Jezelf Geven Wat Je Nodig Hebt

door

Het idee kwam toen ik op de fiets even naar de supermarkt ging.
Neus in de koude avondlucht en zo hard doortrappen dat ik de verzuring in m’n benen voelde.

De eerste keer echt buiten in drie weken.
De eerste keer echt even alleen.

Zalig. 

En op de fiets bedacht ik me: ik ga een gewoon een nacht doorhalen. Maakt het uit! Uren lang achter elkaar ongestoord en in stilte kunnen werken, doorgaan en ergens helemaal in kunnen duiken. Creëren, maken, DOEN.

Geeft niks als ik morgen overdag moe ben.
Ik kan moe zijn met de kinderen om me heen, ik kan niet ongestoord werken met de kinderen om me heen.
Geeft niks als ik morgen in de middag lekker een dutje ga doen.
Dat kan juist prima!

Schitterend Leven is…
Super creatief zijn om jezelf te geven wat je nodig hebt!

Het duwt en prikt en stroomt aan alle kanten.
Fijn en heerlijk en super geïnspireerd.

Ik voel geen paniek zoals ik eerder wel heb gevoeld.
Ik voel geen haast zoals ik die van vroeger wel kende.
Nee, ik voel me als een trappelend paard die ziet dat het hek open gaat.

Gaan!
Los!
Vrij!
Manen in de wind en de grond laten denderen van het geweld van mijn hoeven.
Neusgaten wijd opengesperd en oren recht naar voren.

Grappig.
Paarden komen steeds terug in mijn veld.
Misschien toch een keer iets met paardencoaching gaan doen.

Alle seinen staan op groen.
En mijn leven spiegelt me al het moois wat ik vanbinnen voel.

Eén van mijn Commitment Club kanjers heeft afgelopen week vanuit superflow, inspiratie en intuïtie een workshop gegeven voor 3 prachtige vrouwen. En terwijl ze me vertelt hoe geniaal het was en hoe ze kon loslaten en hoe de wonderen zich daardoor ontvouwden, zat ik in de gang op het witte bankje en de warme tranen van dankbaarheid en geluk stroomde over mijn wangen.

Zij is nu mijn realiteit.
Mijn leven spiegelt mijn overtuigingen.
En mijn overtuigingen liggen in lijn met wat ik werkelijk wil, want ik krijg het ene bewijs na het andere.

Want als klap op de vuurpijl, zegt mijn man eergisteren ‘misschien dat ik dat mediteren toch wel een keer wil proberen’.
En we hebben daar zo een mooi, klein, lief gesprek over.

Ik sleur niemand meer naar de overkant.
Ik geniet voluit van wat ik nu in mijn leven aantrek.

Ik leeft Schitterend.
Doe je met me mee?

Liefs, Divera
p.s. en dat nachtje doorhalen was ge-wel-dig. Van 21.30 tot 03.00 uur heerlijk geconcentreerd en met volle focus gewerkt. Dus alvast sorry voor de SPAM de komende tijd, want de content machine staat weer aan!