fbpx

Over mij

Over Divera

“Ik ben Divera van der Elst (1974) en ik ben dé coach voor beginnende coaches. We hebben een prachtig vak, maar vooral in het begin kun je tegen verschillende dingen aanlopen. Ik deed dat in elk geval wel.

Ik had behoefte aan feedback en bevestiging (“doe ik het wel goed”), maar kon het mijn klanten niet vragen, want dat is raar. Ik wilde graag oefenen, maar dat doe je natuurlijk niet op je betalende klanten. En ik voelde soms een onverklaarbare weerstand bij mezelf en/of bij de klant en ik kon dat met niemand delen, laat staan dat ik ervan kon leren en verder groeien als coach! Door veel vlieguren te maken, veel fouten te maken en veel lezen en leren ben ik vooruit gekomen. En met veel plezier deel ik alles met jou, m’n successen en m’n flops. Want ik heb een droom: ik wil IEDEREEN die verliefd is geworden op het coachvak helpen met de stap van coachdroom naar droompraktijk.

Van coachdroom naar droompraktijk

Ik zie veel mensen die echt diep van binnen weten dat het coachen het ‘echt voor ze is’, maar het nog veel te spannend vinden om het echt te gaan doen. En ik zie veel mensen die een aantal onmisbare zaken over het hoofd zien.

Omdat ze er zelf niet aan denken en/of omdat het niet aan de orde komt in de gemiddelde coachopleiding. Herken jij je enorm in deze omschrijving en denk je bijna ‘nou zeg, hoe weet ze dat’? Ik help jou aan een rotsvast zelfvertrouwen zodat je de stap durft te zetten van een coachdroom naar een droompraktijk, gaat schitteren als coach en een verschil gaat maken in deze wereld met jouw mooie werk.

En als jij nu een steun in de rug zoekt, een coach voor jou als beginnend coach, ben ik er voor jou. Heel graag zelfs!

Kennis en ervaring

Er zijn veel business coaches en personal coaches, maar ik er is er maar één die jou op alle 3 de gebieden de aandacht kan geven die jij nodig hebt: aandacht voor jou als mens, aandacht voor jou als coach én aandacht voor jou als ondernemer!

Ik deel al mijn kennis en ervaringen als coach én als ondernemer, ik stel jou de vragen die jou echt verder helpen, ik zet je aan tot actie en laat je met vernieuwde kracht en energie jouw coachdroom omzetten in jouw droompraktijk.

Boek een gratis Coach Consult, vul het contactformulier in of stuur direct een e-mailbericht, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Veel succes!

Menu