Zou Het Niet Fijn Zijn Als..

door

Magische woorden wat mij betreft.
Het verandert direct je frequentie en het trekt je direct uit de neerwaartse spiraal.

Want geen mens zegt hardop en bewust: zou het niet fijn zijn als de ellende nog net even wat erger wordt, zou het niet fijn zijn als ik me nog meer zorgen zou mogen maken, zou het niet fijn zijn als ik me nog net wat onzekerder kan voelen.

Zou het niet fijn zijn als..

Ik mijn dromen en verlangens zou kunnen leven?
Ik zou weten wie ik ben en zou doen wat echt bij me past?
Ik meer vertrouwen zou voelen?
Ik me vandaag fit en energiek zou voelen?
Er geld op mijn pad zou komen?
Mijn dag vandaag zonnig zou verlopen?

Blijf je soms (bewust of onbewust) hangen in piekergedachtes? Denk dan aan de ‘Zou het niet fijn zijn als..’ en geef jezelf toestemming om een beetje te dagdromen. Dat geeft rust, ruimte en in die ruimte kan iets nieuws ontstaan.

Iets wat je je nog niet had bedacht.

Liefs, Divera