#52: Leven in Afstemming & Koers houden, aflevering 1.

Dit is de kick-off van een prachtige serie gesprekken tussen mij en Lianne Maathuis over leven in afstemming met wie je echt bent en koers houden.

Vandaag gaat het o.a. over de enorme frustratie als je ergens voelt dat je weer in oude verhalen schiet, maar net niet wakker genoeg bent om die hele kermis op tijd te stoppen.

Wat het onderwerp ook is wat we aanraken in onze gesprekken, het gaat altijd over leven in afstemming, koers houden, wakker worden voor het leven, ontdekken dat je een eigen kompas hebt en wat we daar allemaal in tegenkomen. Waar we van genieten en wat soms super frustrerend is. Alles komt aan bod. The good, the bad, the ugly and the hilarious.

Veel plezier met deze aflevering.

Liefs, Divera

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil jij ook het vuur terug en weer Verliefd worden op je Business? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw ideale, afgestemde business. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop 12 Geheimen – Ik leer je mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business. Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
    Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je ’s morgens opstaat met het gevoel ‘ik mag weer!

    Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!