Over mij

Over Divera

“Ik ben Divera van der Elst (1974) en mijn werkveld is Schitterend Leven. Dat is wat ik doe, elke dag weer, en met veel plezier leer en inspireer ik jou om hetzelfde te doen!

Ik ben van drama naar droomleven gegaan. Van een leven gericht op de buitenwereld en continu afwijzing ervaren (of het er nu echt was of niet ;-), naar een gelukkig leven helemaal vanuit mezelf. Maar dat ging niet helemaal vanzelf. Ik heb mezelf als het ware moeten herprogrammeren, alle oude denkbeelden op de schop en geloven in een wereld waarin alles mogelijk is.

En alles wat ik in die reis heb meegemaakt, deel ik graag met jou, the good, the bad and the ugly.

Schitterend Leven

Ik zie veel mensen die, zoals ik, voelen dat er meer mogelijk is. Fijner, beter, moeitelozer. Maar gewoon niet weten hoe ze het oude patroon moeten doorbreken. Misschien herken je het wel, je blijft in dezelfde cirkeltjes ronddraaien, hopend dat het ooit beter wordt.

Omdat je bent vergeten hoe het echt werkt. Omdat je bent vergeten dat jij alles wat je nodig hebt al in je hebt. Omdat je bent vergeten dat jij (en iedereen) is uitgerust met een PERFECT werkend navigatie systeem dat jou elk moment stuurt naar jouw Schitterende Leven.

En als jij er klaar voor bent om (eindelijk) te leven zoals jij ECHT bent, ben ik er voor jou ben ik er voor jou en laat ik je zien hoe je voor eens en voor altijd jouw pad kunt lopen. Heel graag zelfs!

Ik neem je mee

Het is tijd om jouw volle potentieel te omarmen en te léven!

Ik deel al mijn kennis en ervaringen, ik stel jou de vragen die jou echt verder helpen, ik zet je aan tot actie en laat je met vernieuwde kracht en energie bouwen aan jouw meest Schitterende Leven. Wil je weten hoe ik jou het beste kan helpen?

Vul dan direct het contactformulier in, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Veel liefs!

Menu