#79 Jij doet het fout!

Vandaag deel ik graag een aantal random mijmeringen met je.

Het gaat over afstemmen en over hoe je leven kan veranderen en over hoe je keuzes kan maken elk moment weer opnieuw en hoe het ook steeds makkelijker wordt om keuzes te maken.

En wat ik ook weet, is dat ik hoe ik begin niet per se is hoe ik de podcast eindig.

Ik begin altijd met een bepaalde intentie en ik klets gewoon een eind weg en dan kan het zijn dat waar ik mee begon niet eens is waar Ik ben geëindigd.

Dus mocht ik een keer een belofte doen aan het begin van een podcast die ik aan het einde dan nog niet heb waargemaakt, stuur me dan een mail met het verzoek het alsnog te vertellen.

Stay cool!

Lfs, Divera

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil jij ook het vuur terug en weer Verliefd worden op je Business? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw ideale, afgestemde business. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop 12 Geheimen – Ik leer je mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business. Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
    Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je ’s morgens opstaat met het gevoel ‘ik mag weer!

    Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!