alles.
Je eigen verantwoording is alles.
Ik leer je genieten van je eigen afstemming.
Ik leer je genieten van je eigen verantwoording.
Ik leer je genieten van de ‘way of life’ waarmee jij jezelf in elk moment kunt geven wat je nodig hebt.

In het eerste deel van de workshop vertel ik je over afstemmen. Wat het is, waarom je dit zou willen leren en hoe je het precies kunt doen.

Daarna help ik je jouw eigen afstemming te vinden. Je mag delen wat jij wilt manifesteren en wat jou op dit moment tegenhoudt. En ik help je met herkaderen en ik geef je afstemvragen en affirmaties die jou subtiel (en soms minder subtiel 😉) weer in actie zetten en terug op jouw pad brengen.

Let’s create some magic!
Liefs, Divera

Let op: Deze workshop is ‘on demand’. Dat betekent dat je ‘m direct kunt bekijken, maar hij is niet live. Je kunt wel gewoon al je vragen stellen. Ik ontvang jouw vragen via de e-mail, zodat ik ze alsnog voor je kan beantwoorden. Veel plezier!

Wat zeggen de deelnemers?

Ik kende je nog niet, maar wat een kracht en wat straal je. Ik was echt verbaasd over hóe snel je zó tot de kern kwam en hoe alles ook op mij van toepassing was.

Elllen 

De sessie met Divera was verrassend en “spot on”! Dank je wel daarvoor.

Mirjam

Wow, wat een indrukwekkende combinatie van de toepassing van enerzijds de wet van aantrekking, een liefdevolle schop onder je kont, minutieus uitgelijnde afstemming op jouw zijn en bedrijf en verpakt in de meest vriendelijke en zelfrespectvolle en tegelijk toch retekrachtige benadering die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heel erg down to Earth, maar met alle ruimte voor zielswerk en inspiratie.

Divera weet met uiterste precisie te traceren waar jij jezelf vastzet en laat je zien hoe je ruimte kunt scheppen. Dat doet ze op zo’n heldere manier, dat je inzicht krijgt in ’t mechanisme en je direct zelf ermee aan de slag kunt.

Angelique

Wat een mooie workshop! De energie was fantastisch. De eenvoud waarmee je ons oog in oog laat staan met het gedoe is ongelooflijk treffend. Ik zeg eenvoud, maar het is de grenzeloze verbinding met het gevoel die jij aanspreekt en de enorme toewijding die daarmee wordt aangesproken. Vanaf het begin van de workshop ‘sloeg’ de één na het andere inzicht al in. Top! Dankjewel daarvoor.

Ilona 

Je bent een topper in wat je doet, mooi om te zien hoe je iedereen echt op een eigen manier coacht, alle verhalen en gedoe niet toelaat & meteen in oplos modus gaat.

Martine

Ik heb meegedaan aan de workshop Droomproject in Beweging. Divera heeft een fijne manier van communiceren, lekker direct en ze probeert je ook wat uit te dagen om verder te gaan, even een stapje dieper te gaan en dit alles op een enthousiaste en respectvolle manier. Ik vond t een waardevolle ervaring en kan het zeker aanraden aan iedereen die openstaat om zijn/haar (belemmerende ) overtuigingen aan te pakken om je Droomproject te realiseren!

Klaartje 

Ik vind het zo leerzaam als ik jou met andere mensen hoor praten, dan stromen bij mij de niet beperkende gedachten vrij binnen, in de vorm van goede en motiverende gedachten en plannen.

Sandra

Het was weer een intense workshop waarbij Divera ons liet kennismaken met het verschil tussen de belemmerende en vernauwende gedachten en de hartverwarmende of verruimende gedachten.
Daar waar veel hulpverleners juist het probleem van a tot z willen onderzoeken en manieren vinden om de vernauwende gedachten te herkaderen naar positieve(re) gedachten, gaat Divera de andere richting uit. Zij kiest bewust om te werken met het verlangen, het voelen wat dat verlangen energetisch met je doet en hoe de verlangens hoop en ruimte kunnen brengen in de aanzet tot het in actie komen.
Ze voelt quasi perfect aan waar de deelnemer mee worstelt en door middel van rake opmerkingen laat ze de deelnemer proeven van zijn of haar verlangen. De stralende energie die dan vrijkomt bij die persoon geeft eveneens een boost bij de andere deelnemers zodat op het einde van de sessie de zwaarte van de vernauwende gedachten als sneeuw voor de zon zijn verdwenen en we allen weer ‘thuiskomen’ met een ‘meest inspirerende volgende stap’ in het leiden van een schitterend leven.

Hoewel ze in de groepssessie 1 op 1 werkt, herkennen de meeste deelnemers veel in het gedrag en de vernauwende gedachten van de persoon waarmee Divera in gesprek gaat. Dit maakt de groepssessie zo waardevol voor iedereen want zelfs als je niet aan bod komt, heb je toch weer een hoop bij- en afgeleerd.

Ook haar sprankelende, enthousiaste verwelkoming: “dag mooie vrouw” laat een vrouw met een negatief zelfbeeld niet onberoerd.
Kortom, volg een sessie met Divera en je krijgt een boost positieve en sprankelende energie om voorgoed komaf te maken met de belemmerende woordenschat/gedachten in je leven.

Isabella

Menu