Een snelle en succesvolle start als coach door oefencliënten

Deze online training geeft je alles wat je nodig hebt om te werken met oefencliënten, met uitgebreide handleidingen, formats en tips.

Dit ben jij!

Je bent verliefd geworden op het coachvak, je hebt één of meerdere coachopleidingen gedaan en wat nu? Je wilt die stap zetten en gaan coachen, je wilt het heel graag, maar je wordt door van alles tegengehouden:

Kan ik het wel.. Ben ik wel goed genoeg..  Vind ik mezelf wel goed genoeg..  Ik durf nog geen geld te vragen.. Ik weet eigenlijk niet precies hoe ik het moet aanpakken.. En wie zit er eigenlijk op mij te wachten..

En nog veel meer van die hardnekkige, supervervelende bezwaren..

Want je hebt misschien wel al flink wat kennis in huis, maar dit heb je nog niet (voldoende) in de praktijk gebracht. En voor je het weet, is je liefde bekoeld en zit je vol met twijfels.. Misschien ga je toch nog een inhoudelijke opleiding doen of toch die extra boeken lezen, om je zelfvertrouwen een boost te geven. En in het ergste geval zeg je ‘laat maar dan’ en geef je je droom op..

Niet doen!! En ik ga je precies vertellen waarom niet!

Stel je toch eens voor..

.. als dit allemaal uit de weg zou zijn! Je voelt je zelfverzekerd als coach, je hebt ervaring opgedaan in verschillende situaties en je hebt op een ontspannen manier een aantal fouten mogen maken en ervan kunnen leren! En daarnaast weet je beter dan ooit wie jouw ideale klant is en op welke manier jij graag een verschil wilt maken met jouw werk als coach!

Er is namelijk maar één ding wat jij nodig hebt, wat jouw coachdroom binnen handbereik gaat brengen en wat jou het zelfvertrouwen geeft wat je nodig hebt om te schitteren als coach: praktijkervaring!

En dé oplossing daarvoor is coachuren maken met oefencliënten.

Daarmee bouw je aan je praktijkervaring én aan je zelfvertrouwen tegelijk, zonder dat je meteen de druk voelt om te presteren.

Een snelle en en succesvolle start als coach door oefencliënten

Deze online training geeft je alles wat je nodig hebt om te werken met oefencliënten, met uitgebreide handleidingen, formats en tips. Het programma is opgebouwd uit 6 lessen:

 1. Wat is een oefencliënt?
 2. Wat levert werken met oefencliënten jou op?
 3. Hoe en waar vind je jouw ideale oefencliënt?
 4. Welke werkwijze is het meest succesvol?
 5. Wat kun je allemaal oefenen?
 6. Hoe word je een ster en zul je schitteren als coach?

Maar hier gaat het om: wat krijg je en wat levert het je op?

 • Een compleet stappenplan voor het werken met oefencliënten zodat je zeker weet dat je niks belangrijks vergeet
 • Voorbeeldteksten en templates zodat je geen kostbare tijd verliest met dingen zelf verzinnen
 • Een eerlijke kijk in mijn keuken, zodat je net iets beter bent voorbereid dan ik was
 • Opdrachten die jou stappen laten zetten en inzicht geven, zodat jij vanaf de eerste les beter wordt als coach
 • En dit alles om jou te helpen bouwen aan je zelfvertrouwen én je praktijkervaring zodat je zult schitteren als coach!

Hoe werkt het?

 • Na aanmelding en betaling krijg je een e-mail met alle gegevens om je te registreren voor de online training
 • Alle lessen, checklists, opdrachten etc. staan meteen voor je klaar, zodat je in je eigen tempo aan het werk kunt
 • Je houdt onbeperkt toegang tot alle onderdelen van het online programma incl. toekomstige updates

Mooie woorden van coaches over dit programma

Jacqueline van der Hoek
Het handboek/de online training vond ik zeer leerzaam en praktisch. Een goede afwisseling door het zien van en luisteren naar het filmpje, het lezen van stukjes tekst en tips en opdrachten die gemaakt moeten worden.

Mijn complimenten!

Edwin Weevers – www.jouwkernkracht.nl
Toen ik ging werken als coach werd ik vrij snel voor de leeuwen gegooid. Ik werkte meteen met echt cliënten en er lag ook een sterke nadruk op het bereiken van resultaat. Ik had destijds vaak het gevoel dat ik in het diepe gegooid werd zonder dat ik al echt goed had leren zwemmen. Je red je wel, bereikt ook goede resultaten, maar je blijft ergens onzeker over hoe je het doet.

Door het meedoen aan dit online programma kwam ik tot een mooi inzicht dat je met een oefencliënt ook echt volledig mag oefenen, aangezien je dat duidelijk van tevoren besproken hebt!

Het programma van Divera is heel erg compleet, zodat je echt stap voor stap kunt gaan werken met oefen cliënten. Al je blokkades e.d. komen ook aan bod, zodat de drempel om daadwerkelijk met oefen cliënten aan de slag te gaan erg laag wordt.

Daarnaast werkt de methode ook prima voor het werken met “echte” cliënten en maak je van iedere sessie ook nog een mooi leermoment voor je groei als coach!

Jouw resultaat

Een dijk van een zelfvertrouwen! Je weet precies hoe je je moet ontwikkelen als coach, je hebt je (eerste) vlieguren gemaakt en je voelt in alles wat je doet je ervaring en zelfvertrouwen groeien. En dat is wat nodig is om te schitteren als coach!

Investering in jouw coachdroom

Het gaat nooit over geld, het gaat altijd over waarde en het resultaat voor jou.

Deze complete online training is een investering van € 197 ex. btw en je houdt voor altijd toegang tot al het materiaal én alle toekomstige updates.

Gun jezelf en je coachdroom deze kans, ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Hoelang hou ik toegang tot deze online training?
Ik heb het al best druk, hoeveel tijd ben ik bezig met deze training?
Ik wil starten als coach en ja, iets houdt me tegen. Maar ik weet niet zeker of deze online training de oplossing is.
Welk risico loop ik?
Kan ik deze kosten aftrekken van de belasting?
Hoelang hou ik toegang tot deze online training?

Mijn motto is, je blijft je hele (coach)leven lang leren en dus ook werken met oefencliënten. Ik wil je dus graag de kans geven om altijd naar deze informatie terug te keren, zodra je (weer) aan het werk gaat om te oefenen en je verder te ontwikkelen als coach. Zolang deze training blijft bestaan, hou jij toegang tot al het materiaal en alle toekomstige updates.

Ik heb het al best druk, hoeveel tijd ben ik bezig met deze training?

Hou er rekening mee dat je ongeveer een 1,5 uur kwijt bent per les en het goed uitvoeren van de bijbehorende opdrachten. Maar je houdt onbeperkt toegang tot de training, dus je kunt helemaal je eigen tijd indelen.

Ik wil starten als coach en ja, iets houdt me tegen. Maar ik weet niet zeker of deze online training de oplossing is.

Ho stop! Mijn doel is niet om jou deze training te verkopen, ik wil dat jij je droom gaat najagen en afrekent met wat jou tegenhoudt om te schitteren als coach. En als je twijfelt of dit de juiste stap is, boek dan via deze link een gratis Coach Consult en onderzoeken we samen wat voor jou de juiste keuze is.

Welk risico loop ik?

Geen enkel risico! Het enige risico dat je loopt, is dat je na deze online training en na je werk met je oefencliënten ineens een dijk van een zelfvertrouwen hebt én dat het verwezenlijken van je coachdroom dichterbij dan ooit is!

Maar even serieus, financieel loop je ook geen risico. Je mag tot twee weken na je inschrijving gebruik maken van de ‘niet goed geld terug’ garantie. De enige voorwaarde die ik daarvoor heb, is dat je me in een telefoongesprek toelicht wat de reden is dat de training toch niet goed bij jou past. Zo kan ik daar weer rekening mee houden voor de volgende edities.

Maar heb je twijfels? Boek vóór je op de betaalknop drukt een gratis Coach Consult! Want ik sta voor 100% achter m’n antwoord bij de vraag hierboven.

Kan ik deze kosten aftrekken van de belasting?

Ja! Je kunt deze training opvoeren als studiekosten, dus je krijgt een groot gedeelte terug van de belasting.

Menu