#56 Je Innerlijke Vuur Laten Branden En Je Innerlijk Kind Liefde Geven.

Durf jij het aan om de poorten open te gooien, je vuur op te stoken en te laten ontstaan wat er mag ontstaan? Ik zit hier midden in en heel eerlijk, ik schijt in m’n broek. Want m’n vuur en verlangen zijn groot, maar de interne criticus is niet ineens verdwenen.

Hoe kun je daar mee om gaan?

Lianne en ik praten over wat we tegenkomen in dit hele proces van bewust leven en vandaag mocht het blijkbaar hierover gaan.

Veel plezier!
Liefs, Divera

p.s. wil jij je meer verdiepen in het onderwerp ‘Afstemmen’? Doe mee met de gratis workshop en ik vertel je wat het is, waarom je dit zou willen leren en hoe je het precies doet. Kijk hier voor de data en meld je aan (opname beschikbaar). https://www.divera.nl/gratis-workshop-afstemmen

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil jij ook het vuur terug en weer Verliefd worden op je Business? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw ideale, afgestemde business. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop 12 Geheimen – Ik leer je mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business. Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
    Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je ’s morgens opstaat met het gevoel ‘ik mag weer!

    Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!