Over mij

“Wil je weer kriebels in je buik als je denkt aan jouw business en jouw klanten?

De liefde tussen jou en je business is al een tijdje bekoeld en je baalt als een stekker. Want het is me ook wat! Ben je ondernemer, voel je je alsnog gevangen in je werk! Je agenda is allang geen afspiegeling meer van de flow en energie die je ooit hebt gevoeld toen je de stap zette om voor jezelf te beginnen.

Don’t worry, I’ve got your back!

“Ik ben Divera van der Elst (1974) en ik ben de nr. 1 Afstem Coach van Nederland.

En ik help vrouwen die zichzelf in het ondernemerschap zijn kwijtgeraakt en daardoor geen plezier meer hebben in het werk wat ze doen, hoe ze hun business kunnen afstemmen op wie ze écht zijn, zodat ze met plezier en voldoening hun agenda vullen met afspraken, klanten en klussen waar ze blij van worden en waar ze écht van betekenis kunnen zijn.

Pffff. hele mond vol.

In het kort: ik help je weer verliefd te worden op je business. Niet door jou in allerlei bochten te laten wringen, nope. Door jouw business af te stemmen op JOU!

Ik ben van drama naar droomleven gegaan.

Eest werd ik meegesleurd door de stroom van ‘hoe het hoort’ en daarna heb ik me laten meevoeren met en laten dragen door de stroom van het leven. Maar dat ging niet helemaal vanzelf. Ik heb mezelf als het ware moeten herprogrammeren, alle oude denkbeelden op de schop en geloven in een wereld waarin alles mogelijk is.

En hoe heb ik dat gedaan? Ik leerde afstemmen.

En alles wat ik in die reis heb meegemaakt, deel ik graag met jou, the good, the bad and the ugly.

Leven in afstemming met wie je écht bent.

Ik zie veel mensen die, zoals ik, voelen dat er meer mogelijk is. Dat het écht kan, een fijne, bijna moeiteloze business. Waarin je optimaal doet wat jij het allerbeste kunt, waarbij je elke dag werkt met super inspirerende mensen. Je kunt het bijna niet uitleggen, het klopt gewoon allemaal. Bij wie jij echt, echt, echt bent. Maar veel mensen weten gewoon niet hoe ze het oude patroon moeten doorbreken. Misschien herken je het wel, je blijft in dezelfde cirkeltjes ronddraaien, hopend dat het ooit beter wordt.

Omdat je bent vergeten hoe het echt werkt. Omdat je bent vergeten dat jij alles wat je nodig hebt al in je hebt. Omdat je bent vergeten dat jij (en iedereen) is uitgerust met een PERFECT werkend navigatie systeem dat jou elk moment stuurt naar een leven in afstemming.

En als jij er klaar voor bent om (eindelijk) op te komen dagen in je business zoals jij ECHT bent, ben ik er voor jou en laat ik je zien hoe je voor eens en voor altijd jouw pad kunt lopen. 

Ik neem je mee

Het is tijd om jouw volle potentieel te omarmen en te léven! Neem alsjeblieft geen genoegen meer met ‘zo is het nou eenmaal’ en begin vandaag nog met jouw business af te stemmen op wie jij bent. Zodat jij geniet van elke stap die je zet én je woest aantrekkelijk wordt voor iedereen die zit te wachten op wat jij te bieden hebt.

Ik deel al mijn kennis en ervaringen, ik stel jou de vragen die jou echt verder helpen, ik zet je aan tot actie en laat je met vernieuwde kracht en energie weer verliefde worden op jouw business. Wil je weten hoe ik jou het beste kan helpen?

Vul dan direct het contactformulier in, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Veel liefs!