Referenties

Ik ben heel trots op de mooie referenties die opdrachtgevers/studenten/cliënten door de jaren heen over mij hebben geschreven. Lees de ervaringen van anderen met mijn werk.

Wil je zelf een referentie schrijven? Heel graag! Vul hieronder je gegevens en je persoonlijke ervaring met mijn werk in en het komt direct op de website. Alvast hartelijk dank!

Liefs, Divera | Dé coach voor beginnende coaches
En niet vergeten, de wereld wacht op jou om te schitteren!

 • Maartje schreef:

  Het afgelopen jaar ben ik lid geweest van de Schatkamer variant Samen. Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik daar heb mogen ervaren/leren/opdoen/ontdekken etcetera. Toen ik met het traject starte was ik nog niet ver. Behalve dan dat ik een coachopleiding had afgerond en dat ik een visie had. Ik wilde Loopbaancoach worden voor de starters op de arbeidsmarkt. Maar HOE?

  En hoe sta ik er nu, 6 maanden later voor?
  – Ik heb echt een bom aan kennis en informatie (zowel in mijn hoofd als op mijn laptop). Van een voorbeeld factuur tot fijne uitleg over Grow tot affirmaties voor meer zelfvertrouwen als coach.
  – Ik heb diverse oefengesprekken gevoerd met oefencliënten. Die weer voor een hoop ervaring en zelfvertrouwen hebben gezorgd.
  – Ik heb een website die bijna klaar is om de lucht in te gaan. Met teksten die mijn doelgroep op de juiste manier aan zullen spreken.
  – Ik heb collega’s dankzij de Facebookgroep, waarmee ik kan oefenen, ervaringen kan delen en kan sparren. Ik hoef het niet alleen te doen.
  – Ik weet hoe de volgende stappen naar mijn coachdroom eruit gaan zien en ik heb de benodigde kennis én het vertrouwen om deze stappen te gaan zetten.

  Dank je wel Divera dat je deze mogelijkheden voor mij hebt gecreëerd. Dank je wel dat je zo open bent en al je kennis met ons wil delen. Dank je wel dat je iedere vraag met veel aandacht hebt beantwoord, om ons steeds een stap verder te helpen. Zonder jou was ik zeker niet waar ik nu ben.

 • Lieve Divera,
  Ik nam contact op met jou omdat ik graag een betere coach wilde worden. Omdat ik twijfelde aan mijzelf als coach; ik had immers nog weinig vlieguren gemaakt. Om dat op te lossen wilde ik praktisch aan de slag met coachtechnieken en ik wilde oefenen met cliënten. Zo kon ik werken aan mijn coachvaardigheden en daarmee mijn zelfvertrouwen ontwikkelen.

  Maar jouw hulp ging veel verder. De twijfel aan mijzelf lag niet enkel aan het tekort aan vlieguren als coach. De twijfel aan mijzelf lag vooral aan mijzelf. Aan de dingen die ik elke dag tegen mijzelf zei.

  Je leerde mij om met liefdevolle aandacht te kijken naar mijn mindset. Dat ging niet vanzelf. Weerstand en frustratie maakten zich geregeld van mij meester. Je was er bij om mij daarin te ondersteunen en te begeleiden. Om mij te laten zien dat ik werkelijk kon kiezen voor anders denken: voor verruimend denken. Ik ben jou heel dankbaar voor de fijne manier waarop je mij hebt begeleid hierin en voor de shift die in gang werd gezet en die daarna niet meer te stoppen was.

  Ik wilde steeds meer afscheid nemen van alle twijfel, angst en onzekerheid en elke dag meer moed en zelfvertrouwen voelen.
  Met jouw hulp heb ik dat bereikt. En veel meer. Ik ben niet alleen gegroeid als coach maar vooral ook als mens. Ik voel steeds meer dankbaarheid voor en nieuwsgierigheid naar het leven dat ik leef. Ik ervaar vaker vrede met waar ik nu sta en ik zet elke dag stappen om mijn leven nog mooier te maken. Ik richt mijn blik op de diamanten die er altijd zijn.

  Jij zegt steeds dat de wereld op mij wacht om te schitteren. Ik denk dat mijn eigen hart daar het meest op zat te wachten. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik begonnen ben met schitteren. Het is een fantastisch mooi en bijzonder traject geweest met jou. Het voelt als een schitterend cadeau waarvan ik oprecht aan andere startende coaches kan zeggen: dit cadeau wil jij ook!

  Lieve Divera, onwijs bedankt voor alles ❤️

 • Twanny Dame schreef:

  Met heel veel respect voor Divera schrijf ik mijn ervaringen met haar als persoon, als teacher en als de coach voor beginnende coaches. Als persoon zie ik haar als een krachtige vrouw, als een doorzetter maar ook een vrouw die haar kwetsbaarheid en onzekerheid durft te tonen wanneer zij zich zo voelt. Als teacher leert zij ons dat het starten van een eigen onderneming het pad is van diepe dalen, het beklimmen van hoge bergen maar vooral dat je dit mag doen op jouw manier, dat je dicht bij jezelf mag blijven en dat iedere kleine stap die je maakt een stap vooruit is. Eenmaal aan de top van die hoge berg mag je schitteren als coach omdat de wereld die je dan ziet wacht op jou!
  Als coach voor beginnende coaches haar eigen onderneming biedt zij een schatkamer vol met tools, audio opnames, Q&A en nog veel meer! In de Schatkamer op Facebook worden heel veel ervaringen gedeeld door beginnende coaches die zich hebben aangesloten bij Divera. Een bijzondere actieve groep omdat Divera daar heel goed aan deelneemt.
  Haar begeleiding is als een ondernemer actie/ reactie. Tot slot mijn ervaring als Elite klant met haar 1op1 sessie die had ik niet willen missen. In deze sessie heb ik mijn eerste stap gezet in mijn zichtbaarheid, naar mijn doel! Nu mag ik deze stap blijven doorzetten en heb ik nog een paar maandjes begeleiding. Ik ga daar nog heel veel van genieten.
  Liefs Twanny

 • Joyce Louise schreef:

  Met liefde schrijf ik deze aanbeveling voor Divera en ook voor jou en jouw prachtige werk!

  Ik ben het Elite traject bij Divera gaan volgen omdat ik als mens, ondernemer en coach een solide basis voor mijn coachpraktijk neer wilde zetten. Divera is zo lief, oprecht, authentiek, kundig en heerlijk direct. Divera heeft in een webinar eens gezegd dat zij “de veilige haven in een woelige tijd voor beginnende coaches wil zijn” en ik kan je zeggen dat IS ze ook. De 1-op-1 coachgesprekken zijn zeer waardevol omdat het over mij en mijn bedrijf specifiek gaat. En het loopt via Zoom dus ik kan alles terugkijken en opschrijven. Zéér waardevol. Ik durf alles met haar te bespreken en alles is bespreekbaar, dat geeft vertrouwen. Ze geeft mij lang niet altijd wat ik zou willen, maar wél wat ik nodig heb. En in onze energie zijn wij blijkbaar zo verbonden, dat we elkaar regelmatig aanvoelen en aanvullen. Wow! Gelukkig heb ik nog een paar weken te gaan in ons coachtraject. In deze weken kan ik nog fantastische content van de Schatkamer tot mij nemen. En ik weet dat ik dan grotendeels zelf verder kan omdat het zo ontzettend waardevol was. Ik ben gegroeid in mijn zelfvertrouwen als coach en als ondernemer, ik heb praktische tools in handen gekregen om zichtbaar te worden, ik weet dat progressie voor perfectie helpt om stappen te zetten enzovoorts. Het is heerlijk om mijn ervaringen, vragen en onzekerheden te kunnen delen in de besloten Facebookgroep en met de energie van andere fantastische beginnende coaches mee te liften. Ik raad je aan om te beginnen met het gratis coachconsult en ervaar wat het met jou doet. Voelt het goed, dan is de VIP variant een echte aanrader. Ik ben dankbaar dat het Universum mij op haar pad heeft gebracht, anders had ik niet gestaan waar ik nu al sta.

  Lieve Divera dank je wel dat jij bent wie jij bent en dat je doet wat je doet. Namasté.

 • Carolien Groot schreef:

  Nadat ik met Divera een half uur een telefonisch consult had gehad en diezelfde avond nog ingeschakeld was bij een webinar werd ik zo meegezogen door haar enthousiasme en het vertrouwen dat ze uitstraalde.
  Ik ben nu een maand bezig en ik moet mezelf inhouden om niet aldoor bezig te zijn in de schatkamer. Ik vind daar alle tools die ik nodig heb om verder te groeien. Ook soms confronterend maar daardoor zo helpend.
  De begeleiding van Divera is open en vanuit haar eigen ervaring waardoor het zo herkenbaar is. Wat ik tot nu toe heb bereikt is dat ik nu weet welke stappen ik nog kan nemen, waar ik nu sta en wat ik nog te doen heb. Dat het stellen van doelen mij heel erg helpt om mijn focus te houden en daardoor de juiste acties neem om mijn doelen te behalen.
  Ook veel energie gekregen uit het programma werken met weerstand, de weerstamd in jezelf om toch bepaalde stappen te zetten waarbij mindset een hele belangrijke rol speelt.
  Ik kan nog wel even zo door schrijven maar ik kan alleen maar aanbevelen als je een beginnende coach bent en je wil het niet alleen doormaken sluit je aan bij Divera en maak gebruik ban alle info en ook met de mede coaches die je ontmoet op Facebook en ook heerlijk met ze kan sparren en van elkaar kan leren

 • Eva schreef:

  Divera heeft een aanstekelijk enthousiasme en straalt veel positieve energie uit. Ze kent het klappen van de zweep en weet precies waar je als beginnend coach tegenaan kunt lopen. Ze biedt laagdrempelige gesprekken en webinars aan zodat je kennis kunt maken met haar en haar werkwijze. Dat is een groot voordeel van haar manier van werken. Ze werkt met Zoom zodat je sessies op afstand later kunt terugkijken. Ook geeft ze praktische tips en advies over het ondernemen: bijvoorbeeld efficiënt gebruik maken van tijd, je marketing, het inzetten van sociale media enzovoort. Ons contact was kort maar voor mij heeft ze een mooie bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling als coach.

 • Astrid schreef:

  Ik heb afgelopen maanden een coach traject bewandeld met Divera.
  Mijn aanleiding hiervoor was mijn sub-assertief gedrag naar cliënten toe. Ik kon niet goed communiceren met mensen die in mijn ogen een “grote mond” hadden.
  Ik wilde dus assertiever worden.
  Via verschillende invalshoeken heeft Divera dit benaderd. O.a. uitleg over assertiviteit, (on)bewust – (on)bekwaam, “ik moet” wordt “ik mag, ik wil, ik kan niet”, kernkwadranten besproken, angst en emoties, ontspanningsoefening en affirmaties.
  De begeleiding heb ik als prettig ervaren, fijne intensieve gesprekken, met af en toe een traan. Divera kan goed spiegelen, waardoor ik zelf tot een oplossing kwam.
  Vooraf heb ik samen met Divera doelen opgesteld, na ieder gesprek maakte ik een reflectie verslag die ik nog geregeld terug lees.
  Op dit moment ben ik heel blij en pas het geleerde toe in de praktijk. Dat gaat de ene keer beter dan de andere keer, maar ik zit in de positieve spiraal omhoog. Ik heb respect voor mezelf en de ander. Ik geef aan wat ik wil, dat biedt meer duidelijkheid voor mezelf en ander. Ik geef andere en mezelf meer ruimte uit/in liefde.
  Ik heb zoveel aan Divera gehad en zou haar bij iedereen aanraden.

 • Chanthal schreef:

  Vandaag had ik een VIP-consult via Zoom met Divera. Wow, wat een hoop tips en inzichten heb ik tijdens dit consult gekregen. Ik ben net gestart als coach met een hele specifieke doelgroep; namelijk financials. Divera liet mij inzien dat ik meer in de huid van deze doelgroep mag gaan kruipen zodat ik hen meer kan aanspreken. Ik ben enorm geïnspireerd geraakt om met alle tips aan de slag te gaan. Wat superprettig is, is dat de sessie is opgenomen en ik deze dus kan beluisteren wanneer ik maar wil. Heel fijn, want er is zoveel gezegd en besproken dat het goed is om dit achteraf nog even rustig terug te kunnen halen. Divera is warm, oprecht en weet zich ontzettend goed in jouw vraagstuk in te leven. Ze laat je zelf nadenken en heel fijn: komt zelf ook met handige tips; daar had ik echt even behoefte aan. Ik heb weer een hele duidelijke focus en weet precies wat ik kan doen om mijn praktijk weer een stapje verder te brengen. Ik gun dit iedere beginnende coach! Dus niet twijfelen: laat je inspireren door Divera.

 • Ik heb een geweldige magische middag mogen beleven bij Divera. Dat wat ik nodig had, gebeurde gewoon. Divera is een lieve, no nonsens, enthousiaste en integere vrouw die op mijn pad kwam omdat ik juist haar nodig had en heb. Ik liep letterlijk vast in zichtbaar worden met mijn eigen bedrijf, wie is mijn lievelings klant en hoe mag de wereld weten dat ik iets te geven heb? Ze is gedreven door passie voor het coaching vak wat ik diep vanbinnen ook zo graag doe. En juist dat geeft inzicht. Haar ervaring en begeleiding trok mij over een drempel van angst, onzekerheid en mijn eigen pijnpunten waarom ik niet zou mogen en kunnen doen wat mijn hart al een tijdje op werkelijk alle manieren tegen me zegt. Het gaf me helderheid, stapels ideeën en inspiratie om in de actie te komen. Op momenten dat het even heftig en zwaar was, nam ze de tijd en pakte het moment van pure aandacht in visualisatie om de scherpe kantjes zachter te maken. Ik vergeet nooit meer het woord ‘reframe’ en maak hiermee ruimte voor mijn wensen en verlangen in wat ik wil bereiken.
  Ik ga fijn verder met haar werken met de strippenkaart, het geeft een goed en soort van ‘veilig’ gevoel dat ik mijn acties ook het komend half jaar met coach momenten met haar kan delen. Ik wil alleen nog maar zeggen; ‘gun jezelf momenten met Divera, ze is eigenlijk een cadeau voor jezelf’.

 • Anita Elsing schreef:

  Ik schrijf graag een stukje over de begeleiding die ik van Divera heb ontvangen. In november ben ik ingestapt met het VIP-traject. Dat is een prachtig pakket waar Divera je vier maanden nauw in begeleid. Wat mij vooral aantrok in dit pakket, was de mogelijkheid om korte coach calls naar behoefte in te kunnen plannen. Zo kon ik bepalen als ik ergens tegenaan liep dat ik een afspraak online in kon boeken, omdat ik even een sparringspartner nodig had bij de dingen waar ik in mijn mooie maar soms ook eenzame en vertwijfeldende werk tegen aan liep.

  Ik wist en voelde aan alles dat ik bij Divera moest zijn om mijn praktijkdoelen concreter vorm te gaan geven. Ik was al enige tijd bezig als coach maar de professionaliteit van Divera gaf mij vele duwtjes in de goede richting. Buiten een goede coach is Divera ook zo ontzettend eerlijk en menselijk. Aan iedere coachcall heb ik fijne herinneringen en vele AHA momenten. Daar kon ik dan weer mee verder in mijn praktijk.

  Ook persoonlijke stukjes waar ik als coach soms blind voor ben en vele coaches met mij denk ik… kon Divera heel mooi een lichtje op schijnen. Dan vergroot ze dat uit en daar had ik zoveel aan.

  Al met al ben ik een super tevreden klant. Heb ik mooie sprongen gemaakt door deze vorm van begeleiding. Het lidmaatschap in de schatkamer en het online leergedeelte zijn ook ontzettend waardevol voor iedereen die begint als coach. En uiteraard de drie uur durende start sessie was fantastisch. Op de client stoel mogen zitten en samen uit een zetten waar de focus voor de komende tijd op gericht gaat worden. Dat gaf mij een prima richting in het hele proces. Daarnaast heeft Divera ontzettend veel verstand van alle techniek rondom mijn e-mail marketing/ Facebook marketing. Daar heeft ze mij heel fijn bij geholpen. Dus zelfs dat paste in mijn traject. Ik had ook daar vooral hulp bij nodig.

  Ik vind het jammer dat het voorbij is. Maar nu is de tijd gekomen van het op eigen kracht doen. En dankzij Divera heb ik daar een stevig fundament voor gebouwd. Ik zal zeker nog onderhoud sessies bij Divera gaan boeken. Zij weet gewoon waar ze het over heeft en ik vind het heerlijk om soms ademloos te mogen luisteren naar de professie van Divera. Mijn vertrouwen heeft ze!

  Ik raad jou Divera en specifiek de 1 op 1 begeleiding door jou aan bij iedere beginnende coach!

 • Cornelie schreef:

  In het kader van mijn coachopleiding heb ik laatst met Divera een oefensessie gedaan. De rollen waren voor deze keer dus omgedraaid en ik mocht op haar stoel zitten!
  Divera wist voor mij een veilige sfeer te creëren, waarin ik even ‘los’ mocht gaan zonder bang te zijn fouten te maken. Heel knap van haar dat ze zich kwetsbaar durfde op te stellen door openlijk te praten over waar zij tegen aan loopt! Haar feedback was to-the-point en constructief. En zoals elke ontmoeting met Divera mocht ik gratis ‘snoepen’ van haar natuurlijke blijdschap en positieve energie.
  Ik stapte met een schat aan (zelf)kennis, een flinke dosis vertrouwen in mezelf als coach en een rijk gevoel weer op de fiets naar huis!

 • De Witte Christa schreef:

  Ik heb vandaag mijn VIP-traject met Divera afgerond. Het is een beetje afscheid nemen 😊
  We hebben samen vier maanden gewerkt rond de opstart van mijn coachpraktijk en … die staat nu helemaal in de startblokken als http://www.coachingto.be
  De toegang tot heel wat documenten en gratis trainingen in ‘De schatkamer voor een schitterende coachpraktijk’, en de persoonlijke begeleiding van Divera hebben bijgedragen aan mijn groei als coach en mijn snelle opstart. Binnen dit VIP-traject kon ik heel doelgericht werken aan mijn profilering als coach, vond ik het fijn om mijn acties door te praten, advies te vragen. Divera’s invoelende en warme feedback, haar ervaring als coach, haar feedback op trajecten die ik met oefenklanten had, waren leerzaam en zorgden meermaals voor eyeopeners. Het was 4 maanden geleden even diep nadenken toen ik voor de keuze stond om al of niet te investeren in dit VIP-traject – ik heb het me gegund. Divera, je bent een fijne coach, je hebt met overgave meegewerkt aan mijn start als coach, je hebt mijn groei en start van mijn zaak ondersteund, advies gegeven over websites, sociale media en zoveel meer. Dank je!

 • Moniek Rozemeijer schreef:

  Hoi Divera,

  Wat hebben we van je genoten tijden onze coaching module, waarvan jij onze docent was.

  Een heel bijzondere vrouw, met het hart op de goede plek. Evenwichtig, en niet bang om emoties te tonen. Echtheid, nabijheid, betrokkenheid, en puurheid komt daarbij bij mij het eerste naar boven. Prachtig!

  Zo dicht als jij bij jezelf kunt blijven! Je bent daardoor erg inspirerend!
  Zodra je begint te praten over je vak beginnen je ogen te stralen, en dankzij je levendige anekdotes konden we de theorie goed inleven naar de praktijk.

  Je gaf een gevoel van vertrouwdheid, veiligheid en geborgenheid waardoor iedereen zich veilig voelde om te delen wat iedereen wilde. Heel bijzonder. Dank!!

  Warme groet,
  Moniek Rozemeijer

 • Ivonne schreef:

  De training ‘Weg met de weerstand, ik ben coach’ is voor mij een prachtig cadeau. De kracht van de training zit voor mij in het telkens weer herhalen van bepaalde opdrachten. Want ik denk vaak snel dat ik wel weet waar mijn weerstand zit of een blokkade. Ik merk echter dat ik ook te maken kan hebben met meerdere lagen van weerstand.
  Divera bleef mij gedurende de cursus telkens uitnodigen om te kijken naar waar ik nu sta en wat ik echt wil en nodig heb. Ik heb daardoor een veel completer en afgerond gevoel bij wat ik aan het doen ben en waar mijn kracht ligt. Deze ontdekking, in combinatie met de prachtige en liefdevolle begeleiding van Divera, maakt dat ik oprecht kan zeggen dat ik nu beter begrijp wat gehoord en gezien wil worden. Haar methode ‘eerste hulp bij weerstand’ gaat mee in mijn rugzak!

 • Divera | Dé coach voor beginnende coaches schreef:

  Referentie van Christa de Witte

  Op zoek naar info i.v.m. het opstarten van een coachingbusiness botste ik op de website van Divera. In grote letters en met leuke plaatjes stond ‘Van coachdroom naar werkelijkheid’. De inhoud van dit event trok me. De dagelijkse opdrachten, de gelegenheid om elke avond vragen te stellen in de facebook-life, de aantrekkelijke prijs – het persoonlijk contact dat we via facebook zouden hebben – de synchroniciteit waarmee dit event op mijn weg kwam deden me JA zeggen. En, wat ben ik blij dat ik hiervoor heb ingetekend. De dagelijkse opdrachten, de gelegenheid om elke avond vragen te stellen, het enthousiasme van Divera waarmee ze je vragen beantwoordt, jou centraal stelt, kennis breed deelt maakt dat deze week voor mij een opsteker en een aanmoediging is geweest om er vol voor te gaan. Het is best pittig zo’n week, zeker naast je baan. Deelnemen heeft me een boost gegeven, een methodiek om te focussen en voldoende informatie om mee aan de slag te gaan. Zeker een aanrader!

 • Saskia Bos schreef:

  Zaterdag 8 juli heb ik de Coach Oefendag bij Divera van der Elst bijgewoond. Als je als beginnend coach nog met vragen en onzekerheden zit, of gewoon nog veel wilt leren, kan ik je zo’n praktijkdag van harte aanbevelen! Het is fijn om in een setting van mede-coaches te kunnen sparren en te oefenen met coach gesprekken. Divera is fantastisch als begeleider voor beginnende coaches. Ze weet en benoemt de punten waar wij tegenaan lopen en die herkenning is ontzettend fijn. Er is op zo’n dag ruimte om je verhaal te doen, waar liggen de knelpunten en waar zou je mee willen oefenen. De ochtend hebben we met de groep vooral veel gepraat en ervaringen uitgewisseld. De middag stond in het teken van oefenen met coach gesprekken. De dag vloog voorbij en ondanks mijn lichte frustratie (dat ik nog niet ben waar ik zo graag wil zijn) heb ik er veel van opgestoken en kom ik weer een stapje dichterbij mijn coach droom. Dank je wel lieve Divera voor deze mooie dag!

 • Yvonne schreef:

  Divera is nou een van die vrouwen waar je direct een warm gevoel bij krijgt.

  Ik volgde haar al een hele tijd en uiteindelijk was er voor mij een kans om mee te doen met de schatkamer. Snel daarna had ik mijn eerste Skype coach gesprek met haar. Ik had zoveel vragen. En vooral excuses en twijfels… En ik sprong van de hak op de tak. Divera was in staat om mij terug te halen uit mijn wervelwind en mij een hele onverwachte maar super krachtige vraag te stellen…. Een vraag die tot op de dag van vandaag doorwerkt. In mijn antwoord op die vraag lag mijn coachdroom besloten! En mijn missie en visie en meteen ook m’n doelgroep… Hoe is dat toch mogelijk?

  Het zat al die tijd al in mij. gewoon verstopt. En Divera las het gewoon tussen de regels door en bleef doorvragen tot ze dat laatste laagje stof eraf had gekregen. En daar was het! Mijn droom! Vanaf dat moment kwam ik in een gigantische creatieve flow terecht die ik nu nog steeds voel. Ik ben keihard aan het werken om al die ideeën om te zetten in acties. En dat ene gesprek met Divera zorgde ervoor dat ik weet wat het doel is, zodat ik de focus kan houden. Het gesprek met haar maakte mij duidelijk dat ik niet langer mijzelf hoef te verschuilen achter mijn twijfels en mijn Innerlijke “doe maar niet coach”. Jullie gaan heel snel meer van mij zien En ja…..

  Na Divera haar welverdiende verlof neem ik haar in de arm als mijn ondernemerscoach. Er is er geen een die mij zo goed kan prikkelen en uitdagen als zij!

 • Marco Tieleman schreef:

  Wat goed Divera, dat je deze dienstverlening voor startende coaches bent begonnen! Ik gun het iedere startende coach om een gedegen basis te hebben onder zijn of haar coachpraktijk. Jij biedt de mensen daar de mogelijkheden toe en ik hoop dat vele starters die met beide handen aan willen grijpen!

 • Veronica van der meer schreef:

  Afgelopen zaterdag heb ik de startersdag bijgewoond voor beginnende coaches. Deze dag kan ik iedereen van harte aanbevelen ! Als je van plan bent om als coach te gaan werken of je bent daarover aan het twijfelen, ben ben je (nog) onzeker , heb je de opleiding gedaan en vind je het lastig om de theorie om te gaan zetten naar de praktijk? Divera geeft je inzichten, tools en praktische tips om die drempel over te gaan. Je kunt je onzekerheden delen, je krijgt gerichte informatie en er is ruimte om vragen te stellen. Daarbij is Divera een warme persoonlijkheid die met grote toewijding haar kennis en enthousiasme over weet te brengen. Ze heeft mij geraakt.
  Ik ben dankbaar dat ik Divera heb leren kennen. Ik weet zeker dat ik nog heel veel ga leren, ik hou de activiteiten en de website goed in de gaten.
  Divera bedankt voor je hartelijke gastvrijheid en beslist tot ziens. Succes met jouw passie!

 • Marja Fransen schreef:

  Ik heb met veel plezier de module coachingsmethoden- en technieken gevolgd. Divera gaf ons een stevige basis waardoor ik een goed inzicht heb gekregen in de keuken van het coachen. Ik vond de praktijklessen een waardevolle aanvulling op de theorie. Ik vond de sfeer plezierig en voelde de ruimte om mij open en eerlijk op te stellen.

  • Divera | Dé coach voor beginnende coaches schreef:

   Hallo Marja, bedankt voor je aanbeveling! Ik vond het heel bijzonder om met je te werken en ik wens je heel veel succes en wijsheid in jouw volgende stappen!!

 • >