Wie wil een Schitterend Leven?

door

Wie wil een Schitterend Leven?

‘Nou, ik niet hoor. Niks aan, me gelukkig voelen, werken en leven zoals ik echt ben. Liefde, geld en geluk in overvloed, geef mijn portie maar aan Fikkie’.

Gek, maar dat hoor ik nou nooit iemand zeggen.

Maar ik hoor ook nooit iemand zeggen, ‘joh kom maar op, ik ben bereid om het werk te doen om alles te krijgen wat ik wil.’

Het liefst ontvangen we de gouden sleutel.
Nog liever horen we de 5 geheimen.
En het allerliefste horen we ‘moeiteloos alles krijgen wat je wilt, door met je ogen te knipperen’.
Al het andere is gewoon veel te veel werk.

Sorry love, but that’s not how the cookie crumbles.

Wat komt er bij kijken, bij dat hele Schitterend Leven?

Dat gaat over weten wie je bent, voelen wat je wilt, de moed opbrengen om uit te spreken wat je ECHT wilt zeggen, dingen doen die je ECHT wilt doen, vanuit een plek van vertrouwen en rust. En weten dat alles waar je naar verlangd voor jou beschikbaar is.

En misschien lees je dit en denk je ‘waaat?!, nou dat is leuk gezegd maar onbereikbaar. Ik weet amper wie ik ben, voelen doe ik liever niet want dan raak ik mezelf helemaal kwijt en weten dat alles voor mij beschikbaar is? Nou ehm, voor jou misschien maar niet voor mij’.

Logisch.

Als het gat te groot is tussen waar je staat en waar je naartoe wilt, kun je niet in één keer van de ene naar de andere kant komen.

Hoe kun je starten met Schitterend Leven?

Maak het gat steeds een beetje kleiner. En dat doe je door elke dag de volgende affirmatie op te schrijven en uit te spreken:
Ik bereid om mijn meest Schitterende Leven te leven en ik sta open voor elke inspiratie die mij een stap verder kan brengen.

Liefs, Divera
p.s. Nou, dat is ook toevallig! Kijk nou eens wat hieronder staat!