Weg met de weerstand! IK BEN COACH!

Weg met de weerstand! IK BEN COACH!

De wereld wacht op jou om te schitteren als coach, maar je doet het niet!!

Wat is dat nou?

Leg mij dat eens uit? Leg jezelf dat een uit? Leg de wereld dat maar eens uit!! Al die mensen die onwetend en ongelukkig blijven omdat jij je nog niet hebt laten zien en horen.Zo, dit was even ‘strenge Divera’. Ik weet toch hoe het is.. Ik zie jou en ik hoor jou nu wel al en ik wil je graag oppakken en een zetje uit het veilige nest geven, maar je moet zelf aan de rand komen staan.

En weet je?

Ik weet er alles van, die weerstand, die blokkades. Ik voelde me door ALLES tegengehouden. De mening van anderen, mijn eigen onzekerheid, mijn perfectionisme. En dan had ik ook nog eens de vervelende eigenschap om niet om hulp te kunnen/willen vragen. Ik moest en zou het zelf oplossen. Want wat nou als die ander erachter kwam dat ik me soms zo vreselijk onzeker en alleen voelde.. Wat zou die ander dan wel niet denken?

Ik ben nu in een periode in mijn leven waarin het voelt alsof ik EINDELIJK kan ademhalen! Alsof het eindelijk tijd is voor wat ik wil, kan en in de wereld wil zetten. Ik heb niet eerder kunnen zien dat ik dat altijd al had kunnen doen. Ik liet me besturen door m’n weerstand, omdat ik niet voelde dat ik kon kiezen om het anders te doen.

Klinkt misschien een beetje vaag en onsamenhangend misschien, maar zo was het voor mij. Maar als ik kan afrekenen met die weerstand, kun jij het ook!

Weg met de Weerstand!

Met veel plezier introduceer ik mijn nieuwe online programma ‘Weg met de Weerstand, IK BEN COACH’.
10 dagen lang krijg je elke dag een tool om af te rekenen met je weerstand, blokkades, belemmerende overtuigingen enzovoorts. Ik vat deze vaak samen als ‘gedoe’. Deze tools kun je op jezelf gebruiken om nu EINDELIJK eens de wereld te laten zien hoeveel je in huis hebt. Maar deze kun je natuurlijk ook inzetten voor jouw clienten!

Wat gaan we doen en hoe doen we dat dan?

Je ontvangt elke dag een audio. Daarin geef ik een eigen voorbeeld, leg ik de tool van die dag uit en geef ik je de vragen die je kunt stellen om het GEDOE in het licht te zetten en op te lossen.

Focus op jouw coachdroom

Dus zodra jij er klaar voor bent, bied ik jou 10 dagen lang focus op jouw coachdroom en vooral aandacht om jouw blokkades en weerstand een beetje liefde en aandacht te geven. Zodat je ze nog wel herkent, maar ze je niet meer tegenhouden om in actie te komen en te schitteren als coach.

Jouw investering

Voor deze 10-daagse vraag ik een investering van jouw tijd, jouw eerlijkheid en een bedrag van € 97 ex. btw. Je houdt voor altijd toegang tot de audio’s en de schrijfopdrachten. Dus zodra je herkent dat je weer gaat twijfelen over jouw coachdroom, pak je gewoon deze oefeningen er weer bij en je bent heel snel weer ‘back on track’!

Schrijf je meteen in en doe mee!

Bonus

Als je meedoet met dit programma, krijg je een document met 20 affirmaties voor jouw zelfvertrouwen als coach helemaal gratis! Als extra ondersteuning om die blokkades te doorbreken!
Klik hier om direct te starten met ‘Weg met de Weerstand’*

*je wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina om jouw plek in deze 10-daagse te waarborgen!

>