Misschien kun je me beter ontvolgen..

door

Ik zit in een enorme groeispurt in mijn spirituele ontwikkeling.
Laten we zeggen, ik zit in een ‘Oei ik groei’ sprongetje (shout out naar iedereen die weet waar ik het over heb, I feel you!).

In september 2020 heb ik in een hele heftige, onverwachte spirituele ervaring een enorme blokkade doorbroken. Er is een enorme prak rotzooi opgeruimd, van mezelf en van mijn hele vrouwenlijn.

Er is een energetische poort geopend.
BAM. Ineens.

Het is f*cking confronterend, heftig, heel erg mooi, super opwindend en frustrerend tegelijk.

En het is zo onwennig. Ik herken in mijn eigen proces de groeisprongen van m’n dochter.
BAM ineens kun je meer dan je eerder kunt, mijn god hoe ga ik om met deze nieuwe gave?
BAM ineens weet je meer dan je eerder wist, oh mijn hemel, ALLES wat ik dacht zeker te weten is helemaal anders en toch ook hetzelfde.

Ik kreeg helder als glas te zien wat mij de komende tijd te doen staat: VOLUIT en 100% afstemmen op wie ik ben en op wat er door mij heen geleefd mag worden. Alles wat ik denk, doe, zeg en geloof in lijn brengen met wie ik echt ben.

Die uitdaging ga ik aan, met open hart, open ziel, handen in m’n zij en wapperende haren.

Maar dan wel..
Zoals. Ik. Echt. Ben.

Want met het oplossen van die blokkade is ook mijn schuldgevoel voor mijn geluk, voorspoed en overvloed opgelost. Met één keiharde mokerslag is de laatste vastgekoekte drek van mijn ziel gespat.

Ik heb m’n leven lang gedaan alsof.
Alsof ik het wist.
Alsof ik het voelde.
Alsof ik het onder controle gehad.
Alsof m’n licht minder fel was..

Hier is wat je kunt verwachten vanaf nu.

‘Zoals ik echt ben’ betekent dat mijn verdere spirituele ontwaken hand in hand gaat met dure horloges, luxe auto’s, seksuele uitspattingen en een onstilbare honger naar meer, beter, fijner. En betekent dat dat ik hier ALLES over ga delen? Misschien wel, misschien niet.

‘Zoals ik echt ben’ betekent dat ik geloof in LIEFDE en dat LIEFDE alles, maar dan ook alles ZAL overwinnen. En betekent dat dat ik het altijd met iedereen eens zal zijn en liefde zal verkiezen no matter what? Misschien wel, misschien niet.

‘Zoals ik echt ben’ betekent dat ik mijn energie, mijn unieke zielenklant, mijn essentie volg. Niet wetende waar het eindigen zal. En betekent dat dat het altijd moeiteloos en full of bliss zal zijn? Misschien wel, misschien niet.

Ik ga de spannende uitdaging aan om het NIET TE WETEN.

Het ‘niet weten’ is een vereiste. Het is het noodzakelijke proces, om dat wat je altijd met je mind hebt willen sturen en manifesteren, om dat los te laten. Het niet weten is het fluisterstemmetje dat zegt: ga het maar lekker niet weten.

Ik daal af naar m’n hart en naar de ruimte waar niets is en ik geef het maar over. Ik geef het maar gewoon uit handen.

Dat niet weten, HEB DAT LIEF!
Nodig het uit in je leven.
Universum, laat me maar lekker veel niet weten en helemaal comfortabel worden met niet weten en volgen wat klopt.

Lift me up and take me with you.

Ik ben bereid om tijd, geld en energie te steken om me af te stemmen op wie ik écht ben.
En ik neem jou mee in mijn kielzog.
Als je wilt.
Hoeft niet.

Echt lieverd, als jij denkt ‘joh, dit wordt wel erg zweverig nu, ik haak af’, prima.
Als jij denkt’ joh, dat vloeken wat jij steeds vaker doet, echt daar pas ik voor’ prima.
Als jij vindt dat het ‘echt niet kan’ om te genieten van al de overvloed in je leven, joh, be my guest.
Je mag me ontvolgen of blokkeren.

Maar als je wél mee wilt gaan?
Buckle up Buttercup, because it’s gonna be a bumpy ride!!

Let’s go!
Liefs, Divera