Reviews

Als ik even m’n dag niet heb (yes, it does happen..) dan kijk ik graag hier.

Hier staat al het leuks en moois wat anderen over mij en mijn werk zeggen:

In no-time helderheid

Dankje Divera, voor jouw gave om dingen makkelijk en bespreekbaar te maken. Jij schept de ruimte waarin mensen gezien en gehoord worden om in no time helderheid te krijgen in wat ze werkelijk willen en wat de volgende stap is. Jij maakt dingen leuk! Jij maakt overal een feestje van en het is een feestje om bij jou in de buurt te zijn. Je hebt een heerlijke, aanstekelijke en rijke/overvloedige energie. Overvloed in het zien van kansen/mogelijkheden en die supermakkelijk maken en niet meer dan logisch. Je brengt mensen in beweging.

Josje Feller

Meer moed en zelfvertrouwen

Ik wilde steeds meer afscheid nemen van alle twijfel, angst en onzekerheid en elke dag meer moed en zelfvertrouwen voelen. Met jouw hulp heb ik dat bereikt. En veel meer. Ik ben niet alleen gegroeid als ondernemer maar vooral ook als mens. Ik voel steeds meer dankbaarheid voor en nieuwsgierigheid naar het leven dat ik leef. Ik ervaar vaker vrede met waar ik nu sta en ik zet elke dag stappen om mijn bedrijf nog mooier te maken. Het is een fantastisch mooi en bijzonder traject geweest met jou. Het voelt als een schitterend cadeau waarvan ik oprecht aan andere ondernemers kan zeggen: dit cadeau wil jij ook!

Marieke Driebergen

‘Er gingen steeds lampjes boven m’n hoofd aan’

Marieke Driebergen

‘Ze maakt van een olifant weer een mug, hoe heerlijk is dat!’

Lizet Beekmans

Het doet mij goed

Ik wil je even heel erg bedanken voor wie jij bent en wat je doet en deelt. Je workshop, je energie.. het doet mij goed. Ja DAT is het! Dat wat jij bent en doet geeft mij heel veel, wat een heerlijk gevoel! Dankjewel dus.

Sigrid

Onvermoeibaar blij en uplifting

Moet toch effe kwijt, dat ik telkens zo blij word van jouw positieve vibe! Echt onvermoeibaar blij en uplifting jij.

Anne

Aanstekelijk en inspirerend

Jouw enthousiasme werkt bij mij aanstekelijk en inspirerend. Bij het bekijken van je webinars en bij het beluisteren van je podcasts hang ik immers keer op keer weer aan je lippen!

Deze challenge geeft een positieve start van de dag, denken over wat ik in mijn leven wil uitnodigen. Ik ben bewuster bezig. In het begin dacht ik “schrijven… is dat wel iets voor mij?”, maar ik heb gezien dat dit werkt! Én het valt best mee eenmaal ik achter mijn PC zit. Het is superwaardevol om echt te schrijven, ik kan er even naar teruggrijpen om dan meer in de diepte te duiken. Als je de oefening in je hoofd doet, is het moeilijk om achteraf in te zoomen op de verschillende zaken.

Sandra

Ik voel de kracht van het afstemmen

Ik kon me er maar niet toe zetten om te gaan schrijven en nu weet ik waarom. Nu ik de logica leer en ik kleine opdrachten doe die op elkaar doorbouwen voel ik de kracht van het afstemmen!

Sanne

Bakken met energie en zelfinzicht

Ik ben het gaan doen omdat ik in jouw podcast al meerdere keren gehoord had van jouw afstemmen en was er erg nieuwsgierig naar.

Verder ben ik een ochtendmens en voelde er wel voor om voor dag en dauw, als mijn gezin nog op bed lag, met deze challenge bezig te zijn.

Het heeft me bakken met energie en zelfinzicht gegeven.

Marieke

Heel goed in elkaar gestoken

Ik vond de 21-daagse Afstem challenge heel goed in elkaar gestoken. Ik durf nog wel eens een dag overslaan, maar voor de rest stem ik zoveel mogelijk af. In eerste instantie deed ik mee, omdat ik vroeger al eens begonnen was met afstemmen. En soms begin je, dan weer niet. Door de challenge werd er opnieuw leven in gebracht. Divera is een hele lieve zachte coach, die heel goed weet waarover ze praat. Iets online volgen vind ik ondertussen heel leuk. Ik ben ook van België en online is dus een enorm pluspunt voor mij. Ook het feit dat ik Divera al heel lang volg. Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen, want het gebeurt stap voor stap. Heel dankbaar voor deze prachtige challenge. Na 21 dagen zit het ook beter in je vingers.

Arianne

Wat een kracht!

Ik kende je nog niet, maar wat een kracht en wat straal je. Ik was echt verbaasd over hóe snel je zó tot de kern kwam en hoe alles ook op mij van toepassing was.

Ellen 

Spot On

De sessie met Divera was verrassend en “spot on”! Dank je wel daarvoor.

Mirjam

Liefdevolle schop onder je kont

Wow, wat een indrukwekkende combinatie van de toepassing van enerzijds de wet van aantrekking, een liefdevolle schop onder je kont, minutieus uitgelijnde afstemming op jouw zijn en bedrijf en verpakt in de meest vriendelijke en zelfrespectvolle en tegelijk toch retekrachtige benadering die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heel erg down to Earth, maar met alle ruimte voor zielswerk en inspiratie.

Divera weet met uiterste precisie te traceren waar jij jezelf vastzet en laat je zien hoe je ruimte kunt scheppen. Dat doet ze op zo’n heldere manier, dat je inzicht krijgt in ’t mechanisme en je direct zelf ermee aan de slag kunt.

Angelique

Grenzeloze verbinding

Wat een mooie workshop! De energie was fantastisch. De eenvoud waarmee je ons oog in oog laat staan met het gedoe is ongelooflijk treffend. Ik zeg eenvoud, maar het is de grenzeloze verbinding met het gevoel die jij aanspreekt en de enorme toewijding die daarmee wordt aangesproken. Vanaf het begin van de workshop ‘sloeg’ de één na het andere inzicht al in. Top! Dankjewel daarvoor.

Ilona 

Oplos modus

Je bent een topper in wat je doet, mooi om te zien hoe je iedereen echt op een eigen manier coacht, alle verhalen en gedoe niet toelaat & meteen in oplos modus gaat.

Martine

Fijne manier van communiceren

Ik heb meegedaan aan de workshop Droomproject in Beweging. Divera heeft een fijne manier van communiceren, lekker direct en ze probeert je ook wat uit te dagen om verder te gaan, even een stapje dieper te gaan en dit alles op een enthousiaste en respectvolle manier. Ik vond t een waardevolle ervaring en kan het zeker aanraden aan iedereen die openstaat om zijn/haar (belemmerende) overtuigingen aan te pakken om je Droomproject te realiseren!

Klaartje 

Zo leerzaam

Ik vind het zo leerzaam als ik jou met andere mensen hoor praten, dan stromen bij mij de niet beperkende gedachten vrij binnen, in de vorm van goede en motiverende gedachten en plannen.

Sandra

Boost positieve en sprankelende energie

Het was weer een intense workshop waarbij Divera ons liet kennismaken met het verschil tussen de belemmerende en vernauwende gedachten en de hartverwarmende of verruimende gedachten.

Daar waar veel hulpverleners juist het probleem van a tot z willen onderzoeken en manieren vinden om de vernauwende gedachten te herkaderen naar positieve(re) gedachten, gaat Divera de andere richting uit. Zij kiest bewust om te werken met het verlangen, het voelen wat dat verlangen energetisch met je doet en hoe de verlangens hoop en ruimte kunnen brengen in de aanzet tot het in actie komen.

Ze voelt quasi perfect aan waar de deelnemer mee worstelt en door middel van rake opmerkingen laat ze de deelnemer proeven van zijn of haar verlangen. De stralende energie die dan vrijkomt bij die persoon geeft eveneens een boost bij de andere deelnemers zodat op het einde van de sessie de zwaarte van de vernauwende gedachten als sneeuw voor de zon zijn verdwenen en we allen weer ‘thuiskomen’ met een ‘meest inspirerende volgende stap’ in het leiden van een schitterend leven.

Hoewel ze in de groepssessie 1 op 1 werkt, herkennen de meeste deelnemers veel in het gedrag en de vernauwende gedachten van de persoon waarmee Divera in gesprek gaat. Dit maakt de groepssessie zo waardevol voor iedereen want zelfs als je niet aan bod komt, heb je toch weer een hoop bij- en afgeleerd.

Ook haar sprankelende, enthousiaste verwelkoming: “dag mooie vrouw” laat een vrouw met een negatief zelfbeeld niet onberoerd.

Kortom, volg een sessie met Divera en je krijgt een boost positieve en sprankelende energie om voorgoed komaf te maken met de belemmerende woordenschat/gedachten in je leven.

Isabella