#64 Wanneer Voel Jij Je Succesvol | Schitterend Leven Podcast

Ik ben niet bezig met het bouwen van een business. Ik ben bezig om alles in mijn leven af te stemmen op wie ik écht ben.

Dat gaat niet meer over werk, business, strategieën, plannen. Dat gaat over loskomen van de knellende banden van ‘zo hoort het nou eenmaal’ en de moed opbrengen om je eigen ding te doen.

Het is niet wat me is geleerd, het is niet wat me is voorgedaan. En het is zeker niet de manier waarop mijn liefste de wereld bekijkt.
Na weer eens een periode van brommen, mokken, een beetje om elkaar heen stampen, hard met deuren slaan en diep zuchten, vonden we elkaar weer.

En ons belangrijkste inzicht deel ik vandaag graag met jou.
Veel plezier met deze aflevering.

Liefs, Divera
#weerverliefdopjebusiness #jijkuntdit #flowliferules #schaamteloosgenieten #diveravanderelst #diveranl #afstemmen

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil jij ook het vuur terug en weer Verliefd worden op je Business? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw ideale, afgestemde business. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop 12 Geheimen – Ik leer je mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business. Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
    Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je ’s morgens opstaat met het gevoel ‘ik mag weer!

    Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!