fbpx

Het is niet aan mij om het op te lossen.

Ik ben en dat is precies goed.
Ik leef en dat is precies goed.
Ik geniet en dat is precies goed.
Ik huil en dat is precies goed.
Ik boos en dat is precies goed.

Ik leef mijn schitterende leven en dat is precies goed.

De onzichtbare draden zijn doorgeknipt.
De onzichtbare ketenen zijn los gegaan.

Elke dag zie en voel ik het meer en meer.
Ik mag gewoon zijn.
Ik hoef niets goed te maken.
Ik hoef niets op te lossen.
Ik hoef niets te sussen.
Ik hoef niets te betekenen voor een ander.

Door stukje bij beetje de stront en modder van mijn hart en ziel op te ruimen, schijnt de puurheid en de schoonheid er doorheen.
Steeds meer en steeds sterker.

De momenten dat ik gefrustreerd met beide handen wanhopig de troep er vanaf wilde smijten zijn voorbij.
De momenten dat ik me jammerend op de drek had gestort, de hoop bijna opgevend, zijn voorbij.
De momenten dat ik de bende volledig negeerde, om daarna een hand vol midden in m’n gezicht te krijgen, zijn voorbij.

Dit is het plaatje.

Het grote modder scheppen is klaar.
De harde, dikke, bijna ondoordringbare laag is doorbroken.

En zo is het nu.

Ik zit heerlijk ontspannen, ik voel de zon op m’n gezicht en een fijn briesje door m’n haar.
Ik zit te kijken naar wat er door de scheuren en kieren naar buiten wil komen.
Ik poets voorzichtig de stof weg, ik breek af en toe voorzichtig een stukje meer af.

Ooh kijk, dit zit nog vastgekoekt.

Wacht, ik weet nog wel wat.
En met een beetje water help ik de wat meer hardnekkig stukjes op te lossen.
Ik pak een schoon doekje en ik begin weer te poetsen.

Er is iets fundamenteels veranderd.

Iets heel diep en intens.
Bijna een paradigma wisseling.

Van vechten tegen de drek, naar genieten van het opruimen.
Van schoppen tegen het drama, naar uitkijken naar het volgende stukje dat wordt blootgelegd.
Van dood naar leven, mijn meest schitterende leven.

Liefs, Divera

P.S. En weet je, lieve coach, dit had ik nooit alleen kunnen doen. Deze hele reis met al die inzichten, al die break-downs en nieuwe energie. Daar heb ik mijn coaches voor gehad. En mijn coachopleiding. En zelfs in het coachen van jullie heel ik mezelf elke dag meer, bouw ik aan mijn Divera 2.0 elke dag weer.

Dus als jouw verlangen en jouw droom op zichzelf nog niet groot genoeg zijn, gebruik dan deze gedachte om op te staan en te doen waarvoor je hier bent. Begin dan maar vanuit de noodzaak voor de ander. Om vervolgens bij jezelf weer uit te komen. I don’t care welke volgorde je kiest hierin. GET UP AND GET TO WORK!!

P.P.S. Met heel m’n hart nodig ik je uit.. Als je het verlangen voelt, maar je zit vast, je weet niet waar je moet beginnen of je hebt gewoon een enorme (liefdevolle) schop onder je billen nodig, zoek me op. Ik doe het graag.

De meest effectieve stap voor nu is om je in te schrijven voor mijn nieuwe gratis online training ‘In 5 Cruciale Stappen van Coachdroom naar Droompraktijk’. Daarin kun je meteen mij een beetje leren kennen, want ik ben niet perse voor iedereen zeg maar een juiste match . En ik geef je de belangrijkste stappen én de juiste volgorde voor het neerzetten van jouw droompraktijk.

Klik hier, kies een dag en tijd die het beste in jouw agenda past en meld je aan.

Gratis sessie ‘Divera geeft Inspiratie’

30 januari is er weer een gratis sessie.

Jij brengt in waar je eindelijk mee wilt afrekenen. Ik geef jou inspiratie en vragen om je eigen antwoorden mee te vinden. Het wordt EPIC!

Klik hier voor meer info en om je aan te melden

Menu