#54 Levenslessen op een Vakantiepark | Schitterend Leven Podcast

Lianne zit met de kinderen in een vakantie huisje en de bedoeling was: ’slow living en even helemaal ontspannen’. Maar blijkbaar moesten er een aantal levenslessen geleerd worden! Over je niet meer je gevoel negeren, uitspreken waar je behoefte aan hebt en lossssssslaten.

Elke woensdag ga ik op Clubhouse in gesprek met Lianne Maathuis over leven in afstemming met wie je echt bent en koers houden.

Wat het onderwerp ook is wat we aanraken in onze gesprekken, het gaat altijd over leven in afstemming, koers houden, wakker worden voor het leven, ontdekken dat je een eigen kompas hebt en wat we daar allemaal in tegenkomen. Waar we van genieten en wat soms super frustrerend is. Alles komt aan bod. The good, the bad, the ugly and the hilarious.

Veel plezier met deze aflevering.

Liefs, Divera

p.s. wil je een keer live meeluisteren en meepraten? Kom er gezellig bij, elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur live via Clubhouse.

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil jij ook het vuur terug en weer Verliefd worden op je Business? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw ideale, afgestemde business. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop 12 Geheimen – Ik leer je mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business. Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
    Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je ’s morgens opstaat met het gevoel ‘ik mag weer!

    Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!