#81 De nummer 1 manier om in afstemming te komen

Kortgeknipte nagels zodat ik weer makkelijk kan tikken, onverwachte knuffels van m’n dochter, warme voeten op koude tegels, een nieuwe aflevering The Mandalorian, voor de 100.000-ste keer Friends kijken en lachen om elke grap waarvan ik weet dat ie gaat komen, gamba’s al ajillo, in een fris verschoond bed stappen, het gevoel vlak na een koude douche, nooit meer zelf winkelen en toch een kast als schatkamer, het geluid van m’n stoeiende kinderen op de achtergrond, terug in afstemming komen na klein of groot gedoe, woorden met zorg aan elkaar rijgen, deze in een speech kado doen en daarna een applaus mogen ontvangen, gouden oorringen, goed gelukte krullen, een lege vuilniszak, de zon op m’n voeten, rollerskaten, filmpjes kijken over rollerskaten, dromen over wat ik allemaal ga leren op rollerskates, de echte lach van m’n liefste, diepzinnige gesprekken tijdens lange autoritten, met z’n allen keihard meezingen met de liedjes van Encanto, dansen voor een windmachine, alle grapjes van Jan, Jans en de kinderen tot en met boek 25, salsadansen, de intens prachtige verhaallijn van The Guardians of the Galaxy, herinneringen aan voorgelezen worden uit Agatha Christie, een intieme, lange snuifkus, pioenrozen, vroege ontbijtjes in het Panbos inclusief dierenraden, geniale sportvestjes met precies de juiste ritsjes en zakken, op alle momenten van de dag kunnen uitkijken over zee, warme sokken om koude voeten, in de middag de slaap voelen opkomen en er helemaal in kunnen zakken, het licht in de ogen van de ander zien aangaan als het inzicht valt, gouden laarsjes, een epic entree maken, mijn volledig geautomatiseerde afstemdagboek format in Evernote.

Dat is waar ik van geniet.
En jij?

Lfs, Divera

Je las of luisterde iets van mij, Divera!

Wil je dit soort blogs of podcasts regelmatig in je mail? Meld je dan hier aan. Bonus: een gratis Magische Tool om binnen no-time van gedoe naar geluk te gaan.

Wil jij ook het vuur terug en weer Verliefd worden op je Business? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Afstem Oefening – Ik kan er uren over vertellen, maar ik laat het je liever ervaren. Deze oefening helpt je om energetisch te connecten met jouw ideale, afgestemde business. Klik hier voor gratis toegang tot deze magische oefening.
  • Gratis Workshop 12 Geheimen – Ik leer je mijn 12 geheimen om weer verliefd te worden op je business. Deze is voor jou, als jij de liefde weer terug wilt brengen in je business.
    Zodat je hart weer een sprongetje maakt en je ’s morgens opstaat met het gevoel ‘ik mag weer!

    Je krijgt altijd een opname, dus schrijf je hier in!