Het grootste geheim van het succes in mijn bedrijf, mijn liefdevolle huwelijk en mijn gelukkige leven!

door

Wat is het grootste geheim van het succes in mijn bedrijf, mijn liefdevolle huwelijk en mijn gelukkige leven?

Afstemmen op de frequentie van geluk, elke dag weer.

Afstemmen. Wat is dat eigenlijk?

Afstemmen kun je vergelijken met afstemmen op een radiozender.
Als je jouw radio afstemt op Radio 538 krijg je de muziek van radio 538 terug via jouw radio. En als je van frequentie verandert, bijvoorbeeld naar radio 4, dan zul je klassieke muziek terughoren.

Exact zoals je kunt afstemmen op een radiozender, kun je je ook afstemmen in je dagelijkse leven.

Als je hier nog nooit bewust mee bezig bent geweest, sta jij ingesteld op de frequentie van hoe je altijd hebt geleefd, hoe jouw ouders je hebben geleerd over goed en fout, welke ervaringen je hebt gehad tot nu toe etc.

En als die frequentie jou precies het leven teruggeeft waar je stikgelukkig van wordt, geweldig!! Ook dan kun je met Afstemmen Next Level ontzettend veel plezier beleven. Want ik ga je leren hoe je nog meer kunt genieten van het leven.

Het kan ook zijn dat je in je leven niet alles ervaart zoals je het wilt ervaren. Je voelt je vaak angstig of gefrustreerd. Je zou je vaak sterker en meer zelfverzekerd willen voelen. Of je ervaart in je werk veel stress en gedoe. Het kan van alles zijn wat jij in je huidige realiteit tegenkomt.

Maar net als met de radio, kun jij ook je frequentie afstemmen op een andere frequentie. Een frequentie die de ervaringen biedt die je wel graag wilt.

Afstemmen is een kwestie van focus leggen. En dat is iets wat we allemaal de hele dag door doen, het is onmogelijk om geen focus te leggen. Maar gebeurt het per ongeluk en onbewust?

Of KIES je je focus?

Met afstemmen leer je om met focus alles wat je denkt, doet, zegt en gelooft in lijn te brengen met jouw droomdoelen, in lijn te brengen met wie jij écht bent.

Dat wil zeggen: de oefeningen helpen jou om elke dag opnieuw de focus te kiezen op wat klopt voor jou, zodat je dit meer en meer gaat aantrekken in je leven. Simpelweg, omdat jij hebt afgestemd op de frequentie die alles waar jij naar verlangt in jouw realiteit zal teruggeven. Net als met de radio.

Er kunnen nu drie dingen gebeuren:
1. ‘Joh, begrijp er geen reet van. Vage shit, Divera’. No problem, tof dat je toch tot zover hebt gelezen.
2. Snappen doe je het nog niet helemaal. Maar ergens voel je wel dat het een soort van logica in zich heeft. Geeft niks. Je doet het fantastisch. Voor jou is de eerste stap om vanuit vertrouwen verder te onderzoeken en vertrouwen hebben dat het leven jou op het juiste moment, op de juiste plek kansen zal geven om hier stappen in te zetten.
3. Je voelt tot in je tenen, jaaaaah, dit is het en hier wil ik meer mee bezig zijn.

Niemand hoeft ervan te weten, je hoeft het aan niemand te vertellen,  je mag het helemaal op je eigen tijd in je eigen tempo doen.
Wie weet durf je het (nog) niet toe te geven dat het tijd is voor een beter leven.

Het kan.
Het mag.
En als je wilt, leer ik je stap voor stap hoe je dit kan doen.

Hoe ook jij kunt afstemmen op de frequentie van geluk.
Elk moment opnieuw.

Let’s go!
Liefs, Divera